Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stryktikarrna Elline

Czy rodzicie wam bija pasem/po tylku klapsy? Mnie zbila mama a tata stal i palil

Polecane posty

Gość Stryktikarrna Elline

obok samochodu :-/

Gość jestem mama13-latki
mnie bila mama. Musialam sie rozebrac do naga i dostawalamrazy -kablem. Bolalo strasznie. Cala bylam w siniakach. Dzis sama jestem matka. Nie bije corki.:)

Gość Frendzilla Pryncz
Mnie tez mama bije kablem. Kaze sie rozebrac do naga, polozyc na kanapie i leje :-(

Gość jestem mama13-latki
Frendzilla Pryncz- ile masz lat? Teraz za cos takiego odebrano by twojej mamie prawa rodzicielskie.... Nie daj sie krzywdzic.

Gość Frendzilla Pryncz
Mam 15 lat. Wiem ze czasami zle sie zachowuje ale pregi po kalbu czasami trudno na wfie jest zakryc

Gość .:. . .. . .:.
mnie też za dzieciaka napierdalali kablem, zadko ale jednak - i w sumie to była jedyna rzecz której się bałem :D

Gość apaulina
a mnie tat bił tez musiałam sie rozbeirac do naga kladłam na taborecie a on bił mnie w tyłek ręką albo pasem

Gość jestem mama13-latki
powiedz mamie ze jesli jeszcze raz cie uderzy kablem,zadzwonisz do opieki spolecznej i powiesz ze jestes w domu maltretowana.... Jak narobisz jej wstydu to moze sie opamieta. Wiem co czujesz. Wiem ze sie boisz... Do dzis pamietam jak nienawidzilam matki..... A jesli nie chchesz powiadamiac o tym opieki,pogadaj ze swoim wlefistom. Pokaz mu te siniaki. Popros by zachowalto dla siebie...Popros by wezwal mame do siebie i powiedzial ze zauwazyl u ciebie siniaki...,by zapytal co sie dzieje,i zagrozil ze jeszcze raz to sie powtorzy ,to on powiadomi kogo trzeba.... Mamam sie wystraszy....,bedzie jej wstyd i moze przestanie....

Gość ___:)___
Nieraz oberwałam, ale jakoś żyję :)

Gość gardze ludmi takimi
jestem mama13-latki jak twoje relacje obecnie z matką? utrzymujesz z nia kontakt?? Mnie te zmnie matka kiedys bila, gdy bylam dzieckiem i nastolatka, ojciec takze, na dzien dzisiajeszy jedyne uczucia jakie do nich zywie to nienawisc i całkowita pogarda.O ironio losu nie bylismy rodzina patoogiczną, pozorne przykladnymi obywatelami jak i wiele rodzin gdzie w 4 scianach pieklo sie rozgrywa

Gość gardze ludmi takimi
___:)___ ....... Nieraz oberwałam, ale jakoś żyję ...... Ja tez zyje, ale bardzo bym chciala zyc bez tych wspomnien jakie mnie drecza w snach,to mnie zlamalo a nie wzmocniilo

Gość gardze ludmi takimi
Matka przeprosila cie za to jak cie biła? moja mnie nigdy!! Ale przed tym uderzeniem corki az do krwi nigdy wczesniej na nia reki nie podnioslaś?? To bardzo dobrzez ze dziecko stara sie ciebie nie denrerwowac, no ale jest w takim wieku ze beda jej sie zaczynac bunty i to jest NIEUNIKNIONE, nie boisz sie ze stracisz nad soba kontrole jesli w jakims danym momencie corka akurat nie zejdzie ci zdrogi a jeszcze bardziej bedzie ci dosczypywac? ten wiek i nastoletni jest ciezki,musisz sie liczyc z taka sytuacja z etwoja nastolatka nie zawsze bedzie umiala ci pokornie zejsc z drogi ale nieiedy mozecie spotkac sie na jednej sciezce bojowniczonastawione., mam nadzieje ze bedziessz starala sie panowac nad nerwami

Gość jestem mama13-latki
mama nigdy nie przeprosila mnie . Nigdy nie rozmawialam z nia na ten temat. Mialam do niej ogromny zal. wtedy gdy mnie bila i pozniej jak juz mialam swoja corke.... Nie moglam pojac jak mozna tak katowac swoje dziecko.... teraz tez zal jakby troche zmalal. mam inne problemy,inny stosunek do swojego dziecka,swoje zycie.... Wiem ze bedzie coraz gorzej-jesli chodzi o corke....Ale to nie jest tak,ze ona wogole mi nie pyskuje...-ciagle to robi;) tyle ze wie gdzie sa granice. Co jej wolno a czego nie... Ja rozmawiam ze swoim dzieckiem...,moja mama nie rozmawiala ze mna wogole...,dawala mi jesc,kupowala rzeczy do ubrania i to wszystko.... Corce czesniej dalam co najwyzej zwyklego klapsa po dupsku-jak to dzieciakowi....,i to nie tyle zeby ja bolalo,tylko zeby przywolac ja do ladu... I tyle. po tym zdarzeniu co leciala jej krew z nosa nie dostala juz ani klapsa....

