Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawkaaaaa1

zawsze przegrana:(

Polecane posty

Gość kawkaaaaa1

apel do wszystkich kobiet mimo ze mam prawie 23 lata, mam maciupki biust. wlasciwie go nie mam. jestem plaska. nigdy nie zaloze glebokiego dekoltu. nigdy nie poczuje sie seksownie rozbierajac sie przed facetem. nigdy nie poczuje sie 100% kobieta. apeluje do kobiet, ktore mjaa cos w staniku, abycie to docenily. wiem, moze to zabrzmi glupio ale...kobiety, docencie fakt, ze macie biust , bo mnie nie bylo dane go dostac. czasami mysle, dlaczego ja. i chyba nigdy sie nie dowiem:(

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
I TERAZ WYJDZIE NA JAW, JAKI FACET NIE PATRZY NA WYGLĄD, TYLKO NA WNĘTRZNE CO ZA BURAKI Z TYCH LUDZI

Gość wolalabym miec taka matke
ciesz sie, nie bedziesz miala zwisow do pepka na starosc, nie masz problemow z kregoslupem jak wiele cycatych dziewuch. nie musisz sie martwic o to, ze bluzka ci sie w cyckach rozchodzi, ze nie znajdziesz stanika na swoj rozmiar. male tez maja swoje zalety. przede wszystkim lepiej wygladaja w ciuchach

Gość No i co zrobisz?
Rozumiem Cię, autorko. Mam tak samo. Wcześniej łapałam spore depresje przez to, teraz jakoś miewam się lepiej, choć łapię się na tym, że przy praktycznie każdej okazji myślę o swoim braku biustu; gdy oglądam tv i widzę tabletki na cycki, gdy przechodzę obok Triumpha, gdy mijam obdarzoną kobietę, gdy mijam podobną do siebie bidulkę, gdy widzę obdarzonego faceta;], gdy padnie słowo 'cycki'... I czuję się po prostu gorsza... Nie pocieszyłam, wiem. Ale trudno o pocieszenie w tej sprawie.

Gość Krypss
Mamy to docenić ?? Mam bardzo duży biust i dlatego kręgosłup siada jak cholera

Gość taraska
Tutaj zadne pocieszenie nie pomoze. Zadna kobieta ze sporym biustem nie pocieszy. Zaden facete tez nie pocieszy. Dlaczego? Bo nigdy nie poczuje tego co my, my z maciupkimi piersiami lub ich brakiem. A my sie pocieszac nie bedziemy, bo nie mamy jak. Ja czulam sie zawsze gorsza od innych kiedy wychodzilam w stroju kapielowym na plaze. Jak nie kobieta. Mimo ze jestem wysoka i szczupla to zawsze tych piersi brakowalo by czuc sie w pelni atrakcyjna i kobieca :o

Gość rozumiem cie bo tez mam male
a raczej prawie wcale nie mam piersi i smiesza mnie komentarze typu "nie masz przynajmniej problemow z kregoslupem czy kupnem bluzki" - tez mi problemy! w porownaniu z korzysciami to jest pikus nie prblemy. Tak jakby mówić: ciesz sie, że nie wygralas szóstki w totka - musiałabys sie martwic, w co zainwestowac pieniadze znalazłam faceta, ktory mnie kocha za charakter, nie wygląd, ale wiem że musie podbaja duże cycki i to boli

Gość wie ktoś ??
kawkaaaaa1 Szkoda mi Ciebie Małe piersi masz no rzeczywiście dramat hehe

Gość AXNwtsk
Z perspektywy faceta to nie jest jakiś problem. Dużo ważniejsze jest jaka jesteś. Możesz być całkiem sexy z małym biustem. A jeżeli już tak strasznie jesteś przywiązana do fizycznych atrybutów kobiecości, to przecież kobieta to nie same piersi! Na pewno możesz uwypuklić inne fajne części swojego ciała, np. nogi, pupę, talię etc. Może poczujesz się lepiej. Głowa do góry

Gość kawkaaaaa1
ale co facetom sie podoba? za co kochaja plec przeciwna? przeciez nie za to, ze wyglada plasko, jak facet:( owszem, moze mam zgrabna pupe i chodze w krotkich spodniczkach, ale nic nie zastapi cyckow:( i ja nie mam jakichs malych rozmiaru B, tylko takie malutkie A :( we wszystich bluzkach, wygladam jakbym miala 14 lat, malutkie piersi, a nie bede nosic stanikow w rozmiarze B lub C i oszukiwac swiat:( dla mnie to jest osobista tragedia. bo to glowny atrybut kobiecosci a ja go nie mam:( duza wiekszosc facetow zwraca uwage bardzo na biust, zeby byl ladny, bylo za co zlapac, to normalne:( a ja? gdybym sie przed jakims rozebrala, wysmialby mnie:( co z tego ze mam przyjemna buzie:( dzis jakos jestem zalamana swoim zyciem:( i nie mowie ze bym chciala miec duze D czy E, mnie by wystarczylo duze A :( nie wiem czego oczekuje....moze ze ktos napisze cos, co mnie troche pocieszy, albo po prostu chce sie wygadac...

Gość moze sprobuj przytyc
kilka kg to i cycki sie powieksza. niektorym dziewcyznom rosna po pigulkach anty

Gość moze sprobuj przytyc
parer razy czytalam i slyszalam, ze faceci wola odrobine pulchniejsza kobiete z cyckami (nie ma na mysli grubej!!!) niz szczupla deske. Jak masz wage w normie i bys przytyla np. 5kg to nie bedziesz wygladac zle, a cyce na pewno urosną :P

Gość koleś8769879
Nawet jeśli nie wyolbrzymiasz, to nie koniec świata. Już gorzej jak kobieta ma takie płaskie "kozie cyce" albo melony zwisające do pępka. Ważny jest KSZTAŁT.

Jak zajdziesz w ciąże to piersi nieco Ci urosną i problem może zniknąć. Ja akurat nie narzekam na mały rozmiar, ale podobają mi się u kobiet takie małe piersi, mogą sobie czasami pozwolić na założenie bluzki bez stanika- moim zdaniem ładnie wtedy wyglądają. Dziewczyny, kobiecość to nie tylko piersi, duże piersi, na to składa się wiele innych rzeczy.

Gość AXNwtsk
Kawka popatrz co napisałaś: "mam przyjemna buzie", "mam zgrabna pupe i chodze w krotkich spodniczkach". Czyli tragedii nie ma. Co do biustu, to: 1) nie jest tak, że go nie masz wcale "takie malutkie A we wszystich bluzkach". Czyli jest już jakiś obszar do działania. 2) Skoro tak, to graj tymi kartami które masz. Zapominalska napisała: "u kobiet takie małe piersi, mogą sobie czasami pozwolić na założenie bluzki bez stanika- moim zdaniem ładnie wtedy wyglądają". To jest po prostu knock out, miazga - możesz tym rozłożyć na łopatki każdego gościa. Uwierz mi, to działa - mnie to bierze straszliwie. Trzymaj się, jest dobrze

Gość kawkaaaaa1
dziekuje za pocieszenia ale... czy widzialiscie kiedys laske ktorej wystaja gole sutki bez stanika spod bluzki? mnie by tylko sutki wystawaly, bo nie ma co innegi wystawac:(