Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovemusic

Prosze o pomoc - seks z dziewczyna

Polecane posty

Gość lovemusic

Halo ludzie :D Mam 20 lat i przez ostatnie 2 tygodnie poznalem pewna dziewczyne :) Dziewczyna bardzo smiala , strasznie duzo gada .. czesto sie popisuje przy mnie jak gdzies chodzimy, zaczyna mnie to powoli denerwowac , ale czesto mnie rozsmiesza, czesto nie moge przestac sie smiac i za to ja lubie :DD Do tego daje wyrazne sygnaly ze chce sie ze mna bzykac, rzuca sie w ramiona czesto , caluje w policzki juz nie wspomne o tej duzej ilosci smsow jakie od niej dostaje -.- czesto przegina.. lapie mnie za krocze itd :D zaczyna mi grac na nerwach.:) No ale do rzeczy . Chodzi o to ze ja nigdy jeszcze nie uprawialem seksu :D Jakos tak wyszlo ze duzo imprezowalem za mlodu ale nigdy do niego mnie nie ciagnelo. Nie powiem ze przez te je glupie wyglupy strasznie mnie zaczyna podniecac :D Z jednej strony ciesze sie ze mnie lubi ale z drugiej strony zaczynam sie bac wlasnie seksu :( Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac :D Zaczynam czytac jakies artykuly na necie jak zaspokic dziewczyne i coraz bardziej sie boje :( Chce zeby byla zadowolona ale nie wiem czy dam rade -.- bzykac tak szybko na ile mam sil ? czy raczej powoli poznawac swoje ciala? To ze dziewczynie potrzeba wiecej czasu, rozgrzewa sie jak piekarnik to juz gdzies czytalem. No wlasnie ale jedni pisza co innego a drudzy co innego.. ze dziewczyny kochaja mocny, szybki seks ..Fak nie wiedzialem ze to bedzie takie trudne.. wiem ze glupia sprawa , glupio mi o tym pisac, zacofany jestem jakis chyba :DD Pozdrawiam.

Gość lovemusic
No faktycznie :D Tylko ze prosilem o pomoc a nie poprawianie bledow ortograficznych :D

Gość lovemusic
Jak macie tak pomagac to najlepiej nic nie piszcie.

Gość taka sobieeee
powiem tak. mam już swoje latka 27 i jakieś doświadczenie w tej sprawie. jeżeli to miałby być wasz pierwszy raz to raczej wolałabym powoli nie spieszyć się w ogóle,delektować się tą chwilą :) później przyjdzie czas na szybkie numerki. i nie ma tu znaczenie czy ona to już robiła czy nie,bo to będzie pierwszy raz z innym partnerem(w tym przypadku z Tobą) pozdrawiam

Gość taka sobieeee
a co ma do tego że są blisko ?? :D wasze główki nie znajdują sie blisko siebie co wam nie przeszkadza by myśleć tą drugą :P

Gość lovemusic
Lece na luzaka w takim razie , zobaczymy co z tego wyjdzie :D Bedzie smiechowo jak dziurki pomyle :D