Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxderr

Ręce mi opadły

Polecane posty

Gość zxderr

Żona mojego kuzyna daje ciastka z cukrem półrocznej córce :O [cześć] Przecież to dziecko nie ma nawet ząbków :O I to wywalanie cyca przy wszystkich, no ja pierdole :O Jemy obiad a ta sru - cyc na wierzchu jakby nie mogła przejść do innego pokoju..nawet niczym się nie zakrywa ... Ludzie nie mają ochoty oglądac waszych wymion zapamietajcie to sobie [cześć]

Gość brata
to ze karmi cyckiem to duzy plus,to ze sie nie krepuje to jej sprawa,ale to,ze daje smieci do jedzenia malemu dziecku jest juz przykre. no coz dzis moj znajomy szedl z wozeczkiem i jego maly ponad roczny synek wcianl..chipsiki no coz

Gość a czemu tak a
wymiona to może ty masz, my mamy piersi

Gość to już było z tym
cycem przy obiedzie. 💤

Gość Piękne i naturalne
wymiona? a ciebie matka czym wykarmiła? tym wstretnym cycem naprzemiennie mlekiem krowim w butelce po oranzadzie z naciagnietym gumowym smokiem. szkoda mi niektorych matek, szkoda.

Gość olej to bo nie warto
wiecie co u mnie w rodzinie (a mam baaaardzo liczną) wszystkie kobiety zawsze karmiły normalnie przy stole, rozmawiając itp. Mam 25 lat i dopiero na kafe sie dowiedziałam, że to cos nie tak. Zawsze miałam w rodzinie jakas karmiącą (moja mama ma 8 rodzenstwa, oni mają sporo dzieci itp) i nigdy nie przyszlo mi do glowy, że to cos dziwnego. Nigdy nie zauważylam u nikogo w rodzinie zażenowania. A spotykamy sie wszyscy bardzo czesto, bo mieszkamy w 1 miasteczku!!!

i co z tego ze je cistaka z cukrem ? hehe zazdroscisz to tez sobie kup :D a jak ci przeszkadza widok piersi kutasie to sie nie gap bo to ty sie gapisz a nie ktos ci swoje cycki pod nos pcha :D

Mi tez osobiście przeszkadza widok piersi z żyłami i wieeeeeelką brodawą :/ Uważam, ze karmienie to powinna być chwila intymna między matką a dzieckiem... po co w to mieszać inne osoby? Jest to fizjologia i rzecz normalna, ALE sikanie i sranie też jest fizjologią i rzeczą normalną a mimo wszystko ludzie nie robią tego przy wszystkich i gdzie popadnie :/ Może kobieta się nie krępuje, ale innych to może obrzydzać... Szanujmy się nawzajem na litość boską! Co do ciastek... co to znaczy, ze z cukrem? Takie kruche z cukrem na wierzchu? czy zawierające cukier?