Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljerkltkl

Koleś z cyckami bez szans?

Polecane posty

Gość kljerkltkl

Pytanie do pań. Wyobraźcie sobie taką sytuację: poznajecie chłopaka, dobrze wam się rozmawia, podobacie sie sobie, wszystko jest ok. W końcu przychdzi czas aktu miłosnego, rozbieracie się a on wygląda tak: http://www.anabol.com.pl/images/ginekomastia1.jpg Jaka reakcja?

Gość dsfsdfsdfdfdfdf
to musi byc jakas dziwa skoro od razu z nowo poznanym gosciem idzie sie pieprzyc

Gość kljerkltkl
No dobra powiedzmy że znacie sie już X czasu.

Na pierwszej randce nie idzie się do łóżka , więc nie przespała bym się z tym panem

Ja wiem gdzie bym poszła z tym panem . Zaprowadziła bym go do lekarza by lekarz zbadał czy te piersi są tylko tkanką tłuszczową czy ma w nich gruczoły ?

Gość kljerkltkl
powiedzmy, że USG wykazuje gruczoły

Gość Tomasz z Warszawy 31
Gruczołu mleczne?

Gość dsfsdfsdfdfdfdf
normalny facet by sobie poszedl do plastyka zeby mu to naprawil, wydaje mi sie ze takie cos jest nawet bezplatne

To musi mieć chyba jakąś terapię hormonalną , nie wiem Jak kobieta czuła by się przy nim ok to pewnie i był by '' akt miłosny '' zależy kto co lubi :)

Gość mały odkrywca
przecież to się rzuca w oczy pod koszulką więc raczej zdziwienia by nie było poza tym baby mają inaczej skonstruowany mózg- większość żeby pójść do łóżka potrzebuje czasu, a jak się kocha to takie rzeczy nie ruszają

Gość direction to perfection
ja tez polecam operacje. wskazania sa i to spore jak na moj gust.

Gość krzyzak czy
odczuwasz taki dreszcz lekkiego zażenowania kiedy ściągasz publicznie koszulkę na jakimś kąpielisku? No wiesz takie coś, że odczekujesz ile się da jej ściągniecie, a później lekko zasłaniając się bokiem jak krab wchodzisz do wody i już tam siedzisz zanurzony po szyję około 2 godzin, nawet jak drży ci szczęka z zimna mówisz wszystkim, że jest ci ciepło i jeszcze popływasz, a dopiero kiedy wyludni się i zrobi półmrok wyczołgujesz się jak orka atakująca fokę na piach.. ? Masz tak?

Gość kljerkltkl
>>dsfs No jest refundowane, ale np. chirurg w szpitalu odmawia ze wzgledu na drobne ryzyko. U prywaciarzy 4000 zł taki zabieg kosztuje >>Noemi Terapią hormonalną można chyba tylko zahamować rozrost tego. >>maly odkrywca Można łatwo ukryć, sposoby są różne. >>krzyżak Miałem mocniejsze przeżycia, ale nie o to mi teraz chodzi. Ogólnie chcę spróbować zaakceptowac to i jakos normalnie funkcjonować, zastanawiam się tylko jaka jest szansa na to, że pierwsza dziewczyna która poznam nie dostanie ataku jak zdejmę koszulę? Ponawiam pytanie.

Szansa zawsze jest . Ja ataku he na pewno bym nie dostała , w końcu piersi też mam

Gość mały odkrywca
jakiego ataku?:D wiesz, ryzyko jest zawsze. Może poszukaj sobie biseksualistki?

Gość mały odkrywca
to ja Ci powiem tak-ani mnie ziębi ani grzeje Twoja klata. Mógłbyś mnie uwieźć odpowiednim klimatem, manierami, pieszczotami. Szukaj takiej dziewczyny;)

Gość kljerkltkl
Jeszcze jedno pytanie, czy jest to na tyle duże odchylenie, że wypada wcześniej ewentualnej partnerce jakoś to zakomunikować? Żeby np. nie miała do mnie pretensji później. Jak sądzicie?

Gość mały odkrywca
najlepiej załóż w miare obcisłą koszulkę tak żeby sama mogła zobaczyć bo to troche sztuczne: "słuchaj, mam problem z piersiami"

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w zyciu nie mialby szansy! niektore dziewczyny maja nawet mniejsze od niego nie wiem co wtedy musialyby czuc :D na szczescie ja nie mam tego problemu jednak facet to ma byc facet,mam jakies zasady i wymagania

Gość kljerkltkl
>>maly odkrywca Fajny pomysł z koszulką, dzięki. Co do gadki, subtelniej można to podsunąć, np. "mam mały defekt ". >>wykrzykniki Ironicznie, prawdziwego faceta może ze mnie zrobić tylko operacja plastyczna, ale czy prawdziwi faceci poddają się takim zabiegom? :)

Gość nie masz kolo szans
jak do jakiejś wystartujesz to po pewnym czasie znajomości lepiej jej o tym powiedz, to wtedy zostaniecie przyjaciółmi, ale z ruchanka nici nawet te co piszą że miałbyś szanse to kłamią, oszukują same siebie, dla kobiet jesteś po prostu asexualny i z ruchanka nici, najwyżej psiapsiułą z jajami możesz być

Gość nie masz kolo szans
i jeszcze takie pytanko do ciebie? bawisz się czasem tymi cyckami? :D

Gość kljerkltkl
Nie jest tak źle, ludzie mają różne dewiacje. W odpowiedzi na pytanie, klipsami nie gardzę. :)

Gość kljerkltkl
Temat trollnięty i jeszcze się podszywają, nic tu po mnie :) Dzięki za wkład ludzie.