Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca koteczka lubiaca zgadni

jestem juz wilgotna ale taka samotna

Polecane posty

Gość stary wyga kaffe
tak tak kwiatki, komplementy, 0,5 roku chodzenia , potem zaręczyny i potem dopiero po ślubie i to na misjonarza 😭

jakie kfiatki :O jaki ślub!!??:O i jaki kurrr..misjonarz :P?? lubie od tyłu, albo na jeżdżca:classic_cool: a poza tym ..nie łykam 😴 ale podobno dobrze obciagam :classic_cool:

jutro się zastanowię nad czymś innym :P taka doświadczona życiowo kobitka powinna wiedzieć że facety to sffinie i nie można im ufać :classic_cool: szczególnie taka gówanrzeria jak ja :P;)

moja głupota tak bardzo mi uwłacza, że za każdym razem daje sie nabrac na te wasze ..podchody :P od dzisiaj postaram sie byc montszejsza:classic_cool:

a ja mam taką miekką psychę i jak napisze coś co mi się nie spodoba to się załamię i skoczę 😭 :D

-wredny młokos:classic_cool: -arogant:P -8 cud świata:D, to mnie rozjebało:P:D -szurnięty wyłudzacz :classic_cool::D w jedny wyrazie nie potrafie cie okreslic , bo śffinia :classic_cool: juz jest zajeta:P:D

jak masz coś motzniejszego to wal , a ja się zastanowie i wybiorę najlepszy :)

a mi kuszenie średnio wychodzi, zdecydowanie lepiej idzie mi bycie trollem :classic_cool:

Alu, miałam juz isc:O naprawde:P ale rozjebał mnie tekst "przytul trola do serduszka":Dno nie mogłam sie powstrzymac 😴