Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdejrnsxaml

Ciuchy....

Polecane posty

Gość kdejrnsxaml

Hej od miesiąca mieszka z nami moja siostra z dzieckiem bo jej mąż wyjechał na dwa miesiące do pracy. Strasznie mnie wkurza bo jak wychodzi to zagląda do mojej szafy i wybiera sobie ciuszki i jej durne komentarze że te spodnie troche na nią za luźe... a to to a to tamto. Używa moich balsamów, kremów. Wkurza mnie to bo ma swoje a bierze moje grr... Ostatnio kupiłam sobie sukienkę taką śliczną i jeszcze nie założyłam jej a ona juz miała ją na sobie i to bez mojego pozwolenia, jak mnie w domu nie było to ona sobie ją wzięła i założyła i wyszła i jak wróciła to ona do mnie "wziełam sobie twoją sukienkę"... I za pare dni założylam sukienke a ona "nie ładnie ci w niej,lepiej na mnie leżała" Co zrobić żeby nie brała moich ciuchów??

Gość sie tak zastanawiam
opierdolic..pozamykac swoje rzeczy i tyle

Gość kocham MJ
po prostu jej to powiedziec, to niesamowite ze najprostsze rozwiązania nie przychodzą ludziom do głowy

Gość kdejrnsxaml
Kurde właśnie nie moge bo nagada mamie ze jej nic pożyczyc nie chce a mam tyle ciuchów(a ja jestem tą złą więc nawet mama będzie kazała dać cos siostrze). Czasami mówie że mam brudne to ona to daj sobie upiore ;/