Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugomama

jestem w 18 tc. i już czuje ruchy dziecka

Polecane posty

Gość niedlugomama

nie za wczesnie???jest to moja 1 ciaza. i sa to calkiem wyczuwalne ruchy miala ktoras z was tak wczesnie??? powinnam sie martwic, ze tak wczesnie???

Gość obejrzałam tyle odcinków
to się ciesz. Niektórzy zawsze znajdą powód żeby się martwić. ;)

ciesz się :) ja czułam jeszcze wcześniej, lekarka nie wierzyła aż dostała w 17tc kopniaka przy usg :)

Gość jfghghfgcdfghchc
Pomyśl przez chwilę: masz się martwić bo czujesz ruchy? Każda z Nas jest inna i sa różne budowy itd jedna czuje ruchy w 16 tyg mimo 1 ciąży inna dopiero koło 24. Więc uspokój się :)

Gość niedlugomama
tak tylko pytam, bo moja lekarka mowila,ze zazwyczaj przy 1 ciazy to czuje sie ok.20 tyg.

Gość Autorko przecież
Ja w pierwszej ciąży poczułam jak mała kulka jeździ mi wte i wewte na leżącym brzuchu (leżałam na wznak) ale nie odczuwałam tego jako wyraźne ruchy tylko poruszjąca się kruszynka i tak śmiesznie wybijająca się przez powłoki a był to 15 t.c - potem lekarz ocenił ze to z powodu zwężenia miednicy , macica miała mało miejsca ,została wypchana do przodu a dzidzia była bardziej widoczna.

Gość niedlugomama
ale wiecie co dziewczyny...to jest fantastyczne uczucie, nie moglam sie tego doczekac:):)uczucie super!!!!!!!!!nie do opisania:) a u mnie wzmaga sie szczegolnoie wieczorem, wirga sie malenstwo jak szalone:)

Gość gvtrfbrt
a ja jestem w 40 tc i już rodzę dziecko. Nie za szybko? Powinnam się martwić, że tak wcześnie??? Bo moja lekarka powiedziała, że 60% kobiet rodzi po terminie. Rodziła któraś z was tak wcześnie???

Gość comber
e tam ruchy. Jelita, na bank sraczka będzie!

ja poczulam w 18 tyg +1 dniu. :-) Nowy rok 1.01.2009, w czasie mszy noworocznej (ksiadz strasznie przynudzal)

Gość tofika xxx
Zaszlam w pierszwa ciaze majac 29 lat. Pierwszy ruch dziecka poczulam dokldanie w 17 tyg i 6 dniu ciazy. Siedzialam na kanapie i nagle to poczulam....Cudowne uczucie!!!!! Zawolalam meza i powiedzialam u o tym, ale facet nie zrozumie tego tak samo jak kobieta, ktora nigdy w ciazy nie byla... Cudo, zapamietam na zawsze.... xxxx