Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka12345

plamienie???

Polecane posty

Gość sasetka12345

hej jeszcze wczoraj nie miałam prawie nic sluzu a jesli juz byl to taki zbity w sensie grudki i nic wiecej. w nocy mialam bol brzucha tak silny jak na miesiaczke. trwal moze z 10 min. szczerze...bolal mnie caly brzuch wiec nie umiem stwierdzic co konkretnie. dzisiaj zauwazylam na bieliznie mala plamke, a raczej taka kreske jakby krwi :> na rozowych majtkach wiec ciezko dostrzec ale cos koloru czerwonego jednak jest i dzisiaj sluz zrobil sie mlecznobialy taki plynny. czy ktoras miala podobna sytuacje????? jestem na ok tydzien przed miesiaczka

Gość no też słyszałam
moze to plamienie implantacyjne?

Gość sasetka12345
niby tak...8 dni temu bardzo prawdopobodne ze w dzien owulacji kochalam sie z chlopakiem ale tylko malutka ilosc plemnikow teoretycznie mogla sie dostac wgłąb pochwy. i czy to nie za szybko zeby bylo takie plamienie? bo przeciez na 100% nie moge powiedziec ze owulacja byla w ten dzien gdy sie kochalismy ale bardzo mozliwe ze dzien przed albo do 2 dni po stosunku owulacja byla

Gość no też słyszałam
no zagnieżdżenie jest ok 6-10 dni po zapłodnieniu więc moim zdaniem mozliwe. A do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik więc mała ilość mogła wystarczyć.

takie plamienie występuje ok tygodnia lub wiecej po owu... wtedy to znak że się zapłodnione jajeczko zagnieżdża... zrób test ;]

Gość Objawy typowo ciążowe!
!!

Gość sasetka12345
ale az mi sie wierzyc nie chce...no ale nic..zrobie test za tydzien. jeszcze patrze na ta kreske i patrze czy mnie wzrok nie myli :> ale oprocz tej kreski sa jeszcze takie biale plamki sluzu i teraz tak mysle ze ten sluz pojawil sie tam rano a dopiero teraz to plamienie implantacyjne... ale czy plamienie implantacyjne nie zabarwiloby reszty sluzu ktory czuje teraz? czy sie myle?? naprawde poczatkujaca jestem w te klocki :/:(

Gość bluuuuu
a mzoe po prostu sie lekko uszkodzilas w srodku ;)

Gość sasetka12345
ale niby jak mialam to zrobic? :>

Gość ależ owszem tak mogło być
plamienie implantacyjne to niewielka ilość krwi która może po prostu lekko zabarwić śluz. Poczekaj do terminu okresu i zrób test albo od razu betę.

Gość andziuleczka
hej dziewczyny:) jestem nowa, przejrzalam w ciagu ostatnich dni chyba wszystkie mozliwe fora i wlasciwie nadal nic nie wiem. z mezem zdecydowalismy sie na dzieciaczka i od 11 dc staralilsmy sie. cykle mam 28-30 dni regularne. 5 dnia po pierwszej probie zauwazylam u siebie sluz taki lekko brazowy, ale doslownie niewiele-niezbyt duza plamke. i od tej pory niemal ciagle siedze na forach i wyczytuje.. wczesniej mialam bole brzucha jak na miesiaczke, wrazliwe sutki... (nigdy nie mialam boli owulacyjnych, zreszta to bylo chyba za pozno na owulke)...ludze sie? pomozcie:]

Gość sasetka12345
andziuleczka mam tak samo!! tez bardzo bola mnie sutki. strach je dotknac :> i szczerze....jeszcze nigdy nie byly tak wyrazne przez bluzke :> do tego przed chwila mialam lekki skurcz jak na miesiaczke ale prawie bezbolesny w skali 1-10 moze 1... korci mnie zeby juz teraz zrobic test ale moze nie wyjsc :/

Gość andziuleczka
sasetka12345 ja nawet kolo aptek nie moge przechodzic, bo mnie korci zeby wejsc i kupic tescik. kurcze wiem ze to za wczesnie... chociaz jesli to jest to samo o czym mysle, to wyczytalam ze w ciagu 2-3 dni moze sie juz podniesc hormon wykrywany... ale to pewnie i tak za wczesnie:/ u mnie doszlo oslabienie takie na maksa.. budze sie juz zmeczona, w ciagu dnia mecze sie jak nigdy nawet chodzac,ciagle chce mi sie spac, jestem poddenerwowana i wyzywam sie na biednym panie malzonku;) zaczynam sie zastanawiac czy to nie wmawianie sobie czegos i czy to nie jakies urojnie;) masz jeszcze jakies objawy??

