Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabolka123409

zwolnienie z wfu, mała pomoc

Polecane posty

Gość parabolka123409

Mam do Was takie pytanie. Niebawem mam zamiar wybrać się do okulisty po soczewki (okulary nosze od zawsze i mam uch naprawdę dość) czy mając wadę wzroku prawie -8 mogę liczyć na zwolnienie z wfu? Jak nosiłam okulary to lekarz mi wypisał, ale teraz gdy będe nosić soeczewki to sama już nie wiem. Bardzo mi na tym zwolnieniu zależy

Gość ndiuidsajnbjk
nie doradzę niestety:( z doświadczenia powiem Ci, że ruch to życie, nie wyobrażam sobie życia bez sportu, nie można bez niego chyba żyć. Sport to zdrowie i uroda, kondycja. Może przełam się do tego wf, żeby potem mając 40 lat czuć się jak 20:) Pozdrawiam:)

Gość wolalabym miec taka matke
nie fakt noszenia okularow za tym przemawia a sama wada. masz spora, a przy tzw. minusach wysilek fizyczny nie jest wskazany.

Gość powiedz, ze
soczewki bedziesz nosić na "specjalne" okazje, a na codzień okulary to Ci wypisze to zwolnienie

ale to nie ma znaczenia czy ma soczewki czy okulary czy nic. przy takiej wadzie nie mozna cwiczyc.

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
KURNA NIE CHCE SIE NIKOMU CWICZYC PUZNIEJ BABY JENO GRUBE BEDA WSTYT MIESTRZUCHY, WSTYT PO PROSTU U MNIE NA WSI TO NIKT NIE UNIKA SPORTU JAK IDZIEMY W POLE ROBIDŹ

przy tej wadzie panstwowy takze 😴