Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elementary truth

Moja siostre przeruchal facet i sie w 2 dni zakochala.

Polecane posty

Gość Elementary truth

Podbijal do niej jakis kolo 41 letni, rozwodnik. smiala sie z niego i kpila i niby gadala ze w zyciu z takim kims nie chcialaby miec nic wspolnego.2 dni temu u nas w chacie jak starych nie bylo przyszedl i ja przelecial. Teraz jest cala w skowronkach.. Pierdoli nawet o slubie . Wszystkie baby takie sa? Zakochuja sie po wsadzeniu?

Gość Elementary truth
no ale on jest srednio przystojny, wczesniej nawet go zlewala. A teraz ja przelecial i wpadla w histerie. Planuje z nim zycie itp bzdury

Gość Elementary truth
tak tak juz sram tymi tekstami o koncu wakacji. To co pisze to prawda. Co w tym takiego dziwnego?

Ale faktycznie tak jest. Moja kumpela też oszalała na punkcie zjeba który ją przeleciał po imprezie. A znali się może z 2 godziny. Coś w tym jest.

Gość Elementary truth
23

Wiesz nigdy bym nie powiedziała o mojej siostrze, że ją ktoś przeruchał. Skoro macie taki styl życia w rodzinie to się jej nie dziw

Gość Elementary truth
a jak mam mówić? Przekopulował? No przeruchał ją bo inaczej się tego nazwać nie da. Lubicie takie owijanie w bawełne i dupe w papier ale i tak chodzi o jedno. No dobra specjalnie dla Was-"kochał sie z nią".. Lubicie taka slowna scieme nie? Dlatego tak latwo kolesie was bajeruja bo zarzuca ladnym slowkiem, jakims glupim tekstem i juz jestescie w skowronkach

Co ma powiedzieć rodzicom? Kobieta ma 23 lata! Nikomu nic do tego jak kieruje swoim życiem. Ona poniesie wszystkie konsekwencje

No ale nie wiem dlaczego się wtrącasz w to z kim się dorosła siostra rucha

Gość Elementary truth
No wlasnie nie nakapuje starym ale sprobuje jej to wyperswadowac chociaz watpie czy sie uda. Jak widze jak sie zmienila z zachowania po tym seksie to naprawde nasuwa sie samo to stwierdzenie ze kobiety zakochuja sie po...

LM a jeśli zainteresuje to co? Kobiecie pełnoletniej od 5 lat zabronią się z nim spotykać bo inaczej szlaban na komputer? Wiesz autorze ja zakochałam się bez przeruchania

No może sama za parę dni napisze jaj któraś z jej poprzedniczek: "spotykam się 2 tyg. z dużo starszym facetem, jest cudowny, ale codziennie chce się kochać, co zrobić?" Parę dni temu był taki temat na cafe.

Gość kanta_lupa
ale tam, zatroskany bracie, ona sie nie zakochała- ma dysonans poznawczy. dotąd twierdziła, że sra na takie układy i na tego gościa, ale skoro on ją jakoś podszedł (może mówił te teksty o romantycznym kochaniu się , właśnie ;-) i dała mu ciała, to musi sobie to jakoś objąć rozumkien teraz, że co innego mówiła, a co innego zrobiła. Jej sie to rozjechało i ma dysonans, a to bardzo niekomfortowe dla psychicznego samopoczucia jest. Zatem ona sobie racjonalizuje i wymyśla powody, dla których przespanie sie z tym facetem miało sens- najlepszy powód: zakochała sie, ślub, mężczyzna jej życia. I to ją usprawiedliwia w jej oczach, jak i wśród otoczenia. i tyle .

Gość taka tam mała :**
Elementary truth a jak mam mówić? Przekopulował? No przeruchał ją bo inaczej się tego nazwać nie da. Lubicie takie owijanie w bawełne i d**e w papier ale i tak chodzi o jedno. No dobra specjalnie dla Was-"kochał sie z nią".. Lubicie taka slowna scieme nie? Dlatego tak latwo kolesie was bajeruja bo zarzuca ladnym slowkiem, jakims glupim tekstem i juz jestescie w skowronkach. no wiesz ktoś ją musiała przeruchać no i kto to zrobił facet więc ty sie już na nie czepiaj tylko to wasza płeć jest taka do dupy buziaki :***

Gość YOUDITHA
a mojemu znajomemu oczy pizdą zarosły po pierwszej wizycie u prostytutki :)