Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morleeeee

problem z mama.

Polecane posty

Gość trele morleeeee

no to więc zacznę od tego, że się odchudzałam. schudłam 16 kg. no i tu sie problem zaczyna. moja mama uważa ze jestem kościotrup, że psychiczna jestem i w ogóle. ważyłam 65 kilo ważę teraz 49 - 50 kg. wiec waga jest normalna, kości nie wystają itp. i ona uważa , ze jestem jw napisałam, że psychiczna jestem. nawet herbaty takiej niby odchudzającej się nie mogę napić. bo zaraz się na mnie drze, każe mi jeść, budzi mnie o 7 i każe mi jeść. mam już tego dosyć, zaczęłam się z nią kłócić, co nigdy tego nie robiłam. ale ja juz z nia nie wytrzymuje, jak jej wytłumaczyć ze kontroluje swoja wagę, i nic mi nie jest ? pomóżcie proszę.

Gość trele morleeeee
podbijam !! nikt nie pomoże ?

Gość Upokorzona na maxa
wzrost i wiek podaj

Gość trele morleeeee
w październiku kończę 19 . a wzrost to 163 ;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
to moze jedz ale wytlumacz mamie ze dbasz o siebie i zeby to byla zdrowa zywnosc

Gość trele morleeeee
właśnie ja jej to ciągle mówię, ale ona nic, jak do ściany !!

Gość Onnnek
Po prostu martwi się o Ciebie. Jeśli chodzi o nadmierne odchudzanie to możesz mieć problemy z zębami bo będą się łamać a co do herbaty to jest wielki syf bo gdy ją pijesz to ona powoduje przyspieszenie pracy jelit i jelita przyzwyczajają się do tego, że herbata pomaga im w "pracy' a jak przestaniesz ją pić to jelita będą pracowały powoli i wtedy zatwardzenia i znowu zaczniesz pić a więc herbata to trucizna lub narkotyk jak kto woli. Kiedyś pewnie zrozumiesz, że mama się o Ciebie martwi :)