Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewwwirtualnaniestety

witajcie rano...

Polecane posty

Jak wam mija czas? Mam nadziejję, że lepiej niż mnie :( Choć od 3.00 w nocy trochę się wyspałam. Wszyscy pewnie tu w pracy. Może ktoś siedzie w domu i jej nie ma, co? [cześć]

Powiem wam że błąd w swoim myśleniu popełniłam jedynie w patronie. Jedynie w patronie - reszta wiecie 100% racji a to kuratorium durne też niech mi wiecie z drogi zejdzie bo wszystko tylko dyrekcja no to jak dyrekcja to patron, sprawa w CAŁOŚĆI o mobbing bo to zwolnienie dyscyplinarne równie idiotyczne jak wiecie ocena negatywna pracy i mam pracę do dziś - byle jaką ale mam. I PO CICHU że za pijaństwo ta dyscyplinarka, a prawda? Za pijaństwo. Akurat wiecie :( No ale po cichu by tak było i bym przeszła a tak mam ofen, że za pijaństwo. A ten tu gniot dyrektor bo czemu nie chcę tam iść PO DZIECKO - wali we mnie patronem. I to sie podoba kuratorium. Z tym że ja nie pamiętam czy ja uczyłam w szkole z patronem czy bez bo nie przywiązywałam do tego wagi, a tym się wali w dyrekcję - co to za patron i tyle? I o ile na dyrektorkę wiecie , u której wtedy pracowałam ten patron nie działał. To tego dyra należy POSZCZUĆ JANEM PAWŁEM 2 i go nie ma. I tyle. I nic nie zrobi człowiekowi. I się wyspowiadać NA NIEGO należy i koniec. A wiecie - ktoś powie ale mam metody. A on ma lepsze? Od chyba 6 lat szczuje mnie Janem Pawłem 2. On jest książę w pałacach i mam się z nim liczyć. Z DYMEM jego papierosowym - a dla dzieci tu to chyba jest Jan Paweł 2 z żoną i dziećmi bo tu taki poziom jest wiecie. Bo kuratorium powie, że poziom podwyższyli tak uwazają - może i - ale wody w butach i tyle. I wiecie - tak chodzi się do spowiedzi tutaj, ze nie było,że szkoła to coś wiecej niż patron, nigdy , żadna i tyle. I w 2006 czy 2005 złożyłam papiery o pracę , nie chcieli mnie i koniec. Nie - na mnie działa Jan Paweł 2 i ja nie dostanę stałej pracy. Bo wszyscy jak ja mogłam nie dostać i tak tej stałej pracy. No tak - przez Jana Pawła 2. Ale tak się można w pracy nieżle zaszczuć i tyle. i nikt nie przyzna mi racji bo by musiał na bratową działać ten Jan Paweł 2 bo ona jest po... mojej stronie bo wszystko przez nią. Ona jest po stronie diabła w sumie i nikogo wiecej. Może sobie urodzić dziecko diabła bo ten brat jest tak głupi jak ona. Może jeszcze nie oszalał albo oszalał. Nie wiem. Wiem, że dawno, dawno, dawno temu miałam się modlić o rozum i tak się modliłam ale żeby z głodu nie zdechnąć. A tego zapomniałam się pomodlić i koniec mam. Ale wiecie skoro zrobiłam z siebie Augusta Poniatowskiego - to za granicą Sejm 4 letni albo w Polsce - jak tam chcecie i tyle. Bo szkoła to też mój sejm 4 letni. Każdy chce jechać do domu normalny to ja miałam mieszkać , a co mi tak zawiścił tych 5 tys. na koncie? Bo miałam je z konta je zabrać i nie miałam NA TYM koncie ich mieć - jedyny błąd. Coś z pieniądzmi miałam robić. I to też jest uwłaczające mi bo skoro mnie szczuł 2 wojną światową i Anglią no to miał rację czy nie, ale coś na mnie działało innego niż kasa i o co mu chodziło temu Krugerowi z Chorzowa. W sumie jeden błąd że Krugera z niego nie zrobiłam. A za granicą co - horrorami mnie nie wykończyli? Jakbym o matce nie pozbierała wszystkiego to już po mnie - jeszcze sala samobójców. I teraz patrzcie - pójdę do tej szkoły pracować i WYRZUCĘ tego dyrektora bo wszyscy się ze mnie śmieją i nie mają racji bo przegrałam wyłącznie przez wiarę. No ale to była musiała być teologia na każdej lekcji żebyście mieli rację. Na wielu dyrektorów wystarczy sie spowiadać i patronem w nich walić albo jak szkoła nie ma patrona to se usiąść i poszukać takiego że sie dyra obali. Bo ten patron tu miał być jego i by taki nie był. A wiecie - dobrze sie wyspowiadacie i po takich jak on - ksiądz pod rękę, a teraz idżcie sobie do spowiedzi - co on to za grzechy ma, że 1 spowiedz i po nim. Ale ogólnie to ksywka ŚWIĘTY. A merkaba tu to samo. Idżcie na niego porządnie do spowiedzi i go nie ma. I to jest wielki przyjaciel KK i tak dalej. A ten Jan Paweł 2 to też pozostałość po Warszawie na pewno wiecie i z Poniatowskiego - papieża, pana papieża, to jest, jakoś idzie i ja lecę dalej królem bo wybudował więcej niż nasz papież i tyle :(

