Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3ea5ujet6jhu

O krok od smierci

Polecane posty

Gość 3ea5ujet6jhu

Ciagle sie mnie wszyscy czepiaja i wiecznie wieszaja na mnie psy, nie potrafie sie bronic bo nie jestem taki, jestem wrazliwy i spokojny i wszystko dusze w sobie :( Zabijam sie powoli i wiem ze dlugo tak nie wytrzymam bo predzej czy pozniej dopadnie mnie zawal albo sam z soba skoncze.Moja byla dziewczyna byla pizda a ciagle wieszala na mnie psy. ciagle mnie miala dosc i marudzila, ciagle cos jej nie pasowalo a kiedy po paru latach juz zerwalismy ostatecznie to mnie nachodzila jak psychiczna chora osoba, w smsach krzyczala i pisala ze to ja wszyskto zespulem, ze bylem smieciem, ze wszystko prze ze mnie i tak dalej.Kurwa ja nic od zycia nie wymagam, chce miec tylko w miare fajna prace i dziewczyna ktora bedzie mnie kochac i szanowac z ktora bede rowniez dobrym przyjacielem.Poznalem tyle dziewczyn ze ciezko na palcach policzyc a jeszcze zadna mnie nie przyciagla do siebie procz jednej, dwa miesiace zakochalem sie po uszy w dziewczynie na ktora czekalem chyba cale zycie :( i co z tego skoro ona nic od mnie nie czuje, moge sie z nia znac bo ona tego chce ale nie chce nic wiecej bo nic do mnie nie czuje i to na pewno sie nie zmieni.Jestem zalamany, kompletnie zalamany.Naprawde rozmyslam o samobojstwie gdyz gdyybym sie zabil to na pewno skonczyly by sie moje problemy.

Gość tonietakaprostasprawa
To może się umówimy , razem razniej się zabic , podobno wystarczy przedawkowac narkoze???? To dobry sposób -humanitarny ! Nie mam zamiaru czekać aż będę roślonką !!!

Gość oloooz
nie przejmuj sie ja tez tak mialem, to byly ciezkie chwile, w takich momentach nie szukaj dziewczyny, bo to bedzie zbedne i jeszcze bardziej sie pograzysz, mnei tez zostawila tez mialem rozne mysli ale juz mam wyj***ne na nia, zobaczysz one same przychodza jak dostrzegaja jaki zrobiles blad ;)