Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczkowianka

Jak zrobić loki?

Polecane posty

Gość loczkowianka

Na początek roku chciałam zrobić jak najlepsze loki i mam pytania odnośnie tego; a) czy lepiej warkoczykami, prostownicą czy wsuwkami? b) czy wsuwkami jest dobry efekt? c) mam włosy do ramion, wyjdą fajne loki? A i one są cieniowane, wyjda? Prosze na odpowiedzenie na kazde z pytań. Z góry dzieki za odp:)

A)żadne z tych B)nie c)tak prostownicą można fajne loki można wykręcić ale ja ci polecam hydroloki. są tanie, do 8 zł i w ogóre nie niszczą włosów. a loczki są po nich miękkie i śliczne:D

Gość a wariatka tańczy
a) warkoczykami, prostownicą lub papilotami b) o tym jeszcze nie słyszałam c) wyjdą :)

Gość looki
ja robie suszarko lokowka :) i to z Lidla, maja tam teraz tez fajne.fajnie dziala. a mialam juz duzo lokowek, bo bardzo lubie miec loczki.tylko wczesniej pianke trzeba nalozyc zeby loki trzymaly sie dluzej:)

Gość gość
loki nie sa modne w tym sezonie, teraz modne zrobily sie fryzury naturalne i lekkie, loki chyba za ciezkie troche, tak mi sie wydaje, ja swoja fryzure zawsze robie tutaj http://cortedelsole.pl i podoba mi sie to, ze Panie znaja sie na obecnych trendach i zawsze mi doradzą co i jak