Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayorrrr

Jennifer8787*** jesteś?

Polecane posty

Gość mayorrrr

Co tam u Ciebie słychać?

Gość WYPRANA Z EMOCJI
Dzięki...wszystko zajebiście :*

Gość mayorrrr
komu mialas dac dzisiaj wycisk?

Gość mayorrrr
A tak się pytam, bo wczoraj coś pisałaś:) to powiesz? a co robiłaś dzisiaj i co będziesz robić?

Gość Zdesperowany domowy żon
Zdesperowana ,moze interere ciebie platny sex?? Taka dupeczka ,jak ty zasluguje na stawke 1000/h . Pieknosci ty moje:).

Gość mayorrrr
A co to za babsztyl trzyma twoją córę na zdjęciu?

kacia hej:) co u ciebie?:) mayor sprzątałam mieszkanie ,mąż jest chory to musze iść po gotowy obiad do jego matki i go przynieść ,zrobić drobne zkaupy i kupić ciasto bo po obiedzie przyjezdzają moi rodzice na kawkę:]

hej a w porzadku :) w miare ;) dzis siedze grzecznie w domku bo codzienie gdzies biegam jutro moj ukochany pub w sobote albo wypad w miasto albo spokojny wieczor w domku :) a niedziele odpoczywam i pichce bedzie risotto cebulowa z grzankami :) a dzis wynalazek mam nadzieje ze wyjdzie :)

szkoda ze tak malo ja widac :) moj maz tez w sobote do swojej mamy jedzie ;) ale beze mnie :P

Gość mayorrrr
a to przepraszam bardzo, myślałem, że to ktoś młodszy, wybacz. Jennifer codziennie masz obiad od teściowej? nie złości się?

spacer z cora to sama przyjemnosc bo od wrzesnia przedszkole o ile dobrze pamietam?? :)

mayorrrr tak codziennie ,no chyba że gdzieś musi pilnie wyjechać (np.do córki) to musimy sobie zamawiać .Teściowa uwielbia gotować obiady ,robi to z pasją (obiad jej zajmuje 3-4 godziny) .Jak już się wybudujemy ,będzie duża kuchnia to ma zamiar mnie nauczyć :) bo w końcu wieczna nie będzie

makaron lasagne gotuje na patelni szkle drobniutko posiekana cebulke pieczarki szczypiorek tez drobniutko siekam i papryke czerwona i do tego tez drobno pokrojony oscypek ;) klade na platy makaronu zawijam i podpiekam w piekarniku planuje dac do tego starty zolty ser ( tzn posypie jakies 5 minut ptzed wyjeciem z pieca albo jakis sosik moze serowy albo serowo szczypiorkowy :)

Jenny gotowanie jest super fajne ja uwielbiam gotowac to nic trudnego zapewniam ;)

Gość mayorrrr
Jennifer, widzieliśmy Twojego brata, corkę, mamę a nigdy nie widzieliśmy twojego słynnego męża. Pokaż nam jak to cudo wygląda:D