Witajcie czarne ksywki - no 14 października 2005 nadano patrona szkole w której pracowałam a wtedy NIE MIAŁAM pracy w pobliskim liceum i zobaczcie - liceum tez ma patrona - i co oni robili w tym kuratorium? Bo to kuratorium dla mnie NIE ISTNIEJE. Zamiast mi pomóc, wezwać i dać coś do poczytania nt. zasad przyznawania patrona szkole to SAMOBÓJCZĄ KOLEŻANKĄ Z UCZELNIĄ ogrywali mnie JEDYNIE PATRONEM. - to każdy wie sie dowiem - no ale ja tego nie wiedziałam - wybaczcie. A dostałam negatywną ocenę pracy. No bo dostałam czy nie? I tyle. Dostałam bo była w maju metodyczka w roku 2007 NA MNIE i tyle. Bo do sądu poszłam. A co ja miałam robić? Miałam się z tej szkoły wynieść się dowiem. JAK? I dla mnie - ja cały rok uczyłam tutaj w szkole BEZ PATRONA, a w liceum z patronem. Bo kuratorium i tak było na dyrę - po co podstawówce patron, no ale ja o patronach wtedy nie wiedziałam i tylko to pasuje bo reszta to, że na życzenie kuratorium zostałam zaszczuta pod stałym adresem. I hahaha - komu teraz wytoczę proces za to co sie stało. Kuratorium oświaty, któremu podlega TA SZKOŁA i tyle. A tu chyba właśnie jest jeszcze tak, że tu podlega się nie pod to, co podlegałam w Chorzowie wiecie. I sobie podzwonili i po mnie. Bo w sumie wiecie jeszcze polewka, że które kuraotirum - to gdzie na papierze dostałam zwrot oceny negatwynej pracy - znaczy anulowanie - było to coś warte czy nie - jeśli nie to nie mieli przysyłać - tam sie należy proces o to kogo z nich wyrzucić dyscyplinarnie i koniec. No to wiedzieli co robili albo nie bo w 2007 SZCZUŁA mnie dyrektorka metodykiem. Ona mnie mogła szczuć, ale we wrześniu kazać mi się tam udać, żeby nie miała kłopotów przeze mnie. ja miałam tyle godzin, że ja nie byłam w stanie FIZYCZNIE do tego metodyka się zjawic. Tam są jeszcze godziny. Bo co mi starczyło? METODYK W WOMIE wiecie i tyle. I to kuratorium mogło mi polecić w tym liście metodyka w WOMIE - porządnego bo jest bajzel i każdy robi co chce. Po tych kłopotach porządny metodyk I TAK BY BYLI PO MOJEJ STRONIE, a tak? Co oni mi zrobili? Myślałam że są po mojej stronie. W końcu nie byłam dyrektorką, prawda? A wiecie co na mnie zrobił dyrektor? POJECHAŁ do Warszawy do prezydenta Kwaśniewskiego i odebrał nagrode dla SIEBIE - SZKOŁA Z KLASĄ. No ale wiecie.... kto wywołał rok 2004 - właśnie pan prezydent Kwaśniewski. I on mnie oskarżał o Anglię - takie zero :( Wybaczcie - robię długi bo wiecie. Sejm 4 letni był jeden, a ja co - w Polsce sejm 4 letni, a za granicą drugi. Bo jak ten Stanisław August mógł być tak zadłużony - tak. A jak coś zrobię to sie zaczną wieszać na mnie? No przestańcie. Nie ma o czym mówić - czy pisać w tym wypadku :(

