Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

no dobra..

Polecane posty

Staszek, ale nikt nie wymaga nie wiaodmo jakich rozmów, czasami takie pierdolenie jest równie ważne. i nie mów, ze tak nie potrafisz, bo potrafi każdy pierdolić !

Gość seksownabrunetkaaaaaaa
pier* otwieram piwo... dlaczego faceci to świnie...? Wszyscy.....??

zeby bylo smieszne, facet tez juz ma mnie dosc i mojego pierdolenia. dzisiaj juz nie wytrzymal i poszedl w pizdu cos do siebie przeklinajac pod nosem i pierdolnal bramką, pozniej dzwonil ok 30 razy, ale nie dobieralam, a tlyko pisalam smsy, w ktorych go wyzywalam i zyczylam najgorsze. ot i tak to kurwa wyglada.

vodka, nie wiem z czego się tu śmiać to smutne :( U mnie śmieszniej, pojechałam z mężem po odkurzacz samochodem. On wrócił z kosiarką, ja taksówką z odkurzaczem :D :O

czytalam Proszku, ale nie zdąrzyłam Ci odpisać nawet. i co dalej sie nie pogodziliscie ? a moj do mnei pisze na gadu i telefon, ale nie chce z nim rozmawiac.

nie chodzi vodka tylko o twoje jęczenie bo i o moje, wy nie zawsze jęczycie, ty proszek nie jęczysz, blowww rzadko jęczy... właśnie blowww, ona ma problemy ale nie dobija nas swoim jęczeniem jak my się nawzajem dobijamy i jak już coś pisze że jej smutno, czy jak pisze odnośnie naszego jęczenia to z sensem a nie jak my ja napiszę jak mi źle, vodka smutną minkę, jeszcze staszek że chce umrzeć niech dopisze i kółko wzajemnej adoracji mamy wy proszek nie zawsze jęczycie, czasami jest śmiesznie, ale ja muszę odpocząć, bo chwilowo nie umiem inaczej jak nie jęczeć tutaj, jak pisałem jak nie będę chciał jęczeć, będę miał jako taki humor to jak najbardziej zajrzę na kafełe popisać, ale jak będę miał doła to ni będę tu przychodził jęczeć staszkowi i vodce dobranoc

Siedzi naburmuszony w sypialni a ja w salonie. Może wkońcu się "zejdziemy" ;). Wtedy napewno już mnie tu dzisiaj nie będzie ;). blowwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahh ludzie :( mam nadzieję,że jeszcze kiedyś spotkamy się w 'pełnym' składzie :) tzn nie kiedyś..ale no niedługo :)

ejj no heloł?? ja tam nie odchodzę póki co :P no ale jak teraz każdy się rozszedł..w sumie przyzwyczaiłam się do prowadzenia monologów ..no ale nie w takim stopniu:(

bo juz nie wiem dziewczyny co ze soba zrobic. w dodatku zachcialo mi sie znowu zrec z nadmiaru emocji, ktorych nie kontroluje.

Proszek gdybym teraz zjadła to juz załamałabym się całkowicie . Ja nie jem, tlyko obżeram się dopóki nie zacznie mnie brzuch. Na szczęście siedzę na dole. Przypuszczam, że zbliża mi się okres, bo mam bóle :O

u mnie nowego? nic zaraz będę jadła galaretkę z kurczaka..na moje nieszczęście na dole jest jajko :classic_cool:

taa w cycki. akurat mnie idzie wszedzie, tylko cycki jak na zlosc omija. kurde blowwww, Ty jesz studzieline ? :D :O