Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona od chipsów

Jecie chipsy? Ja byłam uzalezniona

Polecane posty

Stres zajadałam własnie chipsami, tłumaczyłam sobie "należy Ci się po ciężkim dniu", zawsze się tym pocieszałam. Pomagało tylko na 5 minut, pozerałam paczke w mgnieniu oka, wylizywałam nawet wewnetrzna folie paczki :O potem miałam zal do siebie, ze znowu to zrobiłam to samo miałam z zupami chinskimi, ale je jadłam rzadziej. Teraz juz nie jem :) powiedziałam stanowcze głosne STOP i już ponad 3 miesiace nie zajadam sie tym dziadostwem

Gość zjadłabym
od czasu do czasu. nic mi nie jest.

Gość ojejejuju
a jakie najbardziej lubilas?:P ja jem od czasu do czasu. moge bez nich spokojnie zyc, to swinstwo

Gość rdferretrr
ja kocham chipsy ponad zycie bo rto jedyna przyjemnosc w moim zyciu:( nie moge se jej darowac bo calkiem zostane bez rpzyjemnosci............buuuu

Miałam wiele ulubionych smaków(twarozek ze szypiorkiem, ostra papryczka chili, paprykowe, ser i cebula, krewetkowe, cebulkowe i wiele innych). Co do marki do Lays, Chrunchips, chrupki Cheetos, Top Chipsy z Biedronki (mmm pomidor w ziołach), uwielbiałam tez Maczugi Ale teraz mówię niet. Moze kiedyś sie skuszę tak dla przyjemnosci, ale jeszcze nie teraz...

Gość Onna z workiem
a teraz urosną wam zady hehe

Gość chrui
Uwielbiam chipsy, ale nie jem ich codziennie. Pamietam pare lat temu byla taka seria o smaku pieczonego ziemniaka. Byly boskie.

u mnie nawet nie chodziło o wage, bo jadłam i raczej nie przytylam znaczaco. ale wiadomo te zle tłuszcze sie odkladaja w ogranizmie, poza tym konserwanty, sol, barwniki i inne gówna cera mi sie poprawiła nawet jak odstawiłam

Gość rdferretrr
ja uwielbiam wszytskie chipsy ahahaha no na szczescie nie tyje od tego!! ale cholesterol nieco niestety podwyzszony

Gość smieszne tojest
Lubię, ale potrafię sobie odmówić. Czasem jem kilka dni z rzędu. Czasem z miesiąc nic. Ale rzeczywiście są takie "wciągające". Niczego innego chyba tak szybko nie zjadam.

Kiedyś jadłam, ale ostatnio nawet nie mam na nie ochoty (te "ostatnio" trwa już ponad rok chyba ;) )