Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameliana36

cyganki wrózby uroki

Polecane posty

Gość kameliana36

Dzień dobry Ciekawa jestem czy ktoś z Was korzystał z usług takiej pani?...Powiem szczerze, że do wczoraj nie wierzyłam w przepowiednie. Kilka miesięcy temu byłam z koleżankami u jednej cyganki, bardziej dla zabawy i zabicia czasu. Trochę powiedziała zgodnie z rzeczywistością, sporo mi jednak nie pasowało. Wczoraj byłam u innej i do teraz mam jeszcze ciarki. Po pierwsze operowała imionami ( jakie jest prawdopodobieństwo trafienia imienia mojego brata, że jest żonaty od kilku lat i ma dwoje dzieci syna i córkę?). Po drugie zgadzał się mój stan cywilny, ilość i płeć dzieci, cechy charakteru, choroba moja i mamy, liczba pogrzebów w rodzinie w ciągu ostatniego roku. Kiedy zapytałam o sprawę bardzo ważną dla mnie otrzymałam odpowiedź która mnie nie zadowoliła a wręcz zmartwiła. Według niej przyczyną jest to, że ktoś mnie przeklął/rzucił urok. Można to odkręcić ale trzeba poczynić jakieś oczyszczanie itp. I teraz nie wiem, wierzyć, nie wierzyc. Z jednej strony nigdy nie bawiłam się w takie rzeczy, ale ostatnio za dużo było w moim życiu nieszczęścia/pecha, że już sama nie wiem. Czy macie podobne doświadczenia? Podzielcie się wrażeniami, jesli ktoś znajdzie chwilę czasu. Miłego dnia :)

Gość gość
Miałam bardzo trudne chwile po rozstaniu, byłam całkowicie załamana. Magia była moją ostatnią deską ratunku chociaż sama do końca w to nie wierzyłam. Znajoma poleciła mi pewna osobę i o dziwo po kilku tygodniach rytuał zadziałał. Nie będę podawała kontaktu aby nie robić krzywdy tej osobie, bo na tym forum jest dużo zawistnych osób ale jak chcecie wiedzieć jak było dokładnie w moim przypadku to piszcie na marzena.sikorka@o2.pl

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Moje życie ostatnio było pełne problemów związanych głownie z pracą i finansami, nie wiedzialem co robic, dlatgo zdecydowalem sie na zadzwoenienie do Wróżki Diany (z wrozkadiana.pl). To niesamowita osoba, dzieki ktorej naprawilem swoja sytuacje. Teraz już mogę spokojnie skupić się na sobie i swoim zawodowym życiu.

Gość gość
Na mnie to pewnie tonę zaklęć ktoś puścił od kilku lat sam, samotny już nawet przestałem się tym zamartwiac.

Gość gość
jest to co przyciaga nieszczescie cierpienie

Gość gość
jest tylko Bóg i demony słowa jezzuusa do alicje lenczewskiej ból, cierpienie i lęk. I tymi okrutnym środkami muszę się posługiwać bo was kocham i żal Mi was, gdy zdążacie do własnej zguby. Jedynie jeszcze to was nawraca i chroni.Muszę was przerazić i zadać wielki ból, abyście zechcieli otworzyć oczy i zawrócić z drogi zatracenia. Muszę to zrobić, by uratować tysiące Moich dzieci pożeranych przez szatana każdego dnia. Wy tego nie widzicie, bo wygodniej wam być ślepymi, ale Ja to wszystko widzę. Słyszę wołanie i widzę rozpacz i przerażenie ginących, krzyk bólu, który nigdy już nie ustanie. Tak, jak nigdy nie ustanie radość i szczęście tych, którzy pozostali ze Mną.to zksiazki Świadectwo dziennik duchowy-Alicja Lenczewska