Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dom czysty musi bycccc

Bylam u kolezanki SYFF W MIESZKANIU

Polecane posty

Zaprosila mnie dwa dni wczesniej do siebie., uprzedziła" nie przejmuj sie lazienką bo nie mam wyremontowanej" ja mowie spoko co sie przejmujesz. Przychodze a tam taki syf lepi się podłoga jak bylam w lazience ok nie wyremontowana rury na widoku ALEEE nie o to chodzi SYFFF reczniki jakies brudne od krwi wisialy deska zasikana... noo masakra ... A w pokoju juz nie wspomne.. ciuchy na lozku wszystko w jedna kupe.. Jak mozna kogos do siebie zaprosic ok ma brzydko w domu ale kurde posprzatac trzeba! I jeszcze jedno podała mi herbate... ta szklanka to chyba byla w ogole nie myta.. fuujj.. nie wypiłam i nie zjadłam nic.. Nie wyobrazam sobie bałaganu u siebie ja mam zawsze czysto a jeszcze jak gosci zapraszm to juz w ogole!

aha i jeszcze jedno smierdzialo strasznie! duchotą i nie wiem czyms skisłym.. fuu.. Nie dosc ze na dworzu duchota to ta pozamykane miała okna.. i nie dosc ze brudne ... Ja codziennie myje podłoge albo chociaz jak nie mam w danym dniu czasu to na szybko przecieram a u niej normalnie sie lepiła.. Dziewczyny powiedzcie dlaczego niektore nie maja wstydu zaprosic do takiego syfu znajomych?

Gość hgghfhvfjh
taki syf to nigdy nie powinien miec miejsca w domu dla domowników a co dopiero dla gosci

ze skupieniem tamilskiego tygrysa rzucilam sie na jej brudna, brazowa bielizne i w szale uniesienia wachalam i wycieralam sie nia po calym ciele, az dostalam spazmow rozkoszy :classic_cool:

no dokladnie! Po prostu powiem szczerze BRZYDZIŁAM SIE TAM NAWET SIEDZIEC... jeszcze te dwa psy i dwa koty.. wszedzie pelno siersci.. NO BOZE JA BYM NIE POTRAFILA TAK MIESZKAĆ.....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee nigdy wiecej

Gość hgghfhvfjh
tez tak kiedys trafiłam , tydzien nie umiałam jesc :(

Gość zamyślonanachwilke
hm... wiesz ja jak miałam remont to też miałam syf :) może nie taki koszmar jaki ty opisujesz, ale czysto nie bylo, bo ciągle się nosiło, kurzyło i mogłabym nie schodzic ze ścierki, wiec sobie odpuscilam na czas remontu. Tyle co utrzymywałam jakiś ład i skład.

Gość esssssst
Tez kiedys przezylam cos takiego u znajomej. Kawe wypilam, ale az bylo mi od niej niedobrze. Sama pedantka nie jestem i zdarza sie, ze panuje u mnie nielad, ale zawsze mam czysta lazienke, podlogi, stolik. Jesli wiem, ze ktos mnie odwiedzi to zawsze jest bardzo czysciutko.

Gość esssssst
a jesli juz goscie do mnie przychodza zawsze serwuje im kawe z wlasnego pepka

Gość bałagan bałaganem
a brud - to już co innego. U mnie w czasie remontu też wszystko było pokryte bialym pyłem - ale przed każdym posiłkiem czy poczęstunkiem - przemywałam szklanki i talerze (niezależnie od normalnego zmywania)

Gość rdferretrr
noo ale najbardziej mnie przerazają kobiety, matki i zon y, ktore chodza odpierdolone ale maja straszny syf w domu, ubrania leżą brudne i wymiętolone w szafach ale grunt by sie wymalowac i lazic w mini po podworku

Gość ulkiii
miedzy bałaganem a syfem jest ogromna różnica bałagan to nie odkurzony dywan kiedy dziecko własnie nakruszyło ciastkiem lub nie umyte naczynia bo biegłam z dzieckiem do lekzrza i to uwazam za normalne ale syf to poprostu wrosniety brud ! fuj

Gość ulkiii
pył od remontu to nawet nie bałagan tylko normalny stan rzeczy

Gość rdferretrr
syf to porozrzucane brudne majtki i skarpetki, ubrania wrzucone na strerte w innym pokoju, lepiaca podloga pelna ziemi i piachu, wymietolone i brudne ciuchy w szafkach,, wszystko walajace sie po ziemi

Gość w wieku umieralnym
Mam koleżankę, która ma w domu pierdolnik (nie znajduję innego słowa) i jak ktoś jej zwróci uwagę, to mówi, jak ci przeszkadza, to mi posprzątaj;)))

Gość hjejy
a ja mam syf dlatego nikogo nie zapraszam haha ;D Nie dosc ze na dworzu duchota to ta pozamykane miała okna i dobrze, mieszkanie się wtedy nie nagrzewa od słońca

Gość osamotniona......
ja tez nie wyobrazam sobie miec balaganu w domu...ona to sobie chyba nigdy faceta nie znajdzie chyba ze takiego samego brudasa jak ona

Gość nie podoba sie to nie chodzcie
w gosci. Kazdy ma jak chce i lubi i nikomu nic do tego. Wolnoc tomku w swoim domku :P