Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pappapap

czy ktoras z was jezdzi sama na przeglad samochodu?

Polecane posty

Go艣膰 pappapap

co kaza robic? chyba cala noc nie bede spala :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
zdarzy艂o si臋 raz. nic nie musia艂am robi膰, musia艂am tylko da膰 odpowiednie dokumenty i czeka膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie, dasz rade
oddajesz kluczyki, popijasz kawe i czekasz az przyniosa spowrotem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalny24letniprawiczek
wysi膮艣膰 i da膰 dokumenty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona malva
nie stresuj si臋 :) facet ka偶e ci wjecha膰 na tunel i w艂膮cza膰 po kolei 艣wiat艂a a p贸藕niej sam wsi膮dzie i sobie hamowa膰 b臋dzie i takie tam. Spokojnie, bez stresu, kiedy艣 musi by膰 ten pierwszy raz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krups
czyli masz na my艣li badania techniczne aby otrzyma膰 piecz膮tk臋 w dowodzie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
u nas trzeba samemu :( bo jest tylko jeden gostek :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krups
z t膮 piecz膮tk膮 w dowodzie to nie jest taka prosta sprawa ale dasz rad臋, masz u艂atwione zadanie, jest lato i gor膮co wi臋c wskocz w letni膮 sukienk臋 , rozumiesz o co chodzi, tak膮 mini贸wk臋 i wysiadaj膮c z auta powiedz technikowi, 偶e z powodu stresu zapomnia艂a艣 za艂o偶y膰 majteczki, to wiele u艂atwi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
ha ha :O

Udost臋pnij ten post

Par臋 razy mi si臋 zdarzy艂o, ale zwykle jezdzi m膮偶. Nic sie nie b贸j. Facet dok艂adnie Ci臋 poinstruuje co masz robi膰, gdzie wjecha膰 czy zaci膮gn膮膰 r臋czny itp. Mozesz mu powiedzie膰, 偶e jeste艣 pierwszy raz :). Z mojego do艣wiadczenia wiem, 偶e wszelkiego rodzaju mechanicy czy panowie "od opon" s膮 niezwykle mili i uprzejmi w stosunku do kobiet i z g贸ry zak艂adaj膮, 偶e "to kobieta, wi臋c sie nie zna" :P, ale nie powinni tego wykorzysta膰 przeciwko Tobie! Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
dzieki, nie bede sie prosic ojcu bo ciagle tylko k... rzuca :( nie mam na kogo liczyc, tylko na siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alpha887
ja mam faceta, kt贸ry o aucie nie ma poj臋cia - wiem, s艂abo, dlatego to ja musz臋 jezdzi膰 na przegl膮dy, zmienia膰 ko艂a i odwiedza膰 mechanik贸w:) to odwiedzanie mechanik贸w jest najfajniejsze :D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krups
tabou wiele si臋 pozmienia艂o od czasu, gdy by艂a艣 ostatnio na badaniach technicznych auta

Udost臋pnij ten post

krups- oj tam, oj tam, zak艂adam zawsze majtki, a mili panowie i tak dokonuj膮 stosownych procedur :)

Udost臋pnij ten post

papapa- dasz rade :). Zobaczysz, to nic strasznego, trwa chwile i jutro sama si臋 b臋dziesz z tego 艣mia膰, a nastepnym razem sama na ochotnika pojedziesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i achhhh
czasem ka偶膮 mi wjechac na kana艂 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsz臋dzieja
poniewa偶 kana艂 raz na jaki艣 czas musi by膰 przedmuchany z paj臋czyn :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
tabou ja wogole ostatnio nie lubie ludzi, rozmawiac znimi, poznawac, zamknelam sie w sobie, w swoim domu ale dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krups
pappapap tylko, 偶e to nie jest 偶adne wyj艣cie, nie 偶yjemy na pustyni albo samotnej wyspie gdzie mo偶na zdzicze膰 , natura nas stworzy艂a jako zwierz臋ta stadne a ucieczka od ludzi jest tch贸rzostwem

