Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na modzie

jaki kolor bluzki do zielonych spodni

Polecane posty

Kupilam zielone spodnie w sklepie indyjskim. Sa jednolite bez zadnych wzorów. Jaka bluzka do nich?:O czy tez jednolity kolor? Nie paski nie kratka?

Gość biała?
szara? Beżowa!

Gość lhlciua
biała wystarczy że spodnie masz kolorowe

Gość paczke rajstop i orzeszki
czarna

Gość pajaccc
żółto - niebiesko - czerwona.

Kochani. Czekam tu jeszcze na wasze sugestie tak gdzieś do południa. Jestem tak przy klimacie Indii i dziś już muszę coś zakupić albowiem jest wielki dzień...mam zamiar dla mego chłopca odtańczyć w planowanej kreacji Jathiwaran a potem kochać się z Nim niczym szalona!:)🌻

Gość biała?
aaa no to jakaś pasująca do tańca Jathiwaran. A gdzie są jeszcze sklepy indyjskie? Bo w mojej okolicy już wymiotło, wszystkie zamienione na banki :O

Będzie to albo Jathiswaram nataraja albo południowy Bharatanatjam:) Do kreacji umaluję się odpowiednio i wystylizuje na słodką hinduską Bajaderkę🌻 i gdy tylko ujrzę błysk pożądania w jego oczach rzuce się na niego niczym wygłodniała azjatycka Lwica:) Także Kochani!Myślcie!:)🌻🌻

Gość prince nathanel
biała? aaa no to jakaś pasująca do Jathiwaran. A gdzie są jeszcze sklepy indyjskie? Bo w mojej już wymiotło, wszystkie zamienione na banki :DHello! A skąd my mamy wiedzieć gdzie obecnie mieszkasz i w jakiej części kraju?:D

Gość biała?
mieszkam w Kraku a pytałam gdzie Ty mieszkasz, nie gdzie są takie sklepy w mojej okolicy. Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka :)

Gość noginogi
na randkę w spodniach? :D

Biała albo czarna. ;) jeśli spodnie jednolite to bluzka jakies delikatne wzorki może mieć :classic_cool:

Podszywowi dziękujemy:) Sama sobie tańcz małpo:P Wiem,że najbardziej pasuje czarna i biała,ale ja wlasnie chcialabym załozyc cos innego. Mam ochote na jakies fajne kolory,ale nie wiem jak łączyć. Czy gdybym założyła różwą bluzkę w krakę (pudrowy róż) to pasuje czy odpada?

Czy gdybym założyła różwą bluzkę w krakę (pudrowy róż) to pasuje czy odpada? Stanowczo nie! już lepiej żółtą albo jakiś granat, czerwony i rożowy odpada

Gość Brązowa bluzka do zielonych
spodni !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

no to weź już tą szarą albo kremową. ja bym nie założyła kolorowej bluzki do kolorowych spodni, tym bardziej taki kontrast zieleń i czerwień. głupio to będzie wyglądac moim zdaniem. jesli już to tak jak pisałam żółty albo jakiś odcien niebieskiego błękit granat, choc też nie wiem czy granat nie będzie się gryzł skoro spodnie to ciemna zieleń. ja bym postawila na ten kremowy skoro nie chcesz białej ani czarnej bluzki.

Gość jak dla mnie to zawsze
zieleń z brązem, bardzo pasują te kolory. Jak osoba wyżej napisała za dużo kolorów niedobrze, dlatego brąz jako kolor spokojny, neutralny może być, tak samo jak czarny, szary i biały.

Gość tu tam zieleń!
mam zielone spodnie moim zdaniem na randke powinnaś założyć ciemniejszy odcień pomarańczowego do tego jakieś czerwone szpilki albo pomaraćczowe i żakiet

Gość Brązowe z zielonym to
Jak gowno w lesie :) Kremowa moze byc,