Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapap

czy ktoras z was jezdzi sama na przeglad samochodu?

Polecane posty

Cieszę się, że dałaś rade :). Jak podpił dowód to nie było na pewno tragedii. Wiadomo, samochód eksploatowany cały czas się zużywa, więc dobrze, ze wskazał Ci na co powinnaś zwrócić uwagę. Był chociaż miły?:)

Gość pappapap
Moj samochod ma 13lat, kupiony byl nowy, ale to fiat... :( szkoda, ze w dniu zakupu nikt nie powiedzial, ze to bedzie szajs :((( Pan, raczej chlopak, byl ok. Bez szału... Brakuje mi kogos bliskiego sercu...Widze, ze Ty masz juz 3 dzieci... ja wiekowa, a zadnego rozwoju i sznas na niego...

papap, nie bede Ci tu prawić morałów, że spotkasz tego jedynego bla, bla ;]. Nikt nie ma takiej pewności, ale czasami warto pomóc szczęściu. Zapisz się na jakiś kurs językowy czy nawet lepienie garów z gliny, a już spotkasz fajnych ludzi. A może tak warto odnowić stare znajomości? Wszystkie portale społeczn. temu sprzyjaja, mozesz napisać do kogoś wiadomość, jak oleją to trudno, ale ktoś w końcu się odezwie. Wiesz, mi się zawsze marzyło, że spotkam moją miłość w bibliotece, kiedy wypadnie mi z rąk jakaś księga. Rzeczywistość zweryfikowała moje marzenia i męża spotkałam na parkingu, kiedy próbowałam wcisnąć plansze z pracy do samochodu, także jak widzisz- różnie bywa.

Gość pappapappapa
nie moglam znalezc tematu, dzieki, ze zagladasz :) Twoja historia jest naprawde fajna, ehh pozazdroscic... MI nikt nie pomogl, nawet jak wrzucalam 15kg worek ziemniakow heh... może będzie nam łatwiej na : moj mail: luella@tlen.pl

Gość gość
Ja też jeżdżę sama

Gość gość
Ja jeżdżę sama ponieważ nie mam faceta który by to robił za mnie ;). Mam zaufaną stację kontroli pojazdów www.faben.pl i jeżdżę tam od kilku lat.

Gość znajoma33
Traktujesz to jak egzamin, lub cos gorszego. Nie ma co się bać, to nic takiego ;) Ja swój przegląd robiłam w http://rzeczoznawca-auto.pl/ też na początku trochę się bałam, ale wszystko poszło szybko, sprawnie i wcale nie zapłaciłam tyle, ile prognozowali dla mnie znajomi :D

Gość gość
Zgadzam się z osoba powyżej. W www.rzeczoznawca-auto.pl otrzymasz odpowiedzi na dręczące cię pytania odpowiedzi i usługi o najwyższym standardzie. Ja zawsze wyjeżdżam stamtąd zadowolona:)