loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 ipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 25, 2011 A może by tak test zrobić? Ale jak dla mnie to efekt upałów i ciąża urojona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 a dbaliscie o to zeby nie przeniesc spermy na palcach albo czy nie dostala sie ona na prezerwatywe przy zakladaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia-nastka 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Na szczescie wakacje sie już konczą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Hmm tego akurat nie jestem pewna, zabezpieczyliśmy się dopiero przed pełnym stosunkiem, błona została przebita bez prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no też słyszałam Napisano Sierpień 25, 2011 zrób test po 12 dniach spóźnienia będzie w 100% wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 oj za bardzo sie tego boję że wynik będzie pozytywny choć prawdopodobieństwo jest pewnie minimalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 a czy przy przebijaniu blony dziewiczej byl po wytrysku czy jeszcze przed? bo to wazne. jesli przed to do srodka mogly sie dostac slabsze plemniki z preejakulatu wiec szanse maleja. moim zdaniem poczekaj na miesiaczke :) a...i ja po pierwszym razie tez mialam spozniony okres, stres i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 na szczęście przed :) mam nadzieję, że winny wyłącznie jest stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 25, 2011 też mi sie wydaje że tylko sie stresujesz za bardzo, zrób test - szansa na ciążę mała więc pewnie wyjdzie negatywny i sie wyluzujesz, a wtedy okres przyjdzie :) pewnie też wyjeżdżałaś gdzieś w między czasie, a zmiana klimatu też ma wpływ na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 kochana to zrob test a na pewno pokaze jedna kreche ;) slyszalam o wielu dziewczynach ktore zrobily test ktory okazal sie negatywny i po paru godz byl okres ;p co to stres potrafi zrobic...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 moniak....chyba czytamy sobie w myslach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 cieszę się, że większośc opinii dodaje mi otuchy, do tej pory czekałam cierpliwie ale zorientował się mój chłopak, że okres mi sie spóźnia i oboje zaczeliśmy sie tym przejmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 wlasnie po pierwszym razie takie co sie dzieje ;) u mnie wlasnie tak bylo. a pozniej co bylo jeszcze bardziej zadziwiajace to to ze przy pozniejszym regularnym seksie moje cykle byly ja w zegarku ;p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a u mnie tak nie było Napisano Sierpień 25, 2011 więc nie róbcie z reguły z problemów z cyklem po pierwszym razie bo to nie jest regułą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasetka12345 Napisano Sierpień 25, 2011 nie pisala zeby do tej pory miala problemy z miesiaczkowaniem, do tego bylo zabezpieczenie, szansa na ciaze prawie zadna..wiec trzeba to tak wyjasnic a nie doszukiwac sie najgorszego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a u mnie tak nie było Napisano Sierpień 25, 2011 a dlaczego akurat z powodu seksu miałoby tak być? Dajcie spokój. :O Właśnie po to są testy -żeby wątpliwości wyjaśnić a nie chować głowę w piasek ze strachu i udawać że problemu nie ma. Ale to już jej sprawa. Oby na strachu się skończyło choć to już nie takie cuda się zdarzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loczek1607 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Doszliśmy do wniosku, że poczekamy jeszcze kilka dni, a potem na pewno zdecydujemy sie na test choć mam nadzieję, że nie będzie potrzebny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach