Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewwwirtualnaniestety

witajcie rano...

Polecane posty

Wiedzicie dlatego ja mam wszystko gdzieś bo mam rodzinę bez obiadu i jest dalej kurwą. A gotuję obiad i jestem kurwą - nie jestem kurwą w Polsce.No wiecie co... ja tego nie rozumiałam i tyle. Czyli Marynia Połaniecka żeby NIE BYĆ KURWĄ w Polsce bo nią była w filmie na koniec, a nie? UGTOWAĆ OBIAD I TYLE. I może w tej Polsce macie rację. Kto wie? Ale ja nie umiem tak myśleć. Ja umiem myśleć, że na ryż w misce trzeba zarobić i tyle. I koniec. Że to rośnie , ale co - za darmo nie ma ryżu i tyle. Czyli np. nie jestem ze wsi. A Polska to kraj rolniczy. Na obiad zawsze coś jest i tyle. Zresztą to powiedzenie zmieniono od tego ryżu W MIEŚCIE nie przybędzie i tyle. No i koniec :(

Wiecie - sorrry za te bazgroły, ale w Polsce jest myślenie, że zawsze wszystko na polu rosło i trzeba ugotować obiad. A gdzie indziej tak nie było i już np. po przodkach mam myślenie - na obiad trzeba ZAROBIĆ i tyle. Czyli wszystko inaczej. I wy macie lepsze myślenie - zawsze wszystko jest i się gotuje, po prostu się gotuje. A praca też jest i się gotuje tylko w tej pracy. No nie wiem.... moje myślenie też nie jest idealne, ale podoba mi sie polska beztroska - po prostu GOTUJ. Bo co to jest Polska - BIERZCIE I JEDŻCIE - dosłownie :(

I wiecie ja mam rację SWOJĄ W TYM WSZYSTKIM - ja sie WYŁACZNIE relą w tej szkole wykonczyłam. A jak to udowodnić. Patrzcie idzie I września - jakie przemówienie ma wygłosić dyrektor szkoły Jana Pawła 2 żeby mnie ziszczyć. o ADOLFIE HITLERZE - bo nikt mi nie uwerzy, że wyleciałam za popieranie 2 wojny światowej. Bo Anglia miała sie sprzeciwić i by starczyło. Ale myśleli, że Adolf idzie na Chiny i tyle. Bo i przemówienie w szkole o Adolfie Hitlerze i po mnie w tej szkole. 1 września w Janie Pawle 2 przemówienie był ... no właśnie zły czy dobry. Pasuje DOBRY. Pasuje DOBRY i ...po mnie. A jak powiedzą, że zły to ... nie po mnie. Bo jaki był ten Adolf? Aaa to niech sie Niemców zapytaja. Chyba ma przydomek Wielki albo DOBRY tam i tyle. Czemu nie, nie? :( Bo jacy są Niemcy? Tacy. Nic tylko Adolf. ps. wiecie co ja w ogóle myśle że powinni mieć cała stacje telewizyjną imienia Adolfa Hitlera Dobrego i tyle. A córka Dawida z amazon.de powinna mieć tam swój program. Nzwa? POROZMAWIAJMY O GWOAZDACH. O niej pierwszej - o gwieżdzie króla Dawida. Nie ona jest córką, ale król Dawid był gwiazda i tak można rozmawiać, może zapłacą, a przynajmniej nie wylecą. No ale ... wszystko czego oczekiwałam od tych CHORYCH UMYSŁOWO ŚWIRÓW to zeby sie odpierdolili. I teraz wiecie jedźcie sobie z pijaną grupą i wpiszcie sobie tam 2 razy swoje nazwisko w kompa. No sorry. To jest normalny mobbing co oni robią :( Przykro mi :(

Oni już nie maja prawa mnie szukać po całych Niemczech bo ja tam byłam na miesiac Z PIJANĄ grupa i nigdy się tym zerom nie dam wiecie. Co oni sobie nie myślą. A te baby w gtych biurach miały pisać IMIENNIE wyżej wiecie że wysłały grupę, nie ma książek - co robić? I tyle. A to się miały dogadać i tyle. No to miały tam jechać. Ale wiecie co oni wszyscy zrobili? Że ten Patryk to jest DZIEWICA wyobraźcie sobie. No wiecie co - i dlatego nie pojechały. I dlatego on nie rozumie czemu tam sie nikt nie przejechał bo on wcale nie chciał sie wydać w Polsce - co wy. On wiedział co robił. On nie chciał wylecieć z pracy. ON!!! A ten szef co się kropnął no właśnie... co on miał robić. Miał być powazny i powiedzieć mu że jest psychol. Ale wiecie skąd ktokolwiek miał wiedzieć co Patryk robi z koleżankami. no niby nic. Ale to go miał wyrzucić ze się nie ożenił. Po co on mu był? Przestańcie i tyle :(

Od Patryka leci cały transport dlatego nie pojechały się dowiem od bab z biura, a zła opinia to z nim walczyły. ON IM NAWET SIE NIE PRZEDSTAWIŁ słuchajcie - dla mnie to był chory umysłowo bufon i tyle - szwabski bufon. Tych kolegów miał miłych, ale on - matko - taki nadęty. No ale ktoś miał być żonaty - albo ten co popełnił samobójstwo albo on - no i koniec piękny - jeden homoseksualista, drugi z haremem - król Dawid. Po co ci Niemcy tacy są. A nie mógł być Otto Pierwszy on dla siebie ten Patryk? A w Polsce - bo stwarzał pozory to DZIEWICA. No dziewica nieżle i transport leci od tej dziewicy. Wiecie bo ja tam przez to słyszeć o tym nie chcę. I wiecie - dlaczego ten Qurang Medan sprowadził WSZYSTKO DO TRANSPORTU? Czy one były trzeźwe te baby i faceci? Bo ja byłam nietrzeżwa bo sie śmiałam. Ale sorry - tego sie nie dało pojąc. I zamiast skreślić, że transport leci od niego to one sie w nim zakochały bo DZIEWICA wiecie i skresliły wszystko, zostawiły transport. Bo czemu tam nie ma stałej pracy? Przez to!!! Co to jest - transport? Firma i tyle. No on jest chytry autobusem się wybroni a reszta? I wiecie ja bym do dziś była albo w ogrodnictwie albo w pomidorkach a nie mogłam bo mi nie pasowało auto. Dlatego nie i ja go wsadzę do pierdla jak sie nie odpieroli ten śmierdziel zboczony niemiecki ode mnie a te jego LESBY wszystkie też i tyle wiecie. I tyle mnie to obchodzi. I jest mi przykro, że nie mam pracy przez to i tyle. A ta ostatnia firma - po tym to samobójstwo bo mi pierwszą ogryuwali, zebym nie dostała podatku. No to nie dostałam. No wiecie - nie ma to jak laski co na przerwie chuj w dupie od Holendrów. Cwikła kopytko - a są one kurwy? Nie bo mają stałą pracę. I zobaczcie jacy są Polacy - pieniędzy nie ma na koncie i one nie są kurwy bo mają stałą pracę i nie robią tego dla pieniędzy tylko dla przyjemności i to z Holendrami. Bo z naszymi kurwy ale z Holendrami nie. Bo co myśle o Polakach o UKD. Nie wiem. Że mają wsadzić se do dupy papieros . Wszyscy. I Niemcy będa mieć trochę wiecej miejsca tzw. Lebens platz czy raum - jakoś to nazywali. - A chiny też się dowiem od... tzw. normalnych. Ale gdzie oni są? Czy cwikła kopytko jest normalny? Na podstawie zdjęcia se to oceńcie. Macie zdjęcie :(

Wiecie nie chciałam wymieniać nazwy tej firmy wiecie w Holandii ale co robić. uważajcie bo niema pieniędzy na koncie i to jest kolejna wartość zachodu oprócz horroru i tyle. Bo w Polsce rzeczywiscie nie kręci się horrorów i tyle :( Takie życie i koniec. I Iwonka dopieła tam swego i nie mam podatku, a bracia to tak - starszego nie chcę na oczy widzieć i młodszego też, ale temu dam radę - niech tej Iwonki nie lekceważy bo on jest chory umysłowo - ona chce się za niego wydać. Przecież wiecie - niech sobie przemyśli co robi ten skończony debil po wielkim Goethe - za co te oceny dostawał z tym petem w ryju też i tyle. No ale niech im będzie - najlepszy uczeń w szkole i tyle. No a wiecie - wielki Holender a 3 ludzi co mówiło po holendersku przez niego sie powiesiło. I po co gadał z tą iwonką? Bo biuro na niego że z nimi nie trzyma. To miał trzymał z biurem i pracownikami i by sie nic nie stało, planning byłby zmieniony na kogoś kto mówi po holendersku i byłoby OK. Bo co jest warte dziecko Katarzyny Figury? TYLE. 3 samobójców ZUPEŁNIE BEZ SENSU. A wiecie czemu on z nią gadał? Bo TAKIE TAM JEST TOWARZYSTWO - dobrze działała na szefa Iwonka i nie mógł go wyrzucić i tyle. A on mógł być RYSZARD LWIE SERCE nie RYSZARD DOBRE SERCE. Bo wiecie - on jest taki nieprzytomny, że nawet nie wie jak on ma tę pracę i tyle. Dlatego mu DOBRZE powiedziałam - ty se idż chłopie na emeryturę. Bo to jest taki Antek że sie nie opisać nie da. Boryna się dowiem. Nie wiem czy Boryna, ale debiut w Polsce mógł mieć, dalej przez Niemcy, USA, urodzony aktor i tyle :( Ogólnie taki żenujący typek że się opisać nie da. Jego można wyśmiać albo zabić. Holendia to wyjście nr 2 i tyle. A ja dostałam złości na niego bo miał wiedzieć, że wyleciałam za peta. Ciekawe czemu mu nie powiedzieli. I tylko dlatego mogę wrócić. Ale wiecie - uważacie, ze bym doktorat robiła gdybym w roku 2002 wiedziała, ze ja mam peta wpisanego na zachodzie? Przestańcie - w życiu bym tam nie wróciła. Nigdy :(