Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTO EOERR

CZY SPOTYKACIE ALBO MACIE KONTAKT Z ZANIEDBANYMI KOBIETAMI ????

Polecane posty

Gość KTO EOERR

czy to w rodzinie (matka ,siostra ) czy to w pracy ,ba uczelni (koleżanki) czy jeszcze gdzie indziej ?? zastanawiam sie czy teraz w 21 wieku sa jeszcze takie kobiety które o siebie nie dbaja..na przyklad nie zmieniaja co dnia bielizny albo maja zarosniete pachy i nogi .. \ bo ja mam ciotke ktora ma 40 lat i ona nigdy sie nie golila i nie goli.\ nogi ma zarosniete i pachy strasznie.. nie wiem jak jej nie wstyd.. tak samo siostra mego chlopaka.. mloda bo ma 35 lat i tez pach nie goli :( a w pracy mam kolezanke która smierdzi potem strasznie i nie uzywa deodorantu ..oraz smierdzi jej z buzi..

no codziennie takie widuje.. a jak bylam na wakacjach na polnocy Portugalii to juz w ogole kazda kobieta byla zarosnieta.. wasy mialy nawet dzieci.. wlosy pod pachami, na nogach.. bleee ciotka mojego mena caly czas sie tlumaczyla ze nie lubi chodzic na plaze bo musiala by sie cala wydepilowac a to za duzo czasu zajmuje wiec sobie taka zarosnieta chodzila, jej corka 11letnia tez juz ma niezly zarost.. ja tego nie pojmuje, ale ludzie tam tak zyja wiec nic mi do tego

Gość KTO EOERR
lady love chyba zartujesz//

Gość buieryan
LADY LOVE kto to ta dziewczyna z toba?? wygląda jaj Portugalka. a ty masz piekną skóre ..taka białą mimo ,że zyjesz w panstwie słonca. chwali sie to ze na sile nie opalasz sie by wygladac jak rumunka albo cyganka:):)

Gość buieryan
TO PEWNO CÓRKA JEJ FACETA

Gość krups
co to znaczy zaniedbana ? jeżeli ma na sobie ciuchy z zeszłego roku bo taka była moda to wcale nie uważam aby była zaniedbana, zwyczajnie ją nie stać na modne ciuchy ale brudne pięty , że można rzepę siać to faktycznie kobietę dyskwalifikuje i gdy capi na kilometr, ponieważ ma uraz na wodę a ostatnio kobieca głupota zrobiła poważny krok do przodu stojąc nad przepaścią i kobieta ma długie i piękne kręcone włosy i trzy godziny prostuje bo koleżanka powiedziała, że wygląda jak owca - głupota, kobieta pod wpływem głupiej mody musi się wygolić i dodatkowo ręce co jest kolejną durnotą i tak serio to wolę się zadawać z naturalną kobietą z zarostem , niż z taką, która uciekła z przedszkola , co chcesz udowodnić tym goleniem, że zadbana jesteś ? bzdura całkowita i to już zrozumiały kobiety na zgniłym zachodzie :)