Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wsciekla12345

Dobiera się do mojego chłopaka!!!!

Polecane posty

Gość w 100%
jeden wielki LOL :D

Gość buraczany słodzik
Wsciekla12345 dodam ze mam 20 lat a moj chlopak 27... wiec nie jestesmy juz dziecmi... on powinien był juz dawno dorosnąć, ale Ty to jeszcze głupi dzieciak

"Nie umiecie sie madrze wypowiedzieć." :D domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha :D bidulka, nie ma z kim chodzić na zakupy :D widać nawet żadna koleżanka z taką kretynką nie wytrzymuje :P

Gość gewfvvvv
Nie jestescie normalni. Zycze wam zeby was takze dotknela taka choroba jak mnie ! To tylko kwiestia czasu ! Zobaczycie jak to jest .

Gość llolo
Nauczcie się wreszcie, ćwoki, że bynajmniej nie znaczy to samo co przynajmniej!!! a nie potem całe stada pseudo-ynteligentów bzdury wypisują i próbują imponować swoim mądrym słownictwem :D :D

Autorko-sama stwarzasz sobie problemy.to,co robicie jest żenujące...Ty to jeszcze rozumiem-gówniara ale Twój chłopak w tym wieku nie powinien dać się wciagać w Twoje dziecinne zagrywki :O. Choroba-choroba ale sama się niepotrzebnie bardziej nakręcasz.po co Ci to?A Twój chłopak nie ma rozumu,żeby tamta olać tylko żenująco pogrywacie?A stfu!

Gość smieszne tojest
Dorosły człowiek jak ma z kimś problem to się umawia, spotyka i wyjaśnia pewne sprawy. Może i rzeczywiście koleżanka nie jest najuczciwsza i najlojalniejsza, ale Ty sama też się zachowałaś niepoważnie. Szkoda, że nie umiesz przyznać tym ludziom, którzy Ci to napisali racji. Bo ja też uważam, że to było dziecinne. Chcesz się zachować dorośle, to spotkaj się z nią, powiedz, że ją nabraliście i podziękuj za znajomość. Oczywiście już bez wyzwisk i wyrzutów. Bo serio już może dosyć jakichś gówniarskich posunięć z waszej strony. Życzę mądrzejszych decyzji.