Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie tab anty polecacie?

Jakie tabletki polecacie dla 21latki z bolem miesieczkorym i nieregular. cyklem?

Polecane posty

Gość jakie tab anty polecacie?

ide do gina, tylko ze on pyta o jakich myslalam... wiem ze nie robi badan tylko przepisuje tak o. wiem ze to zle ale nic nie zrobie bo ide na nfz a to jedyne gin w mojej miejscowosci... po jakich macie najmniejsze skutki uboczne i sa w przystepnej cenie?!

głupio troche z tym ginem, ale skoro mieszkasz w małej miejscowości i nie masz możliwości iść do innego to trudno już... no wypróbuj może tabletki z małą zawartością hormonów - Harmonet, Kontracept, Sylvie 20 np. to są takie lekkie tabsy i ich cena to ok 20 zł za paczke, ja sie ogólnie mało znam na cenach bo biore właśnie Kontracept i nie wiem jak inne stoją cenowo, ale wiem, że są też tabsy refundowane cześciowo przez co rzecz jasna tanie - ok 10 zł chyba Microgynon 21 kosztuje, on jest troszke mocniejszy od tych co podałam wczesniej, ale no nie dużo co do skutków ubocznych to każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje wiec to, że ja sie np. dobrze czuje po Kontracepcie to nie znaczy, że i TY tak bedziesz mieć, ale ogólnie tabletki z małą zawartością hormonów są zwykle dobrze tolerowane przez większość