Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamykznadmorza

ZAWODÓWKA - WYNIKI EGAZAMINU

Polecane posty

Gość kamykznadmorza

ktoś sie orientuje kiedy będą/czy ją są wyniki z egzaminu zawodowego (kucharz małej gastronomii) ?

Gość odpowiem też ....
nie wiem jak jest w zawodówce ale syn mojej siostry skończył technikum i od jutra może się dowiadywać w szkole o wyniki egzaminu na technika

Gość gastroooo
oo a co miales/as do zrobienia na praktycznym ja zdawalam 2 lata temu.

Gość Donata00
o kurwa zawodówka ludzie po niej nie mają przyszłości jak trzeba być głupim żeby tam pójść

Gość jajajajajajjajajaja
Sama jestes gł.... Donata :O

Gość Donata00
do zawodówki idą same matoły

Gość dolla
pewnie bd w piatek tak samo jak u mnie technik to technik

Gość odpowiem też ....
Donata00....no Ty chyba też zbytnio inteligencją nie grzeszysz skoro obrażasz ludzi nie znając ich ....a gdzie jest napisane że wszyscy muszą mieć maturę i skończone studia hmmmmm ?.....na co piekarzowi czy kucharzowi wyższe wykształcenie grunt żeby dobrze wykonywał swój zawód

Gość gastroooo
tak donata matoly ja skonczylam zawodowke gastronomiczna;D MAM mala restauracje ktora dobrze prosperuje jestem na 2 roku liceum i mam kase by uczyc sie dalej....matole hahah

Gość gastroooo
no dokladnie dla mnie to jest powolanie.... i moge uczyc sie dalej

Gość akurat po zawodówce
jest łatwiej pracę znaleźć pracę, sama jestem co prawda po technikum, więc ci co krytykują to idioci do potęgi n,

Gość hahaha - na 2 roku liceum
:D Na drugim roku to możesz studiować, a wliceum jesteś w 2 klasie :)

Gość dolla
zgadzam się,ja juz nieoficjalnie dowiedziałam sie ze zdałam technika i dopiero jutro moge go odebrac wiec pewnie u Ciebie tez juz maja wyniki

Gość Donata00
"zbytnio inteligencją nie grzeszysz skoro obrażasz ludzi nie znając ich" nie obrażam ich tylko potoczną mową określam ich zdolność do przyswajania wiedzy i wykorzystywania jej "że wszyscy muszą mieć maturę i skończone studia" w naszym kraju papierek jest ważny teraz to nawet do supermarketów przyjmują kasjerki z minimum średnim "piekarzowi czy kucharzowi wyższe wykształcenie grunt żeby dobrze wykonywał swój zawód" i był robolem do końca życia za marne pieniądze "tak donata matoly ja skonczylam zawodowke gastronomiczna;D MAM mala restauracje ktora dobrze prosperuje jestem na 2 roku liceum i mam kase by uczyc sie dalej....matole hahah" jak byś była inteligentną osobą to byś poszła do technikum i zaoszczędziła rok technikum trwa 4lata a zawodówka plus liceum 5

Gość Evvvvve
Donata zdradz nam moze ile zarabiasz i jakie studia skonczylas?

Gość to właśnie objaw
Donata - przemądrzała nie znająca życia kobieto .. kucharz małej gastronomii trwa 2 lata! :O 🖐️

Gość Evvvvve
Moj chłopak jest piekarzem, ma 22 lata, zarabia 4 tys na reke, niedługo robi tytuł mistrzowski i zostanie kierownikiem duzej warszawskiej piekarni i bedzie zarabiał ok 10 tys Studiuje zaocznie historie ale to hobbystycznie bo nie ma zamiaru zmieniac zawodu. Ja studiuje kierunek medyczny ale watpie czy kiedykolwiek bede zarabiała tyle co on A ty najwidoczniej masz jakies kompleksy i probujesz sie dowartosciowac obrazając ludzi ktorych nie znasz

Gość Wiewióraaa
Donato00 Nie wiem kto tak ukształtował Twoje poglądy na temat ludzkiej inteligencji a ich wykształcenia. Mnóstwo ludzi kończących studia wyższe i posiadających tytuł mgr to jak Ty się tu pięknie wyraziłaś "matoły". Określający ludzi po wykształceniu powinnaś także określać ich po kolorze skóry, płci, albo nawet przekonaniach religijnych. Do zawodówki idą zazwyczaj ludzie, którym rzeczywiście nie odpowiada system oświatowy, nie przepadają za nauką teoretyczną i być może niektórzy z nich na prawdę mają problemy z przyswajaniem wiedzy. Niektórzy absolwenci zawodówek w wieku młodzieńczym byli typowymi rozrabiakami co chcieli się wyszumieć i nauka nie była im w głowie. Niektórzy z nich są jednak na tyle inteligentni, że potrafią własną pracą oraz umiejętnościami (a niech będzie nawet związanymi z pracą fizyczną) dojść do dużych pieniędzy - w krótkim czasie - i zapewnić rodzinie wspaniały byt. Są też mgr, którzy po studiach zasilają ławy bezrobotnych bo po prostu brak im przebojowości, zaradności a system oświatowy w Polsce im świetnie pasował - wystarczyło powykuwać informacje na pamięć.

donata---> gdyby nie ci ''robole'' to nie miałabym co jesc debilko...kazdy zawód jest potrzebny..tak samo lekarz,prawnik jak i kucharz czy piekarz....i nie obrażaj ludzi nie znając ich

Gość ja powiem tylko
tyle, że: technikum trwa 4 lata zawodowka 2 lata + liceum (pozawodowe!!!) 2 lata = 4 lata

Gość Evvvvve
Donata zamilkła. Sama studiuje pewnie pedagogike albo zarządznie i grillowanie na Wyzszej Szkole Gotowania Na Parze i mysli ze wygrała zycie bo bedzie miała papierek i jak sie poszczesci to zarobi te 2 tys. Dla ludzi z nizin społecznych to są pewnie wielkie pieniądze i bedzie KIMS Inna opcja jest taka ze wie ze przegrała zycie i trzeba swoje niepowodzenia na kims wyładowac, a ze w jej mniemaniu ludzie po zawodowkach są nizej hierarchii spolecznej to niepowtarzalna okazja zeby chociaz przez chwile poczuc sie kims