Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna.m

basen

Polecane posty

Witam! Mam pewien problem, a mianowicie nie potrafię pływać. Jest mi z tym źle bo swoje lata mam i trochę głupio ciągle nad morzem lub jeziorem wykręcać się od pływania, więc postanowiłam że wykupię sobie karnet na basen. I tu pojawia się, może trochę żałosny, problem: z kąd mam wiedzieć że minął już czas pływania i muszę udać się do szatni? Pozdrawiam :)

Gość iga 42
No przecież nie umiesz pływać, wiec co robosz na tym basenie, siedzisz w brodziku, czy co ???

Gość dnojakstodola
1. jest zegar 2. dzwonią co pół godziny na starych basenach

Iga, mam zamiar nauczyć się. Najpierw popływam z deską, a jak oswoję się z wodą to spróbuję bez ;) Donojakstodola dziękuję :*

Gość hold my breath as I wish for d
ja umiem plywac np tylko na plecach i bez uzycia rąk :D

Gość lovemusic
sport to jeden z najlepszych sportow dla leniwcow :DD Nauczysz sie plywac to kwestia kilku dni :) Gorzej z delfinkiem to jest ciezki styl :D Zabka , plecy na poczatku ,pozniej kraul i jak chcesz to probuj delfinkiem z czasem :)) M

Gość lovemusic
tfu basen :D

Czarna.m: szacun! fajnie, że mając "swoje lata" podejmujesz nowe wyzwania:) pływanie jest świetnie a satysfakcja z pokonania kolejnej bariery-bezcenna. Co do basenu, to są różne systemy w zalezności od obiektu. Gdy już będziesz na recepcji, po prostu zapytaj. Powodzenia!