Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molik książkowy

Paczka z Anglii idzie MIESIĄC czasu!!

Polecane posty

Gość molik książkowy

Co jest grane? To w ogóle możliwe? Kupiłam na Ebayu książkę. Sprzedająca (100% pozytywów - kilkaset komentarzy) wysłała mi paczkę 25 lipca. Do dziś nic nie ma. Awiza nie ma. Na poczcie byłam i u nich też nic nie ma. Zdarzyło się wam to kiedyś?

Gość rwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhw
Kupuje na Ebay od dawna i wiekszosc rzeczy idzie ok. 3-4 tygodnie. Wiec owszem, zawsze mi sie to zdarza.

Gość rwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwhw
A jak utkwi w urzedzie celnym to jeszcze dluzej i na pewno nie jest to wina sprzedawcy 1raz kupiles na Ebay?

Gość a to ciekawe bo ja kupiłam
już kilka razy od dziewczyny z Anglii, ale na allegro i przesyłka szła tydzień

Gość molik książkowy
Ale z Anglii? Ja wcześniej kupiłam 2 książki u innej sprzedającej (też z Anglii) i przyszły mi w ciągu 7 dni. A teraz na jedną książkę czekam już miesiąc (od 25 lipca). A na drugą książę (od innej sprzedającej tez z Anglii) 3 tygodnie. Czekać jeszcze czy napisać do nich, żeby składały reklamacje na poczcie?

Mozesz napisac. Co Ci szkodzi. Ale bez nerwow. Ja mialam takie przypadki. Nawet ksiazka kupiona na Ebay od Polaka szla 3 tygodnie ;-)

Gość molik książkowy
Ja nie mam powodu, by nie wiedzy obu sprzedającym. Obie mają 100% pozytywów i po kilkaset komentarzy. Tylko jak pisałam Ebay to dla mnie nowość. Wcześniej kupiłam 2 książki w pewnym odstępie czasu ale od tej samej osoby. I obie przesyłki pojawiły się u nie w ciągu 7 dni. Te "zaginione" paczki to mój trzeci i czwarty zakupy na Ebayu. Rozumiałabym poślizg, gdyby sprzedające przeciągnęły wysyłkę. Ale obie mi napisały kiedy wysłały i życzyły miłej lektury. Pytam tutaj bo może to się zdarza i jeszcze poczekać. Nie chcę robić zamieszania kiedy książki mogą pojawić się na dniach.