Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękna okularnica

dziewczyna na polibudzie

Polecane posty

Gość thyet
ale też nią jestem, więc średnio mi to pasuje :D

Gość sdsdsdsddfdfdf
zdesperowana menelka po studiach a jakie byki robim pisze sie "w ogóle" czyli odzielnie matolko po studiach..

Gość thyet
mam jeden problem informatyczny...

Gość thyet
może byscie wiedziały... mój komputer chodził jak odkurzacz, sprowadziłam więc kolegę żeby coś z tym zrobił, i faktycznie teraz jest cichy ale nie jestem pewna, co on tam pozmieniał powiedział że procesor był jakoś źle ustawiony ale czy procesor może się tak głośno zachowywać? może mi po prostu wiatraczki powyłączał :o

Gość thyet
"od wirusow, malej pamieci, poprzez zwykly kurz po zmiany w biosie.." pierwsze 3 nie, to nowy komputer, pamięci też mu nie brak a kolega właśnie zmieniał coś w biosie mówił, że to procesor jest źle ustwiony ale wiatraczki też oglądał, więc może mi po prostu wyłączył ten koło procesora i dlatego teraz cicho chodzi bym go zapytała, ale nie mogę się skontaktować

Gość thyet
a chodził tak głośno, że na drugim końcu domu go było słychać

"mój komputer chodził jak odkurzacz" zjechane wiatraki. jak wylączy, to się procesor spali. niech już sobie hałasują, albo wymienić.

Gość też z polibudy
Nie miałam tego typu problemów. koledzy na roku, chłopacy przeważnie spoza. Mojego mężczyznę znalazłam "po zakończeniu edukacji" - też jest inżynierem, a oprócz wiedzy posiada też pasję. Po co uogólniac i wszystkich do jednego worka wrzucac? :)

Gość thyet
"jak wylączy, to się procesor spali. niech już sobie hałasują, albo wymienić." tylko że to całkiem nowy komputer, trudno w nim coś wymieniać też się właśnie boję że coś się może spalić, ale włączałam go już kilkanaście razy, grałam na nim i nic się nie stało więc może zostawię to jak jest, bo teraz nie hałasuje przesadnie,a przedtem jak odkurzacz i to jeszcze taki przedpotopowy

"te piękne i cudowne nigdy nie mogą nikogo znaleźć, taka karma " - dziękuję za komplement ;) "Po co uogólniac i wszystkich do jednego worka wrzucac? " - ja generalnie lubię inżynierów ;)

Gość thyet
nie jest, ale może jakoś słabiej działa, albo coś :D to zostawię tak na razie, jak jest, thx ^^

Gość męski miczo man ruchacz puchac
heh następny zjebany model który sobie tłumaczy że jest tak dobry że inni się jej boją :D:D:D wiesz ile tu takich jest które myślą że facet sie boi bo są takie super? wszystkie te pasztety ze zdjeciami w stopce :) masz zjebany charakter i nie jestes fajna. jak facet chce to uderza- proste

Gość pinakoladowa
oj dziewczyno to ile ty masz lat? prawda jest taka że jak do 22 lat nie znajdziesz to potem są same wybrakowane modele- chamy/ rozwodnicy z dzieckiem/ niedorajdy życiowe/ na garnuszku rodziców/ zdradzający/ współczuję wyboru. offerma jest wolny. nadacie sie dla siebie

Gość męski miczo man ruchacz puchac
pokaż cycki to sie zobaczy. ej poka cyceeee

Niczego sobie nie tłumaczę, po prostu panuje stereotyp, że tyle do wyboru to czemu jestem sama :) głupi :) bo ilość nie idzie w jakość ;) Mam 23 lata, nie uważam żeby już same wybrakowane modele zostały :D Moje cycuszki (8 cud świata) to unikalny widok przeznaczony dla mojego mężczyzny ;)

Ja jestem po polibudzie, faceta mam z polibudy (z czasów polibudy) i uważam, że jak dziewczyna niebrzydka i jako tako rozgarnięta to na polibudzie mam raj :P

Gość smutna104
tez jestem z polibudy, wiekszosc uwaza mnie za ładna i zgrabna dziewczyne i głupia tez nie jestem co..facetów mnóstwo, sporo sie oglada za mna bo miłe ale uwage głownie przyciagam takich co mnie sie nie podobaja... a tacy co mnie sie podobaja malo uwage na mnei zwracaja:( co z tym robic??a jak juz mialam chlopaka z polibudy przystojny inteligentyny byłam z nim to okazał sie zwyklym..ruchaczem ktory liczyl tylko na to ze zaciagnie mnie do łozka.