Być może wiecie tę dyrektorkę tu w średniej bez patrona - bo póżniej dalej powinien być patron jak dla mnie - można usprawiedliwić że św. Józef to był patron tej szkoły. Bo czy tam był poziom - tam patron mógł być za poziom nauczania. Nie wiem czy był tam poziom - jednej miałam buty wylizać czy zawiązać - więc szacunku brak jeden do drugiego - a poziom to z ekonomii? No to zarobiłam, ale co to znaczy? Konkursy powinny mieć, a tam jedna forsa i tyle. No wiecie - ja se tę oświatę będę wykańczac. Bo ja se mogłam widzę święte listy pisać do tego kuratorium i ANI ODPOWIEDZI. I wiecie - teraz zrobiło się tak, że ja zmieniłam POWIAT w 2006 roku a w sumie zmieniłam kuratorium i TEGO NIE DOCENIŁAM, ze na mnie - po co mi cofnęli tę ocenę. I teraz macie odpowiedż ludzie jak się tą moją oceną negatywną pracy ktokolwiek przejął. A jeszcze pisałam doktorat , którego nie obroniłam i nie obronię. I tyle. I koniec :( Bo wiecie - jak mi te ocenę anulowali to ONI !!! bo oni albo ten dyrektor PISEMNIE mieli mi zalecić udanie się do metodyka - imie , nazwisko , drzwi. TAK MIAŁO BYĆ. Dlaczego nie? I tyle :( Myślicie , że poszłabym do tego metodyka? A przecież TO SIĘ PROSIŁO. Bo czemu sie nie chcę poddać. Temu. Bo ja uważałam, że mi się nie należała ta ocena był to mobbing i tyle. I NIE POSZŁAM DO ŻADNEGO METODYKA bo nie pasowało bo by było, że JA SIE TYM PRZEJĘŁAM i tyle. A przejęłam sie? W ogóle i taka prawda :( Wybaczcie :( I jedyny błąd, że nie wzięłam żadnego kredytu wiecie. Tylko taki błąd popełniłam - w bankach i tyle :( I koniec mam jaki mam - ciąg dalszy bloga mego pomawiającego szkołe dalej. I wiecie - jaki ja mam żal do tego kuratorium - no to ukarali tego dyrektora albo nie, udzielili mu nagany albo nie. Mnie zoblikogowali do jakiejś kontroli albo nie. I tyle :( A ja się łudziłam, że dyplomowanie dostanę. Ja byłam szczuta SAMOBÓJCZYNIĄ. Dajcie spokój :(

To kuratoriium NIECH SIE POWIESI jak Rejta kurde albo nie wiem kto. Po 1 liście moim czy w ogole jak wysłałam te listy to miał być telefon do szkoły jak dla mnie że W CZASIE GODZIN PRACY mam przyjechać. Powinnam dostać dzień wolny na wizytę w kuratorium. Bo czemu ja tam nie byłam? No wiecie ja nie jestem dyrektorem. To wziął do cholery odpowiedzialność za coś czy nie. Cały rok Krugera nie było i co - na mnie? Za co? I mieliby mnie w garści i tak NORMALNIE bym się na uczelni nie obroniła BO TYLKO O TO CHODZIŁO i tyle :( No ale pracę stałą musiałabym mieć - się dowiem. Niekoniecznie. Dla mnie tak byłby KULTURALNY WYKOP a inaczej? I wiecie - jak to tam było to nie wiem - przez szkołę być może miałam te listy wysyłać ale nie dowierzałam, że dojdą to wysłałam sama i TYLE MOGŁAM ale pojechać sama to bym przegięłam. A tak? Nie przegięłam. Bo przegięłam wysyłając listy z poczty. Nie przegięłam. Szkoła to nie tylko papier. Nie bo to tylko papier - no to tym bardziej o co chodzi i tyle. To na papierze dostałam anulowanie i co? Do metodyka mi pasowało iść? Po mianowaniu? Puk, puk , puk. Do Pana Boga. No wiecie ... do sądu i wszystko wygrać. Przykro mi bardzo. Ale teraz rozumiem dlaczego kuratorium nie brało udziału w rozprawie - bo listy z poczty. Ale to po cichu - listy powinny być z pracy. No to mieli mi to powiedzieć. Bo ja im życzę żeby się powiesili przez to co mi zrobili i koniec :(

Po co miałam jechać do kuratorium - np. wyjaśnić te listy. I wiecie - ja chyba te odwołania mam wysłane. Ale pieczątka szkoły tam jest. Więc odwołania były i NALEŻAŁA się wizyta osobista w kuratorim jeśli w porozumieniu z dyrekcją mi tę ocenę anulowali, ale CZEMU? No czemu? Umiecie to wyjaśnić? Na jakieś podstawie bo ja uznałam, że są po mojej stronie wiecie bo miałam takie powody TAK MYŚLEĆ i tyle. Bo np. żadnych kroków dodatkowych nie podjęto i koniec. Okazało się, że jedyne co mi mieli do powiedzenia to ogrywanie mi SAMOBÓJSTWA słuchajcie. SAMOBÓJSTWA no wiecie co - ja bym sie nie zabiła gdyby wszystko było normalnie. I SAMOBÓJCZYNIĄ W CIĄZY moja koleżanką ze studiów mieli do powiedzenia, że ograją mi samobójstwo żeby nie było ...na nich. ja to tak rozumiem. No wiecie co... to się mieli dowiedzieć czy ja z tą koleżanką kontakt utrzymuję. Nie. A może ostatni nasz kontakt to była KŁOTNIA małzenska np. i tyle :( I co mnie to obchodziło? A moze mnie okradła? Wyobrażacie sobie TAKI SKANDAL? Ja nie mogę :( oni wszyscy powinni wylecieć za mnie w tym kuratorium. Wybaczcie :( Tak się to robi?