Udost臋pnij ten post

papapapa- to doskona艂y moment dla Ciebie. mechnicy i panowie technicy s膮 w tej chwili najlepszym targetem os贸b, kt贸re moga sprawi膰, 偶e zn贸w si臋 otworzysz i zaczniesz wykazywa膰 potrzeb臋 sp臋dzania czasu z innymi! Ten przegl膮d jutro? Jak tam, to zapisuje sobie temat i czekam na relacje :). Trzymaj si臋, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MS26
Ja je偶d偶臋 sama od kilku lat i tylko raz mi si臋 zdarzy艂o 偶e sama musia艂am wjecha膰 na kana艂, hamowa膰. Ostatnio kupowa艂am przerywacz kierunkowskaz贸w do samochodu i sprzedawca chcia艂 mi go zapakowa膰 w torebk臋 a ja na to, 偶e nie trzeba bo i tak musz臋 za艂o偶y膰 a facet ga艂y jak 5 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
Cofam sie w rozwoju chyba, przez brak kontaktow z ludzmi. Praca pra膰a, najgorzej po. Tyle problem贸w rodzinno-domowych, odechciewa sie czasem wszystkiego. Tak przeglad jutro :O

Udost臋pnij ten post

Czego sie obawiasz ? Masz stare auto ? niesprawne ? Mnie ostatnio rozpad艂 si臋 katalizator i przegl膮d przesz艂o wi臋c nie panikuj , przecie偶 to nic nie boli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krups
pappapap teraz na serio, b臋dzie dobrze i 艣pij spokojnie , na badania techniczne r贸偶nymi gratami przyje偶d偶aj膮 i zaliczaj膮 a w praktyce wygl膮da to tak : podjedziesz pod bram臋 i pami臋taj, 艣wiat艂a drogowe niech b臋d膮 zapalone , poczekaj na technika i rwij si臋 do niego, niech mechanik powie aby wjecha膰 i zatrzymaj auto, gdy r臋k膮 poka偶e , musisz mie膰 przygotowany w r臋ku dow贸d rejestracyjny i podaj ten dow贸d technikowi, s艂uchaj jego polece艅 - typu w艂膮czy膰 lub wy艂膮czy膰 silnik , mechanik na pocz膮tku sprawdza spaliny na mierniku a potem mechanik WSIADA DO AUTA i ma procedur臋 wykonania badania technicznego, wi臋c wie co ma robi膰, sama NIE MUSISZ WJE呕D呕A膯 NA 呕ADEN KANA艁, to wykonuje mechanik, rolki i hamowanie, hamulec r臋czny, klakson to jego sprawa a na koniec auto wje偶d偶a na podno艣nik i mechanik bierze latark臋 i ogl膮da podwozie i szcz臋ki, hamulce , stan instalacji hamulcowej, luzy na ko艂ach , wycieki oleju.... itd. , prawdopodobnie zostaniesz poproszona przez mechanika aby艣 zobaczy艂a od spodu auto i mechanik powie wprost - nie zaliczam przegl膮du poniewa偶 ..... tu wymieni usterki albo si臋 u艣miechnie i powie - zapraszam do biura :) koszt przegl膮du jak wiesz kosztuje 99 z艂. ale gdy powiesz mechanikowi, 偶e na tylnym fotelu jest zapakowana 艂adnie buteleczka z piwem Martini :) to si臋 ucieszy i masz z g艂owy ale pami臋taj o w艂asnym bezpiecze艅stwie jazdy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappapap
dzieki Wam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja je偶d偶臋 sama
co roku s艂ysz臋 te same uwagi - daj臋 50 z艂 w 艂ap臋, podbijaj膮 mi i koniec :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fddfgdgfdfg
ja mam 21 lat i jestem kobiet膮 i odk膮d mam prawojazdy czyli 3 lata zawsze je偶d偶臋 sama. Wje偶d偶am w tunel, go艣icu ka偶e mi hamowa膰, doje偶d偶a膰, r臋czny zaci膮ga膰 itd jak za daleko podjad臋, ka偶de cofn膮膰, wi臋c luz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pappappa
bylam, poprosilam Pana zeby wjechal, posprawdzal sam, potem musialam ja troche, ale bylo ok. najgorsze, ze obejrzalam soie samochod od do艂y, kazal mi wejsc na kana艂, a tak z艂om... :( mialam kilka powaznych usterek-np. hamulce, zdo艂owa艂 mnie :(( ale ogolnie bylo ok

Udost臋pnij ten post