Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyytttttttu

wyrzuty - chlopak

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyytttttttu

jakis czas temu poznalam chlopaka, zauroczył mnie chciałam sie z nim spotykac itd, czekałam, lubilam byc z nim, ale potem cos sie zmienilo..;/ to juz nie bylo to samo.. próbowalam z nim zerwac, ale wpedzal mnie w poczucie winy, ze go wyklorzystalam, ze byl na moje zawolanie, ze byl zabawka, a ja glupia .. myslalam, ze ok, jestem mu cos wina, powinnam z nim byc, bo skoro najpierw chcialam to nie moge sie wycofac..bo on bd cierpial itd, to byl taki moj krzyz.. i tak sie meczylam.. on tez.. ja wymyslalam preteksty zeby sie jak najmniej spotykac, i tak to sie ciagnelo. próbowalam to skonczyc .. ale znow to samo, ze tak najlatwiej, ze traktuje go jak smiecia itp..;/ w koncu powiedzialam dosc ! skonczylam z nim.. usunelam nr, potem on cos mi napisall.. a ze nie mialam nr odeslalam "kim jestes" , a on do mnie ze smieciem ktorego spuscilam w kiblu czy cos takiego.. nie wytrzymalam zaczelam go obrazac... on zawsze taki swiety, a ja to najgorsza, zaczął mnie obgadywac jaka to ja jestem podla, dwulicowa. czy w waszych oczach tez tak jest ? wiem, ze powinnam zerwac od razu , ale jakos tak sie potoczylo;/ mam lekkie wyrzuty bo mi go szkoda.. zakochal sie , ale ja neistety nie moglam go pokochac.. teraz czuje sie jak nowo narodzona, wolna jak ptak, tak dobrze mi jeszcze nie bylo..

Gość yyyyyyyyyytttttttu
up

Gość Karola0807
Nie przejmuj się nim, to nie Twoja wina, nie możesz pokochać go na zawołanie.... I przez to, że on nie potrafi tego wszystkiego zrozumieć nie możesz przecież być z nim i katować się jego towarzystwem... Głowa do góry. :)

Gość yyyyyyyyyytttttttu
dzieki ;p