Na tę wice co mnie urządziła tak tam w tym Chorzowie to wiecie nie dało sie iść do spowiedzi. Tu się da i po dyrektorze, a tam nie. Ona była Zielonym Świątkiem. Dlatego nie. Ale patrzcie - co na nią działało. Musiałabym się zastanowić. Np.kolor jakiś - CZARNY - np. czarne ubrania codziennie i np. religia ŚWIADEK JEHOWY - nie , to bez sensu. Codziennie na czarno ubrana ona zielony świątek a ja CZARNY ŚWIĄTEK i by działało. A tu spowiedz i dyra nie ma , a reszta to tłum bez znaczenia i tyle :(

Bo jedna była Zielony Światek, a druga KRÓL MACIUŚ i tyle. I ogli powiedzieć że chodziło o kasę bo opinię mam że matko. I tak mnie ścigają za tą granica. Ale jaki sens? A w sumie - tak miało być bo tu Sejm 4 letni jeden w tej szkole, a tu drugi. A kuratorium to Sad Najwyższy. Bo jednak tam nie dotarłam , no ale jakie szanse po św. Józefie. Dlatego św. Józef mnie wykończył bo tu w szkole Jan Paweł 2 i tyle :(

A teraz wiecie jest śmiesznie bo moją szkołę średnią robią Rejtana wiecie. I tyle. Ale Rejtan to jest ta szkoła gdzie dostałam ocenę negatywną pracy i zwolnienie dyscyplinarne. Bo po mnie można się powiesić. Nie po Rejtanie - bo co ja powiem dalej, że wyjechałam bo szukają patronów, który by na mnie działał. I jak był sejm 4 letni to pisze, że Rejtan popełnił samobójstwo i najpierw mi to ogrywali - bo szkoła w Polsce to sejm 4 letni a teraz żałują że mi to ogrywali i najchętniej by mnie powiesili. Kto sie dowiem. Kuratorium. Że nie cchę dziecka Figury na męża bo wolę trzymać z Poniatowskim żeby były kredyty w banku w razie co. Bo co mi zostało - wydać się za dziecko Figury. Nie - jeszcze kredyty bankowe i tyle :(

Wiecie ja nie mogę inaczej bo NAWET LAT PRACY nie bedę miała. Nawet tego i tyle :(

Bo wiecie dowiem się ile wart ten Korfanty - nic. Rejtan tam po mnie zostaje i WIELKI OBRAZ ROZRYWAJĄCEGO SZATY REJTANA i tyle. A reszta... Korfanty to mnie wykończył. Bo sie obraził za AMFITEATR na g. św. Anny. Że za jego dupą. A kim on był w tym Berlinie? Oni wiedzieli, że za to i go chcieli zabić. On tam miał nawoływać do państwa niemieckiego to się obraził za to i przeszedł na stronę polską. Dla Niemców on jest poniżej Adolfa I MAJĄ RACJĘ. W tym mają rację. Dlatego ten dyrektor niech sobie jedzie do tego amfiteatru na g. św. Anny i wtedy niech ma pretensje że Anglia nikomu nie pomogła, ale komu? I tyle :( Rosji miała pomoć? Polsce? jakiej. A całe życie jedzie sobie na swojej żonie, która od niego w nocy uciekła. Bo jak on został tym dyrektorem ten Kruger. Że żona od niego do Niemiec w nocy uciekła i dziecko mu zostawiła. I tak został dyrektorem, a Anglii życzy SAMOSPALENIA ZA TYTOŃ wiecie. Jemu sie życzy samospalenia i tyle. A czemu nie Niemcom? No to jest Polakiem on albo Niemcem. Bo z tego Korfantego to Niemcom niech życzy samospalenia. Nie Anglii. No normalnie wiecie tego faceta nie dało się zakwalifikować do osób normalnych, przejąć nim. Gdyby miał odpowiednią ksywkę - bo tu pani dyrektor miała ODPOWIEDNIĄ ksywkę, ale tam? PRZYJACIEL LUDU , SERCE SERC - dobry dla dzieci. :(

A tu gdzie mieszkam powinna być szkoła BOLESŁAWA PRUSA bo tak i już. Żeby nie było, że popieram te panią dyrektor. Nie i tyle. Jaki patron tutaj? Taki żeby można było jechac do Warszawy bo tam ma grób z napisem SERCE SERC i to jest sławne i pasuje do parafii wiecie lokalnej i czemu Jan Paweł 2. I nie tylko do parafii bo Niemcy Kościół tu postawili ale do mentalności, którzy chcą być Niemcami i tyle. Ja np. nie mam powodów żeby chcieć być Niemką no ale. I wiecie jak Łazienki to bardzo ważny punkt w Warszawie. Tak drugi taki punkt to amfitatr na g. św. Anny. Tam jak będziecie wrzucicie pieniążek 1 grosz wystarczy i jesteście NIEMCY, a w Łazienkach królewskich 1 grosz i po stronie chyba że rzucacie żeby żle życzyć parlamentowi i TAK TYLKO mogą być w Polsce Niemcy bo TAKI GŁUPI JEST TU KOŚCIÓŁ od zawsze. Jeszcze jakąś Bonę Sforzę przyciągnęli nie wiadomo po co - hymn z ziemi polskiej do włoskiej. Najgorsza głupota to oni i wojny zTurcją to też ich robota za ...wolność religijna. A stosy płonęły aż skierczało, a wszystko na króla :( No wymyślili sobie to nieżle ale po pysku dostali. A teraz po co im ta unia? Unia rolna? :(

