Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina Kwiatek

Mężczyżni zawsze obwiniają kobiety..

Polecane posty

Gość Nina Kwiatek

Mój znajomy jest żonaty, ma dzieci ale poznał dziewczynę. która wpadła mu w oko. On też jej się podoba. Sprawy zaszły daleko, ale nie poszli do łóżka, bo on niby chce ale nie do końca.. Powiedział mi, że to ona powinna przestać go kusić! A ja mu odpowiedziałam, że przecież to on ma więcej do stracenie i to on powinien ją zastopować. Co myślicie?

Gość okradziona
Obydwoje są dorośli ale niestety pewnie skończą w łóżku. nic dobrego z tego nie wyniknie - chwilowa radość potem zastanowienie i cierpienie może jego może jej ale na pewno żony

Gość ale skoro matka nie chce
facet jest nieodpowiedzialny i niewychowany a to wina jego matki. Wszyscy są winni tylko nei on sam, większość ludi w PL tak ma. Nie mam pracy, bo politycy winni. Mało zarabiam, bo szef nie daje, nie mam domu bo mnienie stać, bo szef mało płaci... Zdradzę żonę, bo kochanka się pcha do łózka. skoro jest tak zależny od innych i nie ptrafi sam decydować swoim życiu powinien się zamknąć w psychiatryku i zostać prawnie ubezwłasnowolniony, skoro nie ma woli i władzy nad sobą. Chory psychicznie człowiek do odizolowania od świata!!! nienawidzę takich nieudaczników!!!

Gość Nina Kwiatek
Powiedział mi, że ta dziewczyna zaczęła się trochę wycofywać ale jego to jeszcze bardziej kręci.. Ręce opadają. Albo che z nią mieć romans albo nie, proste! Nagadałam mu, żeby się zdecydował, bo tak się nie da dłużej.

Gość Jasnowłosa Venus
jakiś niezdecydowany koleś.. albo chcę z tą dziewczyną się spotykać albo nie.. nie rozumiem takich facetów. jak nie szuka przygód, to niech wraca do żony i da jej spokój

Gość Nina Kwiatek
myślę, że on chce sobie ego połechtać.. boi się zdecydować na coś konkretnego, i myśli, że będzie dziewczynę wodził za nos