Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandarynki i pomarańcze

.............................................

Polecane posty

Znowu widzę ciebie przed swoimi oczami, znowu zasnąć nie mogę, owładnięta marzeniami, wszystko poświęcam myśli, że byłeś kiedyś blisko, kiedy czułam ciebie obok wtedy czułam, że mam wszystko, tyle zostało po mnie, tylko ty i setki wspomnień, ile dałabym za to by móc o tym już zapomnieć, teraz nie ma nas i nie chcę być tam gdzie ty jesteś, znowu staniesz przede mną, zawsze robisz mi to we śnie, będę patrzeć jak odchodzisz, chociaż chciałabym się odwrocić, będę myśleć ile dałabym komuś, kto by czas zawrócił, kto by zatrzymał wskazówki tylko na ten jeden moment- -w chwili, w której cię poznałam, poszłabym już w drugą stronę.

To był sen na jawie, gdy marzenia się spełniały, wszystko takie realne, chwile szybko tak mijały, tylko my zamknięci w czterech ścianach, a tak wolni, ważne ty byłeś obok, a ja czułam się spokojnie, pamiętasz jeszcze te dni, całe miesiące, pamiętasz? chcesz zapomnieć? ja nie mogę, wiem że błądzę, Snute kiedyś opowiastki - ja, ty i srebrna taca, kiedyś to nie przerażało, już do tego nie chcę wracać, aura zepsucia w powietrzu, tracisz te 50%, chcę zapomnieć o tobie, zatrzeć w pamięci te noce, by odeszły w nie pamięć chwile, które zwałam złotem, tamte chwile to tombak, bo już wiem co było potem

Moje myśli spiętrzone wokół jednej chwili, kiedyś tak krótka potrafiła czas umilić, teraz stojąc jakby obok wciąż się przyglądam, już nie cieszy jak kiedyś, wspominam, myślę dokąd zdążam, inne cele w życiu, inne plany i pragnienia, muszę wszystko pozmieniać, tak jak czas wszystko zmienia, to co było nie wróci, wiem choć czasem mam nadzieje, po co mam więc pamiętać, ktoś by powiedział "stare dzieje" wiem to, nie mogę zapomnieć jak było dobrze, wiem to, skończyło się, mój własny pogrzeb, wiem to, i proszę Boga: nigdy więcej niech nie pozwoli na to, by ktoś trafił w moje serce

Z oczu twych czytam, że powinieneś pójść Bałam się tego dnia, serce krzyczy - wróć! Rozum wie lepiej, na tej planecie już Nie opłaca się kochać. Koniec gry, mamy dość, wypadamy w aut Przecież tak toczy się los miliardów par Przecież tym dzisiaj oddycha ziemia Chaos, pustka, strach! Budzisz mnie pocałunkiem Kończy się zły I kończy się zły Sen o przyszłości. Oczy otwieram smutne Umiera świat Bo umiera świat Na brak miłości. Nasza łódź wpływa na coraz szybszy nurt Coraz mniej mamy chwil by pogadać - spójrz Cały nasz dialog to gigabajty bzdur Szum, brak zasięgu. Twój blask, mój gniew, twój strach, mój śpiew Dłoń w dłoń, przed siebie, wszystko czego chcę! http://www.youtube.com/watch?v=rRjTVS7zZB4

Gość szkodaaaaaaa
dlaczego już nie grasz ?

Lubisz samotność czy nie masz szczęścia do tego tematu??