Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayorrrr

Jennifer8787*** jesteś?

Polecane posty

kacia ja nie mam smykałki do tego ale wiem ,że to nieuniknione i będę musiała w końcu się tego nauczyć :] a nie macie tak że jak gotujecie i siedzicie w tych zapach długo to wam się później jeść nie chce?

Jennifer, mozesz udawac ze twoj maz zarabia niesamowita kase, mozesz udawac ze bedziesz miala ogrzewanie podlogowe a i nawet zlote sedesy. Nic nie zmieni jednak faktu ze jestes wiesniaczka ktora pochodzi z patologicznej rodziny. Co ty przekazesz swojemu dziecku?! W glowie masz pustke, wrzucasz swoje pol nagie foty do internetu- zero klasy i jakichkolwiek zachamowan.

a co do gotowani jakbys chciala mam super przepisy niektore banalne idealnie proste kjakbys chciala pisz smialo ;)

Gość mayorrrr
A malujesz się codziennie? jestem ciekawy czy taka kwitesencja kobiecości zawsze jest umyta, wypachniona i w maku-upie? nie pocisz się przy sprzątaniu? jesteś bardzo zadbana, twój mąż jest szczęściarzem.

:D czasem tak tu sie sprobuje tam podje :) ale ja kocham jesc i kocham gotowac z pieczenia nie jest tak zle a juz jakies weki powidla to noga jestem ale planuje moja babcie pomeczyc niech mnie nauczy jak robi pyszne powidla soki pomidorowe mniami mniami sa ;)

kaccia dzięki:) może na urodziny męża poproszę o twoją pomoc;) to się zdziwi :D że mu zona pierwszy raz w życiu coś ugotowała:D:D:D męża pokazywałam chyba kiedyś ,teraz nie mam zamiaru

Gość mayorrrr
jak sobie życzysz. A nie pokazywalaś nam ani jednej fotki ze slubu? pokaaaaż

jejka sorry ucielo mi mieso?? nie jest jaroszem weganem wegetarianinem nie ma zadnj diety?

mayorrrr lubię dbać o siebie ,codziennie się maluję ;) zwłaszcza jak gdzieś wychodze-kwestia przyzwyczajona .Ale czy zawsze jestem pachnąca ,czysta itp no to muszę cię zmartwić nie bo przy dziecku nie zawsze jest czas na wszystkie zabiegi;),chociaż mąż nie narzeka jak chodzę bez makijażu;)

kaacia mój mąż jest mięsożercą w przeciwieństwie do mnie ,uwielbia łososia i wszelkiego rodzaju mięso . Zdż jak już upieczesz to daj znac ,wpadnę;)

ja jak nie wychodze nigdzie to tez po domu biegm w koszulce albo w dresie :D Chociaz jak czasem wieczorem wpadam na piwko na sen do pubu ktory jest doslownie 2 minuty drogi od domu do dzinsy koszulka i zero makijazu ;)

Gość mayorrrr
to co ile się myjesz?

jenny wrzuc mi swojego maila podam Ci super przepis na zakaske i na danie glowne :) glowe daje ze mu posmakuje :) a przyrzadzenie banal ;)

Gość jenny pipoo ty
jenny w jakim pogramie robilas to zdjecie z domem?

Gość Mokate
Czepiacie się tej jennifer8787*** nie wiadomo po co . To i tak nic nie zmieni a każdy układa sobie życie po swojemu ! Żal mi was naprawdę.

Gość Zdesperowany domowy żon
Zdż ,a sprzedajesz moze znoszone stringi? Takie fanty sa warte od 200 zl w gore.

Gość jenny pipoo ty
Co cie to obchodzi czy sie czepiamy czy nie. Panna chwali sie budowa domu (ktory wcale nie musie byc jej, moze zdjecie z budowy znajomego, tego nie wiesz) i udaje bogaczke. Nie lubie takich osob. W tamtym roku skonczylam budowe mojego domu (na ktory zapracowalam z mezem, nie jestem jego utrzymanka tak jak jenny swojego) i zdjec tu nie wklejalam, a ona co robi? ehh zal zal zal

Gość mayorrrr
masz na imie magda a w meilu masz ewelinka?

zdż multum przepisow formalnosci sanepid rygory niesamowite co do zakaski z lososia banalna ale pyszna ja rpbie tak cienkie plastry wedzonego lososia smaruje bialym serem pomiesznym wczesniej z czosnkiem zawijam w rulonik kropie cytryna ukladam na salacie zielonej albo przyozdabiam rukola inna wersja podpiekamgrzanki ( bagietka koniecznie ) robie masleko czaosnkoe smaruje grzanke na to plaster lososia wedzonego pokropiony sokiem z cytryny roboty 5 minut a zakaska/przystawka swietna

Gość gggghjjj
po mejlu mozna ja na fejsie sprawdzic:)