Wiecie Niemcy mi powiedzą, że nie jesteście Niemcy za pieniążek na g. św. Anny w AMFITEATRze. Jestescie!!! to jest tylko kasa. A rodowody sie dowiem - nie martwcie sie oni tyzm handluja to co to warte. nic.

To jest mega-monolog i słowotok. Tutaj komunikacja jest 100% jednostronna. W żwyej rozmowie możaby jeszcze jakoś przerwać, wtrącić. Tutaj bez szans.

I widzicie już idę ale patrzcie mnie pasowało z mottem FORSA NAJWAZNIEJSZA byc na tym zachodzie. jaki ten zachód jest? To tylko kasa. Ale nasi tam nie, jakieś wartości. No to jakie? Ja wam powiem jakieFOLM Z GATUNKU HORROR - albo rzeczywistoś HORROR. to są ich wartości. Bo ktoś powie burdel - nie - horror. Burdel - dobrze by było. Na początek - 3 samobójstwa , 4 krotna morderczyni - MORALNOŚĆ to sie nazywało. Ja bym to nazwała horror i nawet wolałabym burdel i tyle. No i co? Po co tam jechac bez długów? bo mialam zwolnienie dyscyplinarne i długi? A ONI MORDERSTWA WIELOKROTNE - po cichu sie dowiem. A ja tę ocenę miałam głośno i długi też. Bo czemu się tak zachowywałam. Bo to było po cichu, a głośno to se mogłam pierdnąć wiecie i tyle. Tak im zależy na forsie ale mają wartości - no horror i tyle :(

No niestetu Jacku Placku ja mam rację - ja mam opinię a oni? RZEŻNIKI i tyle. I sejm 4 letni - przez nich znowu długi. A przecież polityki są wszedzie i tyle. Co mi zostało w życiu? nauczyc się budować i postawić sobie mieszkanie. na 10 piętrze. Albo na i piętrze. Moze na drugim i tyle. No tytuł profesora sie dpowiem - od nieruchomości i tyle.

Wiecie oja stoję o tego Stanisawa Augusta bo COŚ UMIAŁ, ale ogólnie jestem poddaną Elzbiety I w USA. Bo kogo ja sie trzymam. Byle kogo. Panstwo to podatek i tyle. Ostatnio Elzbiety I angielskiej choć różnie to bywało, ale najbardziej w życiu jej i tyle. Poddaną mojej matki nie jestem. A ona jest w USA i tyle. I se wybuduje lepszy pałac niż miała choć nie jest zły choć wiecie za jej czasów tam bywało różnie ze snem choc ona nie narzekała ale teraz po Niemcach ... :(

Powiem wam nie wińcie tej rodziny królewskiej w Londynie o nic. Oni też dużo rzeczy gentycznie mają. Cała dynastia taka. Tak jeszcze 50 lat temu wszystko inaczej, a teraz? Zostaje NORMALNE MAŁŻEŃSTWO Harrego. Gdzieś na koniec popełnili błąd. Wiliama się dowiem. No Wilam ma normalne małzeństwo tylko dzieci NA RAZIE nie ma. A Harry jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Ja tylko mam takie pytanie - ale biografem ich nie jestem - dynastia Krugerów - dlaczego nie? Tak będą o nich mówić sie dowiem i tyle. No pożyjemy zobaczymy. Może ich jeszcze ekshumują. Na razie nie chcą o nich słyszeć - ciekawe czemu. No wiele rzeczy jest genetycznych. ???

