Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labamba:)

Czy to wogóle realne ja się pytam ?

Polecane posty

A więc na portalu odezwał się do mnie mężczyna widać było że kato dopiero założył ani znajomych a ni zdjęć oki niech będzie.Napisał mi wiadomość że założył te kato z myślą o mnie,bo pewna moja przyjaciółka ale nie chiał powiedzieć jaka skierowała go na mój profil.Napisał mi ze nie szuka kobiety na przygody lecz do życia,zdecydowanie sądze ze obejrzał moja całą galerie i wie że mam dziecko i jestem po rozwodzie.Choć nie uważam się za jakąś brzydulkę :P to wiec mam juz cos za sobą.On podał mi na jakim profilu mogę obejrzeć jego zdjecia i Prosi bym sie odezwała. Oki rozumiem wszystko tylko jak weszłam w tą galerie to aż mnie zamurowało,facet przystojny jak cholercia:D Kawaler i na dodatek 2 latka młodszy nie wiem czy to nawet realne bo jest naprawdę Przystojniak heh .Czemu mu tak zależy ,żadna znajoma nie chciała się przyznać :P Cały czas mnie to zastanawia ,czemu właśnie ja przecież taki facet jak on może mieć każdą kobietkę na skinieie paluszkiem.A moje znajome wiedzą jaka obecnie jestem pesymistycznie nastawiona na tego typu znajomośći boję się i tyle....:(

Gość co ma wisieć
nie utonie

Raczej Co ma pływać Nie Utonie :P

Gość mał@
powodów może być kilka. po pierwsze skoro koleżanki wiedzą że jesteś pesymistycznie nastawiona do związków to mogły same dla żartu założyć taki profil to nie jest problem żeby wkleić czyjeś zdjęcia. ale bardziej prawdopodobny wydaje mi się zwykły oszust jest ich pełno w sieci specjalnie ma zdjecia mega przystojniaka i szuka swoich ofiar a to do łatwego seksu a to dla pieniędzy a to dla zabawy. z tego wynika że masz niezablokowany profil i każdy może go obejrzeć a kobieta po rozwodzie z dzieckiem jest bardzo łatwą ofiarą. nie wiem na ile znasz swoje koleżanki ale chyba jakaś by ci powiedziała że ktoś o ciebie pytał prawda?? zadała by głupie pytanie czy ci się podoba czy go znasz itp i raczej podała by numer telefonu a nie profil tak przynajmniej myślę. jednak żeby się upewnić może porozmawiaj z nim trochę jak zobaczysz w tym co on pisze chęć nadmiernego spodobania się tobie tzn juz na początku jakieś czułe słówka czy obietnice to na pewno jest to oszust.

i raczej tak będzie jak piszesz .Bo założyłam sobie tam kąto i echo bynajmniej narazie nie widziałam aby był dostępny.Takich z czułymi słówkami to odrazu skreślam bo wiadomo o co im chodzi.A ja nie szukam przygody na jedną noc,tylko kogoś do życia:( Może facet specjalnie chciał tylko abym sobie tam kąto założyła a przyjaciółka to był taki kawał.Nie wiem,mam jedna bardzo dobrą znajomą co by chciała jak najlepiej tylko coś jej to kiepsko wychodzi .Ja jej mówie że ma dać spokój z jakimiś swatkami.Ale powiedziała mi że teraz to naprawdę nic z tym wspólnego nie ma.Zobaczymy mamy cały dzionek CIEKAWE czy się odezwie :P

a galerie na nk mam zablokowaną tylko zdjęcie Główne widać :D

haha, dostałam kiedys taka samą wiadomośc, ze niby moja przyjaciółka mnie poleciła, ze mozemy sie poznać, ze mu sie strasznie podobam (mam faceta i jedna przyjaciolke wiec juz czulam ze to kłamstwo) i podał mi swoj profil, wygladał jak model - chciał po prostu zareklamować swoj profil :) nie narecaj sie

Gość llelleikaaaklaa
"Napisał mi ze nie szuka kobiety na przygody lecz do życia," mówi ci to co napewno wie ze chciałaby usłyszec (podobienstwa sie przyciagaja) "A moje znajome wiedzą jaka obecnie jestem pesymistycznie nastawiona na tego typu znajomośći boję się i tyle...." i dobrze..twój instynk samozachowawczy daje ci znac abys dała sobie spokoj...

Gość no własnie czy
mam już swoje priv?

Gość ooo niedoskonałla
Moj facet ,jak do niego napisałam,tez myslał ze to kumple mu taki kawał robia,i tez twierdził ze moge miec kazdego..i czemu akurat on.Był strasznie nieufny.tEraz mieszkamy razem:)

Ale ja głupia gęś jestem Masakra że dałam się w to wkręcić :( Spam jak nic.Ale o co w tym chodziło nie wiem ech.Nie odpisał nie napisał więc chyba wiadomo :P No nie moge że sobie wkręciłam ......az sama z siebie się śmieje :P