Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikola

poród rodznny a lewatywa

Polecane posty

Gość kikola

mój mąż chce rozic ze mną ale ja się wstydzę tego co będzie się ze mną działo! Jak to jest na porodówce?

Gość kkkkkooolllaaa
mąż może wyjść na chwilkę :)

Gość kikola
a lewatywe robią na sali porodowej? i sie trzeba załatwiać przy lekarzach i położnych?

Gość kkkkkooolllaaa
mi robili w sali gdzie miałam ktg. potem się zamknęłam w kibelku i po wszystkim :)

Gość mamamia---mamamamamammaaaaa
Ja osobiście myślałam że lewatywa jest straszniejsza i też się będę bardzo głupio czuła ale nie było tak strasznie. A poza tym miałam wszystko gdzieś i chciałam jak najszybciej urodzić,

Gość ha ha ale jaja
ja akurat mialam porod wywolywany, ale mnie lewatywe podali przed podaniem kroplowki. oj masakra to byla.... pozniej jak podlaczyli mnie pod kroplowke i ktg dopiero zadzwonilam po mojego. porod trwal 2,5h

Gość pit z zusu
je lewatywy nie miałam w ogóle, nawet nie zasugerowano.

Nie mam doświadczenia..ale myśle, że przy tych nerwach, bólach to zupełnie bedzie mi obojętne. Lekarze i pielegniarki nie jedno wiedzieli, wiadomo, ze to jest natura :) A mąż był przy mnie przy bardzo, bardzo ciężkiej grypie żołądkowej i w wielu ciężkich chwilach, napewno takie coś by go nie zrazilo :)

Gość tikal
ja sama poprosilam o lewatywe-naprawde polecam.zrobili na osobnosci no i w toalecie tez jest sie samemu:) nic strasznego a daje ogromny komfort w czasie porodu i po,kiedy oddanie stolca nie jest proste,a z lewatywa ma sie 2 dni spokoj

Gość kikola
a te pomieszczenia czy sale przedporodowe są jednoosobowe z łazienkami czy zależy to wszystko od szpitala?