Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałek24

HEJ dziewczyny proszę o poradę ! :)

Polecane posty

Gość nieśmiałek24

jestem dosyć nieśmiałym facetem i założyłem sobie konto n aportalu randkowym i chciałbym napisać do jakiejś dziewczyny tylk onie wiem co, a wydaje mi sie fajna z opisu i w miare inteligentna, ale ja nie wiem co jej napisać, a nie chce spalić poradzcie coś fajnego proszę :P będe bardzo wdzięczny za pomoc.

Gość nieśmiałek24
ej no proszę o pomoc :P

Gość nosze sanitarnee
skoro nie wiesz co napisać to może nie twoja liga?

Gość nieśmiałek24
ze chętnie bym ją dmuchnął:)

Gość nieśmiałek24
bo to portal erotyczny, zapomniałem napisac

Gość nieśmiałek24
ale oglądałem ostatnio na youtubie, że na przykład takie czułe słówka w stylu słoneczko, kwiatku to jest wioche i obciach, a ja sie nie znam proszę napiszcie coś :(

Gość nieśmiałek24
tamto wyżej to oczywiście dwa głupie podszywy !

kwiatkowanie i sloneczkowanie, owszem, brzmi troche banalnie...ale z drugiej strony portale erotyczne chyba rzadza sie innymi prawami :) :) :)

Gość nieśmiałek24
nie no to normalny portal sympatia.pl, ale po tych kwiatkach w sumie by wypadało coś napisać ? :P

no raczej :D ale radzilabym wstrzymac sie z kwiatkami, sloneczkami, żabkami etc. Mówie poważnie :)

pisz to, co myślisz. Nie rób speclajnie pieknej otoczki, nie bajeruj sztucznie. Prędzej ujmiesz ją, jesli napiszesz,że spodobała ci się (itp to co nam tutaj)ale przez glugi czas nie wiedziałeś, jak zacząć, co napisać, bo jestes bardzo wstydliwy, a nie chcesz tego spalić... ujmiesz ją tym :)

Gość na pewno nie pisz jej
ze wyglada na ,,w miare inteligentna''' :/

Gość nieśmiałek24
to co napisać coś w stylu "czesc jak sie masz ? "

bez sensu. Nie wiesz co napisać, ktoś Ci powie, a potem będziesz tu [o rady przychodzić ? Pisz co Ci ślina na język przyniesie. Tylko, żeby to nie było głupie. I na pewno nie pisz kwiatuszku, słoneczko, ślicznotko, maleńka ect.

Gość nieśmiałek24
no ok tak ni ebęde pisał tylk odalej nie wiem jak mam napisać choć ten pierwszy raz :(

no to napisz jej " Dobry wieczór, jesteś bardzo piękna i wydajesz się być miła, może miałabyś ochotę porozmawiać od czasu do czasu. Pozdrawiam: )" koniec filozofii. Jak się nie odezwie tzn. że się jej nie podobasz...

ciezko to tak w ciemno doradzac jezeli nie wiemy co napisala ta dziewczyna; odpowiedzi takie chyba pisze sie jak listy motywacyjne, tj. pod konkretne "ogloszenie". Przede wszystkim wyjaw,ze cie zainteresowala, przedstaw sie krotko, nie wiem ...podkresl wspolne cechy (?)Nie glow sie nad tym za dlugo i tak jak napisali wyzej, pisz to co ci przyjdzie do glowy :)