Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypierdzik

Zostawiła po 3 latach dla kogoś innego

Polecane posty

Gość Wypierdzik

Może trochę chaotycznie, ale zaczynam od tego że 3 lata po szły się j***c. Zerwala mowiac ze mnie nie kocha, ze chce byc sama, co sie dowiaduje mamy tutaj nowego pajacyka ktory jej sie spodobal mimo ze naprawde byla to wyjatkowa osoba w moim zyciu, plakalem duzo razy przy niej (nie jestem jakas p***a tylko facet, ale czasem serio zalowalem mocno) nawet przez to jak sie czasem zachowuje i ostatnim razem powiedziala ze jestem dobry, ze bedzie okej. Calowala mnie, patrzala z miloscia (to nie bylo klamstwo) poprostu powiedziala ze chce sprobowac czegos innego gdyz jestem tym jej pierwszym i w ogole. Ona nadal mnie kocha ale narazie nie chce mnie widywac. Okej, dalem jej spokoj, wczoraj pisala zebym wpadl po rzeczy ale odmowilem, nawet dobranoc napisala, hmm dziwne. Zacznijmy od tego, czesto miewam sny w ktorych ostrzega mnie bliska zmarla mi osoba mowiac ze chodzi o to i to, wczoraj modlac sie poprosilem o sen jak to bedzie wygladac, ale taki szczery. Wygladalo to tak ze przyszla sama (mozecie sie smiac) lecz podobny sen mialem gdy ze mna zerwala, gdy dostalem mocny w*****ol, gdy dzialy sie rozne rzeczy. Mama napisala do wrozki sms, ona napisala ze nie jest mi pisana i ze poznam w najblizszym czasie kogos wyjatkowego o ile juz nie ma takiej osoby z ktora sie spotykam. Nie wierze wrozkom itp. ale podajcie jakies rady, wasze przypadki jak to wygladalo gdy przychodzila/przychodzil.

Gość elomenelo
tez miewalam takie sny i sie sprawdzily tylko ze ja na kopach go wyj*****lam