Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaggg

Czy są tutaj ludzie którzy mają psa i kota! W dodatku mieszkają w bloku?

Polecane posty

Gość gagaggg

Ja mam owczarka niemieckiego i kota. Dachowiec, czarnej maści. I wydaje mi się że kot jest droższy w utrzyamniu od psa :) Dodam że mam mieszkanie 1pokojowe i pies śpi w pokoju a kot w kuchni.

Gość sdsdsdsdsd
i jeszcze dodaj ze bydle obsyrwa cale osiedle a ty nawet po nim nie sprzatasz, a potem pelno gownien po bydlaku sie wala

Gość gagaggg
Psu wystarczy jak ugotuje nogi z kurczaka raz dziennie a w ciągu dnia ma suchą karme(którą kupuje raz na miesiąc). Kotu natomiast kupuje co dwa tygodnie żwirek, 4 kitekaty dziennie no i zje trochę tego co pies dostaje na kolacje. Duża różnica w utrzymaniu.

Gość gagaggg
Jak trzeba to idę z psem do parku i tam załatwia swoje potrzeby. W domu mój pies nie robi kup. Ale właściwie to jestem zmęczona jednym i drugim zwierzakiem. Pies domaga się spacerów, a kociczka również chce bym wymieniła jej kuwete.

ja mam tylko kota ;) utrzymanie nie jest drogie karma Royal Canin dla kastratów 80 zł na miesiąc, co 2-3 dni dostaje puszceczke Gourmet wiec powiedzmy ze na puszki 30 zł miesięcznie. żwirek silikonowy co 2 tygodnie wiec dwa na miesiac = 30 zł czyli miesieczne utrzymanie mojego kota: 140 zł jak nie choruje i nie trzeba szczepic ;) chorował 2 razy a ma 4 lata ;)

Gość jukensimi
Ja mam ale mieszkam w domu jednorodzinnym.

"Kotu natomiast kupuje co dwa tygodnie żwirek, 4 kitekaty dziennie no i zje trochę tego co pies dostaje na kolacje." Piszesz o saszetkach kitekat'a czy puszkach???? Matko to za duzo. Moj kot ma puszke na 3-4 dni. Dostaje rano tylko do miski z puszki a wieczorem karme w chrupkach dla kastratów.