Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegance

Jacy "zapobiegliwi" panowie

Polecane posty

Wiele razy czytałam opinie panów uskarżających się na to, iż panny na wstępie rozmowy np.na jakimś czacie pytały o to "czym się zajmujesz". Było to dla nich doptawdy "druzgocące":-D Ja natomiast kiedyś szukałam przez prortal randkowy, i o dziwo miałam to samo. W mailach pierwsze zdanie"co porabiasz w pracy":P Od razu. Ech, panowie w PL nabrali odwagi, albo wiedzą, że nie są w stanie utrzymać ewentualanej partnerki za np 1200 zł. Zastanawia mnie fakt, jacy znajdowali kobiety tzw. "panie domu"? I jak to możliwe,że nie zadawano im tego pytania:)

czym się zajmujesz? tak pytają kobiety gdzie , jak i za ile, zapieprza ich "potencjalna ofiara zainteresowania" :P co porabiasz w pracy? tak pytają faceci o to , czy masz czas , by się w niej zabawiać ...:P jedne o "zaradność" - inni o warunki ;)

Ja tam od razu pytam ile zarabia ;) A tak serio, rodzaj pracy to jakieś ukryte dane? :D Z pracą prócz pieniędzy wiąze się mnóstwo innych rzeczy, ilość wolnego czasu, nieraz zainteresowania itp

Z pracą prócz pieniędzy wiąze się mnóstwo innych rzeczy, ilość wolnego czasu, nieraz zainteresowania itp no jasne...przecież po pracy i zarobkach poznaje się człowieka ;) nic tak nie pokazuje jego oblicza i życia jak to - "gdzie i z ile...":classic_cool:

A tak z innej beczki, lubisz mnie się czepiać, co? nie pamiętam abym kiedykolwiek Cię zaczepiał , choć zapewne Ty lubisz "być zaczepiana"...:P

akurat myślałem o czymś innym i źle zacytowałem. Ale sens wypowiedzi się nie zmienił.

Gość a może tak?
bo przecież facet ma zarabiać na dom a kobieta wydawać swoją kasę na waciki :D i nie ma znaczenia, że nie będzie go całymi dniami, ważne aby zarobił na zachcianki swojej pani i lepszą furę niz ma mąż jej koleżanki

Zapamiętałam Twój nick, tzn. że się czepiałeś może tylko chciałem Ci podnieść ciśnienie, tak zwyczajnie....:P No jak Ty dobrze wiesz co lubię, szok w szoku to bym był , gdybym naprawdę się dowiedział...:P Ale powiem na wstępie, już nie pracuję bezrobocie...cóż...zasiłek - na neta będziesz miała...:P

Gość a moze by tak
revolver "Ale powiem na wstępie, już nie pracuję bezrobocie...cóż...zasiłek - na neta będziesz miała... " Czy ja się mylę, czy Kultura odniosła się tu ironicznie do tematu topika . Czyli do tego, ze zainteresowani kobietą faceci pytają ją o pracę. A revolwer nie załapał, że niby on jest lub moze być wzięty za tego zainteresowanego? :D

Rev, na razie figuruję jako osoba ucząca się Za rok obaczymy. A jak chcesz coś wiedzieć to pytaj, kto pyta nie błądzi cały czas się dowiaduję :classic_cool: za legitkę szkolną masz przynajmniej zniżki na pks i pkp :P