Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CassieK

wzrost partnerow + foto

Polecane posty

Gość CassieK

co sadzicie o takim czyms: http://www.voila.pl/274/oruvc/?1 ?? dobrze byscie sie czuly, gdybyscie byly az o tyle nizsze od partera? :o ja mam 160, chlopak z ktorym sie spotykam dobre 185 i jakos tak dziwnie mi przy nim :o (siegam mu do ramienia chyba) bardzo mi sie podoba, ale czuje sie taka malutka :o w szpilkach (nosze same 12, 15cm) juz troche lepiej, ale ostatnio na plaze szpilek nie ubralam i tak o.. :o co do zdjecia, nie wyobrazam sobie zwiazku z takim wysokim partnerem :o

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
BABY TO CHCOM CHOPOW POWYZEJ 180 BO UWAZAJA ZE NISZSZY TO KARAKAN.... PORONIONE TO JEST CHOC PRZYZNAM ZE U NAS NA WSI Z CHOPOW NIKT PONIZEJ 175 CM NIE Z CHODZI.

Gość ytytytyt
gosc jest wysoki więc wszystko ok, co marudzisz?

Gość jak dla mnie to to jest
no ale na zdjeciu jest roznica wieksza! on minimum 2m a ona niewiele ponad 150cm ja mam 158 a moj ma 182 i jakos nie czuje zeby byla szczegolna roznica PS ale musisz miec wielkie stopy zeby nosic takie szpile. ja mam rozmiar 35 i obcas wyzszy niz 10cm jest po prostu niemozliwy

Gość CassieK
ostatnia-nastka szczerze? to jednak wolalabym wyzszego niz nizszego. ten jednak podchodzi pod 190, do tego jest w miare dobrze zbudowany, wysportowany (silownia - wymaga tego jego praca), a ja jestem taka mala i drobna..

Gość CassieK
mam male, szczuplutkie stopy. wszystkie szpilki mam 36, adidasy 37

Gość ytytytyt
CassieK - w końcu gadasz jak człowiek:)

Gość CassieK
tak, wiem, ze na zdjeciu jest wieksza roznica ;) prinzesska28 nie chodzi mi o to, ze mam problem. chce tylko zobaczyc jak to jest u innych. na razie nie czuje sie przy nim swobodnie, dlatego pytam jak to jest u was. moze z czasem, jak bardziej sie otworze itd, to mi przejdzie to dziwne uczucie

Gość vardzomizanielenzal
to wyglada jak fotomontaż...jak to możliwe?? ile on ma? 3 metry? a ona ile? 120 cm? nie wygląda na karła

Gość CassieK
prinzesska28 nie mam pojęcia, spotykam się z nim dopiero ok miesiąca (poznaliśmy się rok temu, ale nie mieliśmy do siebie żadnego kontaktu), takich szczegółów jeszcze nie znam :P

Jesli go kochasz...to nie powinnas sie dziwnie czuc. Takie pary fajnie wygladaja, Najwazniejsze,ze sie kochacie a wzrost nie jest az jaki wazny. A dlugo jestescie razem.

Gość CassieK
miłości, to jeszcze nie ma, dopiero lepiej się poznajemy ;) chociaż nie powiem, fajnie byłoby gdyby coś z tego wyszło. jak na razie wydaje mi się odpowiedni na partnera :D

Gość CassieK
prinzesska28 rozumiem, pomyłki się zdarzają :P

Gość sdfdsf
Ja tez mam 160, jestem mala i drobna, a moj maz ma 186, i nic mi w tym nie przeszkadza. Zazwyczaj chodze w plaskich butach, wiec roznica we wzroscie jest widoczna, ale my sie juz do tego przyzwyczailismy. A przede mna mial same wysokie dziewczyny powyzej 170; wzrost to najmniejsza przeszkoda w zwiazku.

Gość bg dzikusy bez drzwi
to nie żadna miłość, wy samice kurduplice po prostu szukacie genów dla swojego miotu... ale i tak z połaczenia nawet 2 metrowego draba i 140 cm podróbki kobiety wyrosnie co najwyżej bachor do 175-8 cm max. wiec czesto wysoki facet który pragnie mieć wysokie dzieci posyła małą kobiete w diałby by rozmnazac sie z Kobietą o wzroscie 170-180 cm :)

Gość CassieK
to widzę sporo jest takich par :) nie wiem skąd u mnie takie dziwne kompleksy się wzieły :o nigdy nie zwracałam aż takiej uwagi na mój wzrost, dopiero przy nim poczułam się taka malutka.

Gość sdfdsf
juz sie odezwala "inteligencja" cafe

Gość CassieK
prinzesska28 dziękuję :)

Gość CassieK
bg dzikusy bez drzwi - widzę twoim rodzicom zbyt mądry miot, to nie wyszedł :P