Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi :(

Nienawidze siebie , mam ochote umrzeć

Polecane posty

STASZEK !!!!! Staszek... :( :(:(:( wlasnie o Tobie pisalam... wracaj do nas.. :(

biorę krótko, tak z trzy miesiące. ale czuję się tak jakbym ich nie brał. Ale wątpię że coś dadzą jak w życiu mi się nie zmieni. To tylko opóźnienie tego co tak się stanie. A huśtawki nastroju to miałem i bez leków. też potrafiłbym być szczęśliwy bez leków. ale to jest ciężko osiągnąć

autorko, masz dokladnie tak jak ja, czyli podsumowując przejebane. przykro mi :(

Gość jesli nie chodzi o wyglad
psycholog tez mi , wystarczy" powiedziec jestem nieszczesliwa mam depresje i mysli samobójcze " i od razu diagnoza jest głeboka depresja:O no więc jakie problemy macie? konkretnie? potraficie je zdefiniować? co musiałoby sie zmienic zeby było ok ? Ty np Staszek jestes swiecie przekonany ze nie potrzebujesz kobiety , i tu sie okłamujesz, zamiast normalnie jak 99 procent mezczyzn próbować jakaś poznać i ewentualnie pózniej znosic porazki za duzo myślicie zamiast zaczac spotykac sie z ludzmi i cos robic w tym tkwi wasz problem :O 🖐️

Gość do jesli nie chodzi o wyglad
chuja wiesz to przestań pierdolić :) P.S. to ja Niedziel :)

vodka 🖐️jeśli nie chodzi o wygląd- i co kobieta zmieni? nawet nie wiesz co mi dolega. tacy ludzie jak ja mogą zniszczyć życie kobiet, całych rodzin. nie chce nikomu niszczyć życia, jak sam mam chujowe. i nie mam już sił pisać co mi dolega.

a pisałes kiedykolwiek ? daj linka? albo jakies słowo kluczowe, znajde :)

zawsze bylam wychowywana w patologii, tzn alkohol, ponizanie slowne i fizyczne do tego bylam niewolnica rodzicow i brata, co kazali mialam robic, ponizali i nasmiewali sie ze mnie wszedzie,przy znajomych,wszedzie, przez to towarzystwo sie odwrocilo,rozpowiedzialo o mnie wiele przykrych rzeczy, a ze mieszkam w malym miescie nie ma szans na zmiane reputacji/rana na psychice została. jestem popychadłem, stałam sie dzika,odizolowana... boje sie wszystkiego,nie potrafie normalnie gadac z ludzmi chorowalam , nie interesowali sie tym, o zdrowie sama bede musiala zadbac...

kobieta wprowadzi jakis świezy powiew do Twojego życia, bedziesz miał co kochac, dla kogo sie starać, tworzyc jakies wspólne plany i wzajemnie, kazdy normalny człowiek oszalałby siedzac tylko w czterech scianach bez kontaktu z kimkolwiek

jesli nie chodzi o wyglad Kurwa czy ty rozumiesz że przy pewnych problemach człowiek nie jest sobie w stanie nikogo znaleźć? A to że jest sam tylko napędza tamte problemy... rozumiesz że problemy psychiczne czasem to jest perpetum mobile? Jeden nakręca drugi, który nakręca ten pierwszy... itd... i tak w kółko?

dokladnie staszek,ale zdrowe osoby tego nie zrozumieja

teraz nic z tym nie zrobisz ,bo musisz skończyć szkołe ale pózniej jesli nie jestes najbrzydsza poznasz jakiegos faceta, moze wyprowadzisz sie do wiekszego miasta tam znajdziesz jakas prace zaczniesz studia , opinia zgaśnie bedziesz mogla ja sobie wyrobic na nowo

tylko ze najpierw bede musiala sie soba porzadnie zająć tzn porzadny psychiatra,zerwanie kontaktu z przeszłością, bo psychike mam tak zrujnowaną że nie dam rady funkcjonowac w spoleczenstwie...chyba ze wyjade gdzies za granice, moze jakos podbuduje sie na tyle aby wrocic tutaj.. przeprowadze gdzies i bedzie ok...

ten ostatni niedziel z twoim:" mam dola" to napewno

Gość dfsdfwefd
Kiedyś był u taki topik o dziewczynie, która wychowywała się w patologicznej rodzinie, ojciec pił, ciągle ją poniżano itp dziewczyna nie miała już sił, była wrakiem człowieka. zaczęła chodzić do psychologów, psychiatrów. pomogli jej po bardzo długich latach. w międzyczasie poszła na studia, znalazła pracę i o dziwo chłopaka, który dał jej wiele ciepła. Później okazało się, że ten chłopak wykorzystał ją, cały czas oszukiwał, wmawiał jej te bajeczki, że też pochodził z patologicznej rodziny po to aby ją przelecieć. I mimo tych przeszkód, mimo tego, że ojciec był alkoholikiem a w domu miała normalny horror (nie pamiętam czy miała rodzeństwo) i najbliższa osoba, której zaufała ją oszukał to się podniosła. Całe życie miała pod górkę. To trzeba mieć siłę w sobie, naprawdę. Przez całe życie każdy nią pomiatał.

Gość dfsdfwefd
Rada: nie pokazuj nikomu, że jesteś słaba, ukrywaj to, bo jeszcze ktoś to zauważy, że masz problemy i Cię wykorzysta i będziesz miała kolejny dramat.