Gość sasetka1234
przed okresem nigdy nie bolaly mnie sutki a teraz...lekko musnelam i bola :> to taki wlasnie niecodzienny dla mnie objaw... dodatkowo fakt spiaca jestem ale mozliwe ze to przez pogode ;) dzisiaj ma byc ok 1003 hPa wiec ogolnie nie powinnysmi byc senne wiec dzisiaj mozna sprawdzic czy to prawdziwy objaw ;) do tego mam dosyc przykry symptom...straszne wzdecia :/ wiem ze pojawiaja sie przy bardzo podniesionym stezeniu progesteronu, ale to tez moze byc objaw na miesiaczke. chodze to mi tak cieplo...moj chlopak kulil sie wczoraj pod kocem bo bylo mu zimno a mnie tak cieplutko ze bluzeczka i spodenki krotkie wystarczyly :) tak mysle czy zrobic moze bobo test strumieniowy. ma bardzo duza czulosc. niby zagniezdzenie odbylo sie u mnie wczoraj wiec moze jutro cos wyjdzie na tak czulym tescie :) tylko ze jestem tak na ok 5-6 dni przed okresem :( ale mam dlugie cykle a przy 28dniowych 3 dni przed @ podobno juz moze cos wyjsc :)

Gość andziuleczka
no to widze ze jeszcze wiecej sie zgadza:)) wlasnie wrocilam z apteki, kupilam 2 testy. 1 bob test strumieniowy (wykrywa ciaze 2-3 dniowa) i bobo test plytkowy (6 dniowa ciaza). w sumie moglabym i chcialabym zrobic.. waham sie.. ale instrukcja mowi wyraznie zeby robic przed @ z porannego moczu.. tego nie przewidzialam, nie pomyslalam. pozdrawiam :)

Gość sasetka1234
ja wlasnie tez dzisiaj ide po bobo. i chyba jutro zrobie..nie wytrzymam :> nie chce czekac jeszcze tych 5 dni :( koniecznie napisz pozniej jaki wynik u Ciebie sie pojawil :) trzymam kciuki :)

Gość andziuleczka
ja mam jeden negatywny za soba. bo gdzies przeczytalam ze ktos tam mial pozytywny 3 dni po stosunku;) ale kazdy dzien powoduje, ze widze wiecej objawow;) i widze ze potrzeba cierpliwosci chociaz trudno o nia. i ciagle licze i obliczam;) nie wiem czy ta zdiagnozowana przez mnie implantacja nie byla jakims innym nic nie wskazujacym plamieniem (stad tez decyzja o pisaniu na forum-moze ktos cos mial tak samo i potwierdzil bejbusia). bo wypadalaby hmm ekspresowo, tzn prawie zaraz musialoby dojsc do zaplodnienia. zreszta to pierwsze nasze staranie i chyba malo prawdopodobne zeby to bylo juz;) mam straszny metlik a im wiecej dni mija tym wiecej zastanawiam sie czy wlasciwie odczytuje sygnaly.. no ale jutro moze sie dowiem;)

Gość andziuleczka
znalazlam w necie cos takiego- " (...)porannego moczu, tj. oddanego po nocy, po przynajmniej 5 godzinach od ostatniego wypróżnienia pęcherza".. moze w sumie 5 godz i test?