Wiecie listy pisałam z poczty o kuratorium, ale odwołania od oceny przez szkołę szły i tyle. Także niech się odczepią bo to oni mnie mieli wezwać a nie ja tam jeździć. I nie wiem czy te listy miały sens, ale je wysyłałam bo co zrobić? Ja pisałam e-maile bo to takie czasy. I dlatego pasowało żebym tam przyjechała. No odwołania poszły przez szkołę. I patrzcie _ JEDYNY BŁĄD - przez kompa je miałam wysłać i by było że ani listów nie wysłali a tak? Nie mam dowodu że napisałam to w terminie bo w sumie poszło o terminy. No właśnie tylko mam list z 2007 roku, że taka jestem i tyle. No ale to za pózno. Od razu przez szkołe i wiecie przez kompa, że nie dowierzam im. Bo im widzicie dowierzałam, normalnie takiego jakiegoś szoku dostałam. A nie warto było - te odwołania miałam w komp wrzucić do tego kuratorium i .... po nich. Bo czym ja przegrałam że jeszcze ta Żaklina ktoś powie. Zmora - pocztą. I wiecie Bolesław Prus to ładnie napisałam,że takiego patrona szkole życzę tutaj bo normalnie Maria Dąbrowska - NOCE I DNIE - to jest życie tych ludzi jak dla mnie. I za tę Żaklinę tez. A takie rzeczy na pewno są - zmiana patrona szkoły. Dlaczego nie? Tylko wiecie to kosztuje bo to tablice nowe i tak dalej. Ale szkoła im Marii Dąbrowskiej to oni. Mąż, lesbienie się , no dzieci nie miała jedynie ta Dąbrowska i nie rozumiała czemu - bo jaki tu jest poziom w sumie - taki - do spowiedzi jeszcze się lata żeby nie wyszło, że lesba. A co nie pasuje? IDEALNIE :( I jeszcze na mnie w pracy fizycznej - za to szkoła ADOLFA HITLERA. Bo w sumie tacy są . Bo jacy są tu ci nauczyciele? Tacy. A pózniej już tacy nie byli i nie miałam aż takich ocen. Śmiechu warte. Tu miał być Adolf Hitler, a tam Hugo kołataj. Bo jacy patroni mieli być w moich szkołach żeby mi tam było dobrze - to już piszę -= tu Adolf , tam dalej Hugo i zobaczcie nie pasuje do tego STANISŁAW STASZIC? Trochę Adolfa, trochę Kołataja i już jest Staszic - bo jaki on był. Taki :(

Jeszcze szkoła im. Brygidy Szwedzkiej by mi pasowała wiecie. Dlaczego nie? Podstawówka - dalej Stanisław Staszic. Bo Jan Paweł 2 i Staszic - nie pasuje absolutnie. A kto sie dowiem? Brygida Śzwedzka albo św. Barbara cudzoziemka. :(

Bo wiecie jaka tak naprawde jest szkoła imienia jana Pawła 2 gdzie mieszkam jest taka że każdy tylko sie zastanawia tylko kto z kim ma dziecko i tyle. Janusza Korczaka też by mogło być. Ale do Staszica Jan Paweł 2 nie pasuje. Jedynie ta Brygida, żeby było wiadomo o co w życiu chodzi i tyle. :(

Wiecie ten patron był nadany ZUPEŁNIE NIENORMALNIE TU. On w ogóle nie działał. teraz im będzie działal. Płakać będą, że mają takiego z radości, że mają takiego patrona i mogą z niego iść wprost do Staszica tylko po co - po prawo, po medycynę? NIe - po OCHRONĘ PRZYRODY. Bo jaki był Staszic? taki. A reszta to pierdoły :(

No sorry za te bazgroły, ale też wiecie trudno żeby ćwikła kopytko cokolwiek rozumiała. O czym by tu pogadać? Tylko horror mi zostaje. No to sie zabieram - pierwszy Kruger, laleczka Chucky i dalej...

