Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Krzywe paluchy- haluksy

Polecane posty

Haluksy mam odkąd pamiętam. Jednak kiedyś nie przeszkadzały mi, nie bolały, nie wyglądały nawet tak bardzo źle. Ale ostatnio stały się większe. No i chodzenie na nawet odrobinę wyższym obcasie sprawia mi ból. Chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś z Was miał/ ma podobny problem? Czy poza operacją istnieje jakiś inny sposób na pozbycie się ich?

Dodam jeszcze, że to raczej nie od chodzenia na wysokich obcasach, bo chodzę w nich naprawdę rzadko i zaczęłam stosunkowo niedawno. Mam 22 lata, a w "młodszej młodości" nie chciałam nawet słyszeć o szpilkach.

Gość nothingelsematters...;;..
i tez mam haluksy.. narazie nie bola i to tez nie od szpilek bo zakladam je raczej tylko na wesela.. ale za to mam okropnie krzywe palce i bardzo sie ich wstydze.. tez chetnie posucham jakis rad.. bo szczerze mowiac na operacje nie mam kiedy isc poniewaz ucze sie a po operacji slyszalam ze ciezko sie chodzi.. mam 20 lat

Gość Aleksandra_35
PIOSENKA-KOBIECA Ja miałam też taki problem, ale już się go pozbyłam. Próbowałam różnych metod aby ustrzec się przed operacją, ale niestety nie obeszło się bez niej. Teraz mam piękne stópki. Ja miałam operację w Halluxmed w Przeźmierowie. Myślę, że powinnaś się wybrać tam na konsultację (bezpłatną) i zobaczysz co ci powie lekarz i czy jeszcze możesz nie myśleć o operacji i stosować coś na nie. NOTHINGELSEMATTERS.. myślę że spokojnie mogłabyś po tej operacji raz dwa wrócić na uczelnie.

Gość anka_skakanka12
Jednak operacja jest najlepszą metodą. Sama mialam haluksy, długo się z nimi męczylam i je leczyłam, aż w koncu zdecydowalam się na zabieg w klinice Halluxmed w Przezmierowie. Operowal mnie dr Jackowiak, polecam go, naprawdę dobry lekarz, nic mnie nie bolało + nic nie odrosło. Nie ma co z tym zwlekać, zwlaszcza jesli czujesz ból