Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojoy

co myślicie o tej sukni

Polecane posty

Gość jojojoy

chodzi mi tu o krój, nie musi byc koniecznie taka sama, ale ta góra i ten dół myślę że będą pasowały http://moda.allegro.pl/suknie-slubne-wesele-poprawiny-nowe-na-miare-i1779999099.html model 1 jestem dosc niska mam 160, wąską talię, płaski brzuch, troszkę szersze biodra ale proporcjonalne do reszty ciała(figura coś w stylu evy longorii ale większe wcięcie w talii) , zawsze noszę dośc wysokie obcasy więc myślę, że na ślubie też takie będę miała. Npiszcie mi proszę co sądzicie, ja głównie chciałabym wyeksponować okolice talii, tak żeby suknia nie skróciła mnie. Widziałyście może gdzieś suknie o podobnym kroju jak ta???

Gość KamaMija
model pierwszy piękny, cudowny chociaż ja osobiście nie ubrałabym tej sukni bo według mnie mam za grube biodra :)

Gość paraguayan
4 zdecydowanie lepsza

Gość jojojoy
ale miejcie na uwadze moją drobną posturę:) nie chce mieć "gorsetowej" góry tylko ramiączka i dekolt w kształcie v, i nie patrzcie tez na pozostałe modele bo chodzi mi o ten krój sukni z modelu pierwszego:)

Z Twojego opisu wynika ze jak najbardziej masz figurę do tej sukienki. Wysmukli cie i na zdj będziesz wydawała sie wyższa niż jesteś w rzeczywistości. Ale buty na szpileczce obowiązkowo na sali możesz zmienić na niższe :)

Gość bardzo fajna ta pierwsza sukie
nka:)najladniejsza ze wszystkich 4.

Jest piękna - zresztą jak pozostałe (mnie najbardziej podoba się 4). Będziesz wyglądała w niej wspaniale skoro masz odpowiednią figurę. Tylko nie przesadź z dodatkami,bo przyćmisz jej urok.

Sukienki piękne ale niestety nikt takiej sukni z koronki za 700 zł nie uszyje. Koronka jest baaaardzo droga.można się ostro rozczarować pod odebraniu.