Ciekawe jaki jest ten ćwikła kopytko, nie? Ja przyszłam tu jeszcze raz żeby sobie zrzucić ten wątek na komputer bo nie chcę zapomnieć czemu ja nie mam tej pracy od wielu lat - stałej. A przynajniej na rok i tyle. Bo teraz jestem ograna umowami na miesiąc, ale to była specyficzna sytuacja, gdzie wszyscy mnie okłamywali wiecie i tyle. Że jedna nauczycielka to stara panna. I to własna matka mnie tak okłamywała. To jest rodzona ale siedzi tu. I ona miała 2 dzieci i po mnie i wyszłam na deba, że tam siedziałam, ale tego nie wiedziałam, a inni nie mogli mi powiedzieć - pani ona ma dzieci, jak wyzdrowieje to nikt pani i tak za nią etatu z biologii nie da, niech se pani szuka innej pracy bo ten dyrektor jak ten pani w Chorzowie to jest PSYCHOL i tyle. I tak miały mi powiedzieć i są OK. Że chyba, że DOSŁOWNIE umrze bo i tak wróci i etatu nie będzie, a ta szkoła to i tak jedna korepetycja i nie powinnam myśleć o nich - tam se szukać podstawówki na przykład i tyle. No i wiecie gdzie bym to miała? W DUPIE. To mnie tak sponiewierali, oszukali, nie mam doktoratu , ze niech do piekła te świry szkolne idą. Jeszcze o bombę na mnie. A tu w szkole wiecie 4 godziny dydaktyczne miałam - wiecie ile to jest? I tyle mnie to obchodzi i koniec. A że dzieci pózno miała to się dowiedzialam... o pózno bardzo i tyle. I powiem wam dlatego mam żal, że poszłabym z tych wioch głupich w większe miasto i zaraz bym się dowiedziała za co mam tę ocenę przynajmniej,a tak? Jakiś baran we mnie wali 7 rok janem Pawłem 2 i mnie poniewierają jak mogą za brak stałej pracy. Bo tak mnie oskarżają w Niemczech - ale kto - niewydane zero, które ojca wsadziło do pierdla na 10 lat, nastepnie się powiesił przez nią czy go zabili wiecie, matki nie ma i gejów se popiera. To szkoła im. Marii Dąbrowskiej ma takie pomysły bo wiecie opinię można mieć ale trzeba sprawdzić co za opinia. I tak ta co mnie oskrażała - ojca zabiła, ale pracę na magazynie PO NIM wiecie - to se miała do szkoły iść uczyć jak taka wykształcona, a ja KTO WIE czy na nią nie byłam nasłana, że tak się kończy w szkole bez znajomoch. Niekoniecznie - a ona wiecie nie musiała się ojcem podpierać w życiu jak go nienawidziła, a jedyne co umie to wsadzac PO NIM za pozar ludzi do kicia bo nie podpalił, ale takie dziecko to na 10 lat poszedł za pożar siedzieć i tyle. I jak wyszedł to go szłag trafił i tyle. I jest po mojej stronie - dziecko mu umarło to mu podrzucili inne. Po co? Żeby go zabiło. A ta żeby sie wydała jak ta moralna to ma 1% racji. 1% racji bo taka zakłamana i tyle. CÓRKA DAWIDA to jest. Wiecie - jeszcze by się ją zrozumiało jakby se kupiła KUPIŁA!!! rodowód ale z tą córką Dawida? Matko - normalna jedna schiza - wybaczcie. A czy ona jest Niemką? to jest podrzut włoski - gorzej niż pojebana i tyle :( Jak dla mnie :(

Jakby ona miała kupiony rodowód to by ją wyrzucili z tej pracy bo ona jest NIENORMALNA i nie powinna pracowac w takiej firmie dużej. ona miała być męzatką albo po studiach - jakichś książkowych. Nie miał chyba matury ten ojciec i to tak wyszło jak wyszlo, ona bez rodowodu miała się wydać tym co ja tam dali to córka Dawida , lat z 25 wiecie, pieniądze ma, zdrowie ma, na łeb wali jej równo z lamp zwłaszcza jak dla mnie. Nie dam jej rady bo nie znam języka. I TO JEDYNY ZARZUT I TYLE. Bo ogólnie już jej nie ma. Ja bym ją wyrzuciła - forsę ma niech se idzie na studia - do biblioteki może odejść. Kto to zrobił z tego bibliotekę? Zwykły przekręt i tyle. Przestańcie. Bo powiedza, że JA jestem chora psychicznie. No ojciec matury nie miał to dostał ją w prezencie i tyle. Tam musieli zrobić bo by wyleciał z tego magazynu. Bo czemu ona jest tam nie ogrania - temu. Że dali ją ojcu, żeby nie wyleciał z magazynu bo ...taki ważny. Ze złosci, nienawiści. Tak musiałby na budowę iść czy coś tam. Matury nie miał, a ona ma widocznie - z takiego chorego umysłowo układu jest, że nie jest do ogrania. A ten ojciec chyba powiedział, że w dupie ma rowodów - to wszystko jest jedna bajka i tak go potraktowali bo to w ogóle Niemka nie jest - to jest jakaś Włoszka ta dziołcha. Ta żona przy porodzie umarła i dziecko też - no tak. On został sam z dzieckiem. On sam miał zostać, jeszcze raz byłby żonaty i tyle. Bo nie rozumiał że poszło o rodowód, a ta chciała. I teraz powinna sobie kupić i jechać córką Dawida i nie po niej a tak po niej. Chyba że się wyda. Bo ja jej dałam maryjny za matkę, ale nie chce ode mnie nic, no to nie - zostaje jej kupić albo ją wyrzucą. Długów nie ma , do widzenia. Wyrzuca ja za kartki z rozliczeniami - bo mi miała przynieść z łaski swojej bo leci cały transport - a wydać to niech sie sama wyda. Taka piękna i madra - nie ma co. Jedynie ojciec do dupy, matki nie miała. A ja przecież mam 2 rodziców - co ja wiem o życiu :(((

