Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhgvkjhvkjhv

facet do 176 cm nie ma szans na laske chocby byl super zbudowany i mial

Polecane posty

Gość hjhgvkjhvkjhv

twarz jak ten przystojniak z prison break.

Gość nie doskona ła
och ma szansę -----jak jest cudownie słodki:)

Gość Chcę już umrzeć
Ja mam zaledwie 154 cm wzrostu i zawsze byłem chudy. Mam 37 lat. Szukam partnerki życiowej jakiejkolwiek, ale jestem wciaż odtracany. Jestem nieśmiały i brzydki...

Gość jadowite węże
Co Ty pierdolisz ??! Czemu akurat 195 ? Dlaczego aby być uznanym za bardzo wysokiego musze mieć te pierdolone 195 cm ???!?! Mierzę dokładnie 193,3 cm i oddałbym klejnoty za to żeby mieć 196 cm wzrostu. Mam na tym punkcie totalną obsesję...

Gość Niski stary kawaler
niestety, to prawda. wieloktornie sie o tym przekonywalem, ze moje 169 cm to mało. Czuję się cholernie niski. I to nie jest zabawne.

Gość ja mam 170cm i nie mam szans
ani na laske ani na atrakcyjna partnerke , zostanie mi pewnie jakas paszczura ktorej nikt nie chcial splodzimy kolejnego niskiego brzydalal i tak sie bedzie krecil swiat 🖐️

Gość hjhgvkjhvkjhv
ja mam ryj jak prison break

Gość Mark+Iza
Polański nie sięga do 170, to samo de Wito, BoguS Linda, Sarkosi i wielu innych z kompleksem Napoleona ale nie w stosunku do kobiet.

Gość bryzdki chudy piegowaty
To prawda niestety sam sie o tym przekonałem mając niecałe 170 cm i bedąc obiektem drwin i agresji słownej skierowanej pod moim adresem. niestety, jestem słaby fizycznie i potrzebuję pomocy a nie wyszydzania!! Błagam was pomóżcie mi potrzebuję pomocy :( :( :(

Gość Jaroslawe-84
mam tylko 178 😭

Gość Wysoki gość
i tak jesteście niscy. wysoki jestem ja, mierzę 197,8 cm. Mistrzowie świata w boksie zawodowym bracia Kliczko mierzą odpowiednio 199 i 202 cm. To jest imponujący wzrost i tylko tacy faceci zasługują na najlepsze sztuki.

Gość kamecha ma 177 czy 178 i jakos
zyje,do tego 15cm w gatkach :P🖐️

Gość zabawnnaaaa
ale piszecie głupoty... kto powiedział że faceci muszą być wysocy +190cm. Dla mnie tacy są beznadziejni, bo zwykle sie garbią i sa chudzi... 176cm to wcale nie tak źle... Nie macie co robić więc wymyślacie sobie kompleksy...Do roboty:):D

Gość zabawnnaaaa
wysoki gość - a co wegłu Ciebie znaczy najlepsza sztuka??? też mierzysz atrakcyjność wzrostem??

Gość iza iza iza izus
A ja powiem o swoim guscie i nie obchodzi mnie, co kto o nim mysli:)MNie sie bardzo podobają i zawsze podobali niewysocy mezczyzni:)Pociągają mnie fizycznie duzo bardziej, niz ci wysocy.Mój ostatni partner miał 170cm i dał mi taką namiętnosc, o jakiej nie marzyłam i jakiej nie znałam, choc jestem juz po 30:)Pocągał mnie jak nikt inny, zaden tam wysoki.Więc nie załamujcie sie panowie i nie dajcie sobie wmówic byle komu, ze jestescie gorsi.jesli potraficie sprawic, by kobieta czuła sie przy Was dobrze, zaden wysoki Wan nie dorówna:)A panienki, które Was odrzucają tylko ze względu na wzrost są g...warte i smiejcie się im w nos, zamiast pogrązac sie w kompleksach:)Chetnie znów bym poznała jakiegos niewysokiego blondyna:)pozdrawiam:)

mój facet ma 176 ja mam 168. i co? ciało ma super :D z twarzy też fajniusi... więc nie pieprz głupot! miałam faceta o wzroście 172. nie o wysokość chodzi panowie.

Gość Wysoki gość
są słabe jednostki, ale jednak facet mający przynajmniej 195 cm lub więcej, czyli naprawdę wysoki jest tym prawdziwym samcem alfa - taki potencjał z pewnością istnieje. Wzrost 200 cm jest absolutnie wyjątkowy - kotś taki zawsze będzie nudzić podziw i zainteresowanie.

Gość zabaaaawwwnnaa
Wysoki gość - jak czytam takie wypowiedzi jak twoja powyżej to utwierdzam się w przekonaniu że faceci jenak są żałośni, zwłaszcza ci jak to nazwaleś "samcy alfa" ubwa po pachy:):):):):):):):):):) No cóż dałeś popis swojej inteligencji brawo

Gość Wysoki gość
W obecnych czasach, wśród białych, wzrost 180 cm wydaje się być granicą- poniżej jest sie po prostu niskim, gorszym (IMO). Osobiście rozważałbym operacyjne wydłużanie kości nawet mierząc 186-186 cm. Jestem przekonany, że wzrost powyżej 195 cm jest wygraną nr 1 w genetycznej loterii - a to oznacza, że tytułowy "facet" do 176 cm jest szarym człowieczkiem

Gość to jest prowokacja
ewidentna jakiegos wysokiego goscia ale pewnie paskudnego z wygladu i bez powodzenia u kobiet.

Gość zabaaaawwwnnaa
wysoki gość ma po prostu kompleks na punkci swojego wzrostu

Gość justyna_______
moj byly ma ok 175, ja 172. on niestety, no co tu w bawelne owijac, jest brzydkim facetem, ja niezla laska a kochalam go ponad zycie, wiec kazdy ma szanse spotkac milosc!

Gość Wysoki gość
Większy = lepszy, to oczywiste i nie wiem co chcesz tu podważać. Ta zasada odnosi się to wszystkich niemal sfer zycia. Szczerze mówiąc nie jestem sobie w stanie wyobrazić swojego życia mając wzrok na poziomie 160-165 cm, oczywiście będąc tym samcem alfa - i mówię to zupełnie powaznie!

Gość Wysoki gość
To ja BSA orange.

"Wzrost 200 cm jest absolutnie wyjątkowy - kotś taki zawsze będzie nudzić podziw i zainteresowanie." chyba obrzydzenie :D Nie wiem ale ja i moje kumpele zawsze patrzymy najpierw na twarz (przede wszystkim oczy), pózniej na ciało/proporcje (tyłek i te sprawy :P ), wzrost jest raczej na samym końcu