Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LllLiliiiiihhdjhsjhjsaj

Jestem nimfomanka??

Polecane posty

Coraz czesciej upewniam sie w przekonaniu ze jestem nimfomanka. Poki co ograniczam sie tylko do jednego mezczyzny. Jednak mam ochote na stosunek z innymi mezczyznami-powstrzymuje sie. Wiem, ze tak nie powinno byc. Jak moge sobie z tym poradzic? Jak pozbyc sie tych mysli/zachciewanek?

Chce z tym wygrac da sie?

Jak sie robi to za pieniadze to jest kurestwo. A jak dla swojej przyjemnosci..to juz mniejsze zlo

Gość vhjdhbgfjbhjcbhcj
jak sie to robi za kase to prostytucja, jak sie to robi bez kasy z roznymi to jest kurestwo, poczytaj sobie o nimfomanii bo chyba nie wiesz co to znaczy

Normalnie tak mnie swedzi, ze juz dwa razy musialam sobie dobrze zrobic palcem a jeszcze mi malo.

Gość bambo lobuz
To przyjedz Do mnie nie będziesz miała zakwasow w palcach po tygodniu ruchanka ;))

Gość igtam @
to chyba normalne ze masz chęci, a do nimfomanki ci jeszcze daleko:) jak zaliczysz ze 20 facetów i dalej będziesz miała ochotę to możesz sie nazywać nimfomanka;)

Gość Eeerrr...
Korzystaj poki mozesz i nikomu z niczego sie nie tlumacz! Lepiej cos zrobic i zalowac niz zalowac, ze sie nie zrobilo:)

Nie jesteś nimfomanką. Jesteś młoda i to normalne, że mas ochotę na seks ;) Hiperseksualność to schorzenie. Gdybyś była nimfomanką nie mogłabyś normalnie funkcjonować beż ciągłych stosunków.