Gość andziuleczka
i jeszcze na stronie bobo testu "KIEDY WYKONYWAĆ TEST Test można wykonać o dowolnej porze dnia, jednak pierwszy poranny mocz zawiera zazwyczaj największe stężenie hCG, tak więc użycie go do badania powinno przynieść najbardziej optymalne wyniki. " wiec w sumie czekam jeszcze troche i go zrobie:)

Gość sasetka1234
ogolnie plamienie implantacyjne ma byc tydzien po owulacji, tak srednio. wiec wychodzi ze u mnie stosunek byl na dzien przed owulacja. no niby wszystko sie zgadza i niby mozna zajsc ;p test strumieniowy wykryje 2-3 dniowa ciaze wiec tak 2-3 dni po plamieniu. u mnie drugi dzien wypada na sobote czyli jutro :) 7 dni po stosunku zrobilam test ale negatywny (jeszcze o 3 w nocy wstalam i oddalam mocz bo bym zasnac nie mogla...a test o 8 godz byl). ciekawe czy cos sie pokaze...jak wyjdzie mi negatywny wynik to poczekam do miesiaczki. nie pokaze sie @ to jeszcze raz zrobie ;p

Gość andziuleczka
test robilam, wynik oczywisty. odpuszczam sobie te testy i biore sie za prace. za duzo myslenia, zafiksowalam sie na jednej mysli a tu pewnie niepotrzebnie. trzymam mocno kciuki z Twoj test

Gość sasetka1234
robilam test. negatywny. jajnik mnie boli... czyli to jednak problemy hormonalne i plamienie tez z tego sie wzielo :(

głowa w górę, może coś źle policzyłaś? ja tak chyba zrobiłam, bo w innym temacie na tym forum znowu opisalam moje objawy i dziewczyny wyliczyly ze to plamienie bylo okoloowulacyjne :( w sumie na zagniezdzenie jest jeszcze szansa, bo od prawdopodobnej owulki minelo 6 dni:) glowa do gory:))

no i pamietaj, ze testy podobno wskazuje tylko ciaze, jak jest negatywny to nie masz pewnosci. chyba ze @ przyjdzie taka jak zawsze

Gość zdezorientowana909
ale to by wyszedl cien cienia chociaz :( szczerze teraz to mnie jajnik boli tak ze wstac nie moge :( powinnam pojsc do ginekologa jak najszybciej :(

Gość sasetka1234
w innym temacie pisalam pod innym nickiem :( wolalam zmienic bo znowu uznaliby mnie za glupia ze mysle o ciazy na podstawie czesto oddawanego moczu :( to juz paranoja :( albo pewnie ta torbiel :( bo czeste wizyty w lazience i bol jajnika to moga byc stad :( teraz wyczytalam :( pewnie nigdy nie bede mogla miec dzieci :( zrezygnuje juz z czytania tutaj i dopatrywania sie Bog wie czego ;( juz mam po prostu dosc :( czlowiek sie nakreca a pozniej nic z tego nie ma ;( ;( ;(

nie zawsze pojawia się cień. zależy ile po @ test robilas. bo przed to mysle ze nie ma co testowac. wiem bo 2 juz poszly do kosza, czekam na @ jeszcze jakies 6-8 piekielnych dni:/ mam dlugie cykle wiec lipa. a do gina zawsze warto;) ja przy pierwszej wizycie juz sie dowiedzialam, ze ide na zabieg usuwac polipy no i na usg piersi bo bylo podejrzenie o guzek..szczesliwie to tylko torbiel. trzeba dmuchac na zimne;)

nie łam się;) wczoraj ja, dzisiaj ty tak?:P nie mozemy zapomniec ze najprzyjemniejsze sa same starania;) im bardziej bedziesz sie nakrecac tym gorzej, bo przy nastepnym staraniu bedziesz obliczac, kombinowac. poczekaj do okresu czy przyjdzie. kiedy masz miec?

Gość sasetka1234
tak za 4 dni powinien przyjsc. wczoraj bolal mnie jajnik caly dzien :( spojrzalam jeszcze dzisiaj na wczorajszy test a tam druga krecha...cieniutka ale jest. tylko ze po uplywie doby sie nie liczy... wczesniej przy innych cyklach robilam inne testy no i nigdy nie bylo drugiej krechy nawet po paru dniach...a tutaj doba i jest :> sluzu mam coraz wiecej i wlasciwie ciagle mam wilgotno. latam do lazienki jak opetana... wiec bardzo mozliwe ze to torbiel daje takie objawy...