Bo nie mogę być bo ojcu nie jestem POSŁUSZNA. Wiecie - on mi dał taki rodowód, że niech do piekła za niego idzie. To miał znaleźć inna rodzinę i do widzenia. Dla mnie pozbawiony praw rodzicielskich, a ta smarkata z maturą niech nie fika bo ciekawe co bedzie dalej. Po mnie do końca życia jest nie do ogrania z TAKIMI DZIADKAMI. No to oby ją zabili bo rzeczywiście z tą niemiecką maturą przez chorego umysłowo ojca mordercę i kanalię zrobiła ze mnie ostatnie pośmiewisko ale to tylko przez brak paszportu amerykańskiego i tyle. A to dużo ludzi tak mi nasrało bo ...taką mam rodzinę i tyle. No ale ona ma lepszą. Ona ma paszport amerykański, rodowód se kupiła. Bo czekajcie jak nasi zaczną robić na nią paszporty amerykańskie i zwalą na mnie znowu, że przez taką jedną co sie nie wydała za miesiąc słuchajcie za cud dziewicę niemiecką Patryka lat 50 z obrączką przeze mnie wyleciała - ale ja nie jestem taka, że nic nie robię w życiu tylko dziury zapycham. Bo to jest myślenie ćikły tej tu wyżej - żebym rozkraczyla nogi i mógłby mnie wysmiać, że jestem zwykłą kurwą. Ale pomyślcie - dobrze może i takie jest życie, ale co ten FACET jest wart, ze w sumie prawda - taka jak ja to miała zacząć od stałej pracy. No cóz... nie umiem jednak tego zrozumieć - czyli miałam pracę se znaleźć, doktorat też się przyda, dzieci sama chciałam to se na nie zarób, powiedzmy rozstawisz nogi to jesteś kurwa no wiecie - gdzieś ktoś popełnia błąd - acha jeszcze obiad ugotuj bo to najważniejsze. No własnie co z tym gotowaniem obiadu. To za bardzo jeszcze nie jestem wprawiona - co wszystkie baby w polsce tak ten obiad gotują. Ogrywają kurestwo i tyle. Swoje własne. A jakbym tak miała tę rodzinę bez tego obiadu. Mogłabym być w szkole? Jak uwazacie? Nie mogłabym i tyle. Dlatego ćwikła nie ma racji. Cwikła kopytko. Bo tak - bo jakbym mu dała obiad i zrobiła to samo po obiedzie co by chciał, ale za dużo chce - on nie chce, ale CHCE MIEĆ RACJĘ - to po obiedzie nie jestem kurwą, a bez obiadu jestem kurwą. No niezłe. Nigdy bym na to nie wpadła. Ale takie ma myślenie ma cwikła kopytko. I DLATEGO ja powinnam być dawno na wschodzie bo taka nie jestem. A np. moja matka była prochińska, jej rodzice byli prochińscy i zobaczcie ja nie umiem myśleć, że kurwą można być jak sie panu przygotuje obiad. Ja umiem myśleć, że trzeba ZAROBIĆ na obiad i z tego już nie wynika nic i tyle :( No cwikła kopytko jeśli myśli, że wygra ze mną swoim myśleniem - zniszczy mnie i owszem. W POLSCE. Ale wygra? Ale wiecie - czy on mnie zniszczy jak popieram nic nie robienie rolników polskich. JAK ZWYKLE. I tym pieniążkiem w amfiteatrze na g. św. Anny da mi radę? No nie wiadomo taka prawda. Nie powinien mnie zniszczyć bo tu gdzie żyję wszedzie Niemcy, ale tylko kasa, a to nie jest takie proste. Bo jednak mówili przed rokiem 1939 że na te Chiny ruszą i w Londynie było to LOGICZNE przykro mi i tyle. A oni? I tyle :( I dlatego nie zależy mi żeby być Niemką ale rodzina królewska jest mi obojętna bo? Nie nazywam sie Maria Dąbrowska bo to wszystko co sie stało mojej matce to jest wiecie przez psycholowatą dyrę co miała być POLONISTKĄ, ale też sie matce nie da - jak oni lecą? Marynią Połaniecką. No to jedni i drudzy fiśnięci, ale bardziej ona bo i tak nie była katoliczką. Ale zaś dziecko brygidek no i wiecie tak sie można walić do końca życia niemniej tego Stanisława Augusta też mają, ale ja też i był królem Polski i też się nie dam bo sie mieli przyznawać - nie przyznali się, nikt tu nie był co za most wybudował tylko z opowiadań znali i tyle. I wiedzieli, że go wysadzili w powietrze. Bo w sumie czemu się nie chcę poddać. Za ten most. I żeby go ograć - żeby nie było że stoją o niego wybudowano Tower Bridge, żeby o ten most nie stać. A ten most to on, to sejm 4 letni żeby jechali do domu. Jedyny błąd wiecie to że Kościół nasz wiedział o parlamencie w Wielkiej Brytani, ale tam wszystko było płatne, a nasi posłowie byli NIEZAPŁACENI, no ale to on już nie miał władzy tego wymyślić, a sami ci posłowie co robili? On z kościołem nie walczył. A jak walczył to widział co robi a oni co - na kościół na g. św. Anny a na niego do teatru?No to napisał monachomachię która ma sens do dziś, bajki pisał o zwierzetach no tam mu pisali - to nie jest to samo - to się do dziś czyta, a oni co zrobili? I tyle :( I koniec :(