Gość niebijmnieprosze
Ja mam 11 lat. Rodzice mnie biją. Czasami mama, ale przeważnie tata to załatwia, a mama zawsze mu wszystko mówi. Wczoraj dostałam pasem 50 razy, bo miałam złe oceny w szkole. Mama kazała mi się rozebrać do naga i czekać na tatę w pokoju. Czekałam. tata przyszedł z pasem. Kleknęłam obok krzesła, oparłam ręce, wypiełam tyłek i tata zaczął mnie lat. przy jakimś 25 razie zasłoniłam tyłek. Tata dołożył mi do tego 5 razy jeszcze pasów. W końcu to dobiegło końca. Miałam iść do kąta w salonie. Poszłam. Stałam 30 minut. tata kazał mi pokazać moją czerwoną pupę, ale zobaczył, ze lewy pośladek nie ejst bardzo czerwony. Powiedział, żebym przyniosła mu skakankę. Przyniosłam. Uderzył mnie nią 10 razy. Bardzo mnie bolało. Podeszłam do lusterka cała pupa była czerwona. W nocy spałam na brzuhcu bo nie mogłam sziedzieć i pupa mnie bardzooo bolała. Biją mnie też kablem, ale nie będę wam opowiadać.

Gość gość
do niebijmnieprosze pujdź do szkolnej higienistki(tzn szkolnej pielęgniarki) i pokarz to jej a zobaczysz jak się zmienią tylko pamiętaj zamiast lania będzie długi szlaban 1 tydzień lub 2 na kompa telewizje telefon i wyjścia .Twój wybór wybieraj teraz czy wolisz lanie czy szlaban potem będzie tylko szlaban. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. Nara

Gość Magdalena111
Mam dwie córki jedna ma 9 lat a druga 11. Dostają lanie gdy zasłużą. Dostają za oceny poniżej 4, pyskowanie, kłamstwo itp. Dostają na gołą pupę a potem muszą stać w kącie. Dzisiaj moja 11 letnia córka nie chciała zjeść zupy, przełożyłam ją przez kolano i wlałam jej 25 pasów.

Gość gość
A mnie mamusia niebije co najwyżej dostaje klapsy na pupe i to przez rajstopy jestem jedynakiem mamusia mnie bardzo kocha sama mnie wychowuje niesprawiam jej problemów no może czasami ale jak zyje prawie 15 lat nigdy niedostalem pasem niedawno jak wczoraj mamusia przylapala mnie rano jak bawiłem się siusiakiem byłem w łazience bez majtek dostałem chyba ponad 10 kapsow milaem czerwona pupe piekla mnie niemiłosiernie najgorsze było później stalem przed mamusia nago a ona mnie uswiadomiala ze taki duzy chlopczym powinien się wsydzc ze to gzrech coos takiego robic stalem z opuszczona glowa i oniecywalem mamusi ze jz więcej nebede tego robil ale niepowiedzialem mamusi co czulem jaką przyjemność mi to sprawialo co jak wrociem do swojego pokoju dokonczylem to co zaczolem rankiem z siusiaka poleciało sporo tego milem odlot robe to co rano dziś przed chwila tez to robilem tyle ze teraz niestekam w trakcie jak się bawie siusiakiem musze się ubierać bo niewryrobie się do szkoły a mam daleko prawie 12 km do szosy na autobus przez las jakies 3 km narka Paweł

Gość gość
Mnie zawsze lała mama. Tato trzymał za ręce abym nie uciekał, mama ściągała spodnie do kostek abym nie wierzgał nogami i zaczynało się lanie kablem. Chociaż byłem w majtkach a zimą w rajstopach to i tak ślady kabla zostawały na długo.

Gość gość
Magdalena111 jesteś p******a jak można własne dzieci bić? Ja jestem w podobnym wieku do Twojej starszej córki dziwie jej sie że Ciebie nie pobiła mnie rodzice nigdy nie uderzyli ale silna i mogłam oddać jeszcze mocniej rodziców trzeba sobie wychować a nie za dużo im pozwalać jakby mnie rozebrali i bili to na policje bym zgłosiła o napastowanie sexualne i maltretowanie ale rodzice mnie kochają i by mnie nie skrzywdzili jesteś potworem i ludzie którzy biją swoje dzieci są zj****i i trzeba byłoby ich też bić chyba żeby zrozumieli

Gość gość
Magdalena111 Jestes jakas p**********a umysłowo jak można bić swoje dzieci za oceny poniżej 4 ? One się uczą dla siebie nie dla ciebie, jak nie chce jesć zupy to niech nie je.Dziwię się, że jeszcze nie uciekła z domu....Jak można być takim rodzicem. Wstydź się Oj Wstydź

Gość gość
Do Magdalena 111. Czy Twoja córka dostała lanie na gołą pupę?

masz troche farta.. Ja miaŁEM gorzej.Poniewaz tata kazal mi sie rozebrac polozyc na kanapie i lał kablem.A mama co ? ona brała anti pespirant i mi psikala caly czas z bliska w plecy w jedno miejsce tak mnie potem pieklo.. potem kazala mi sie odwrocic i jeszcze klatka piersiowa masakra nie moglem potem wytrzymac z bolu. teraz mam 18 lat i ich nienawidze nie utrzymuje z nimi kontaktu.Jak mialem 16 lat to sie bronilem.Wtedy 1 raz uderzylem tate z calej sily. juz nigdy nie chcial mnie bic.Mama tez bo bez taty to ona nic nie zdziala.Po roku sie wyprowadzilem,.

Gość Xddd

Mnie mama nigdy ni biła i nie bije.

Mam wslaniałych rodziców.