Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paparapapapapapa

Idioci dający swoim dzieciom zagraniczne imiona

Polecane posty

Gość paparapapapapapa

Jak mozna nazwac swoje dziecko np. Brajan ? Przeciez to jest jego krzywdzenie. W ogole to kto wprowadzil takie imiona ? Jeszcze pisane w sposob spolszczony co wyglada dodatkowo zalosnie ...

Gość OLE OLE MAM DWA JABOLE
ja zauwazylam ze osoby z takimi imionami nic w zyciu nie osiagaja :D

Gość ptasiek nastroszony
jakie krzywdzenie? a jak do Anglii pojedzie a predzej czy pozniej wsztscy prawie w wieku roboczym tam trafia to obciach ma tam robic przedstawiajac sie Bartosz czy Miłosz np.

Nie mam nic przeciwko zagranicznym imionom, ale może tak darowaliby sobie polską pisownię.

Gość mmmmmmmmmmmm1234563
bajlepsze sa dzeskiki:):).....hehhehehehe..dzesiki gora...a niech se dzeskiki do uk jada...bo nie bedzie komu sprzatac.....DZESIKA TO BRZMI DUMNIE

Gość amerykanizacja
to ty nie wiesz ze amerykanizacja idzie, teraz nie znac angielskiego to prawie ze wstyd a mojej koezanki córka ma na imie nicol i chuj jej w szyje poki zyje

Gość mmmmmmmmmmmm1234563
NO DOBRA PATRICK UJDZIE!!!ALE W PL:WANESSA , DZESIKA,BRAJAN, kurwa alan...hhehehe

Gość mmmmmmmmmmmm1234563
a zapomnialam o nikolkach.....hehhehehee

A chuj Was to obchodzi. Możesz dać dziecku na imię Mietek albo Mieeeecia. Kurwa, ale macie problemy z dupy.

Gość nikolina
Wiecie co myślę o imieniu Vanessa? Swoim córkom uwielbiają dawać właśnie to imię proste kobiety z wiosek do których dotarł cyfrowy polsat i bawią je \"humorystyczne\", \"zabawne\" i \"ociekjące zajebistością\" dialogi z seriali na disney chanel. A teraz zwrot do zdebilniałej części społeczeństwa polskiego. -To imię jest okropne!!! No proszę!

Oczywiście coś takiego jak gust nie ma znaczenia, w celu udowodnienia swej normalności i "nie bycia prostą kobietą" dziecko trzeba nazwać Anna, Julia, Małgorzata czy inna Maria :)

Gość taka o piczka
Najlepszy jest Dżordż. HAHAHAHAH :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość taka o piczka
Moorland glownie chodzi o to, ze te imiona pisane w sposob spolszczony wygladaja zalosnie, ale tez czesto nie komponuja sie z polskimi nazwiskami. czy wg. ciebie Dżesika Malinowska brzmi i wyglada fajnie ? :D

Brzmi nawet nawet, lepiej niż Violetta Miednica (autentyczne nazwisko). Ale fakt, pisane po polsku wyglądają idiotycznie. Dlatego mówiłam, że nie mam nic przeciwko zagranicznym imionom (inna sprawa, że jest ich w Polsce i tak masa), ale spolszczenia anglojęzycznych wyglądają idiotycznie.

Gość taka o piczka
autorowi chodzilo tylko o spolszczone wersje tych imion.

Gość hddiuh
moja corka ma niepolskie imie. i co? ma zwracac uwage na takie pierdy co tutaj autorko piszesz? nie jest wazne czy dzordz czy jan bo ludzie zostana ludzmi a taborety taboretami...

Gość wikki77
Tez tak uważam , zagraniczne imina są żałosne , wglądają źle w zapisie , brzmią dziwacznie i nie komponują się z polskimi nazwiskami, np. Nikola Sowa, Wanessa Nowak, Brajan Kowalski, Alan Zagórny.