Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 koło u wozu

Owłosienie u faceta

Polecane posty

Gość boshe same puszczalskie
W koncu jakies kobiety sie pojawily :)

Gość 5 koło u wozu
Kocham Jarka Kameche 😍

Gość Amicorum
vera lynn to szmata z erotycznego.

Gość mumifikacja
mój facet ma duzo włosków ale są bardzo mięciutkie, te dokoła odbytu najbardziej, te na plecach dają mi ciepło, kiedy wtulam sie w niego w nocy a te z ucha to wyrywam mu, kiedy bawimy sie w iskanie. jedynie przeszkadza mi, kiedy robię mu loda i te włosy znad penisa włażą mi do nosa

Czemu szmata? :) Bo siedzę na erotycznym? :D Czy coś więcej...? :D Skoro tak doskonale znasz moje występy na forume to również jesteś szmatą z erotyka. :classic_cool:

Gość Amicorum
Jestem facetem zyebie i takim jak ty sram do ryja.

A jeszcze wcześniej vera_lynn, vera cała w skowronkach, vera says, vera nadobna córka Fekala... Jakos mało ambitny jesteś skoro zamiast wyczaic coś lepszego, wklejasz topik sprzed 9 godzin, który namiętnie zapewnie sledziłeś, psychopato. :D Współczuje ci, ze całe twoje życie to forum i bardziej niż świat realny interesuje cię żywot (marny) ludzi, których nie znasz. Zapewne jesteś tym skarlałym miotkem, który cały czas wypominam mi wzrost. :D:D:D

Facetem? :D Facet potrafi się zachować, nie wyzywa kobiet od szmat. :) Co najwyzej jesteś chłopcem z gimnazjum, który drugi rok powtarza pierwsza klasę. Do tego pedał, który siedzi na uczuciowym...:D:D:D

Gość 5 koło u wozu
vera wypad stad już kobieto

Gość turkusowa..
lubię: na głowie, na klacie, nogach, rękach i ten pasek pod pępkiem :) nie przeszkadzają mi na tyłku, pod pachami preferuję krótkie: na twarzy i w okolicach intymnych (nie całkiem zgolone ale podcięte i gołe jajeczka)

Doprawdy nie wiem co powiedzieć. :) Jedynie mogę współczuć braku wychowania, kompleksów, zapalczywości, odrzucenia i niezłej patologii w domu. Szczekaj dalej, burku a ja pójdę dokonać jakowej ablacji. :) Przed wyjściem z domu jeszcze zajrzę. :) 👄

Ja dawniej nie preferowalam owlosionych facetow dopoki nie poznalam mega owlosionego... Iiii nie wiem nie wyobrazam sobie zeby nie mial moj facet wlosow na klacie, brzuszku, ledzwi, nogach, pod pachami, iii tammmm;)

Gość vera to cwelicho co kisi non
stop kuciape na forum bo zaden jej nie chcial .

Gość Pawewł 92
up

Gość sstgfh
Pawel - jesteś młody to gol jak już tak ci zależy na opinii, ja nie lubię włochatych i tyle w temacie.

Gość jesli szukasz zasmarkanych
lasek dla ktorych gladkie klaty niczym u geja jaraja ich to gol 🖐️

Cwelem, to co najwyzej moze być twój ojciec. :) Polecam zapoznać się ze SJP. :) tak się zastanawiam tylko...ciekawe jak wyglądają ci, którzy są autorami tych ciepłych słów do mnie.. na moje oko...rudzi, pryszczacie gimnazjaliści o wzroście wahającym się między 155 a 165. :) Współczuję. Miłego wieczoru. :) 🖐️

Gość do paweł
nienawidze owlosionych klat, pach,kwestia gustu. poza tym Ewelina dobrze prawi, najczesciej brzydkim nie przeszkadza busz na klacie.

Gość IMO13850
vera lynn wstrętna stara panna, c*pa jej jak wanna. Cycki małe, długie strasznie- to jest nasza vera właśnie. Brzydka locha bez rozumu, ciągle robi w pi**u szumu. To się rzuca, to wyzywa, psychika jej nieco krzywa. W pewnym sensie zrozumiałe, gęba stara, cyce małe. Sfrustrowane to k**wisko, bo płaskie niczym urwisko. Nikt tego próchna już nie chce, wibratorem więc się łechce. A i ten zrobił rebelię, wyładował swą baterię.

widzę że ktoś tu się prosi o solidną tyrkę:classic_cool: letssss geeetttt ready to rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Gość łochhachhh
nie podoba się krzaki wokół pisiora :D , a fuujjjj na klatce też NIE bleeee

Gość A-Halinka
Uwielbiam owłosienie na dupsku, szczególnie w rowie, gdzie tworzą się bizonki. Zrywam je ustami niczym dojrzałe czereśnie.

Gość depeche z komorki
ostatnio wole gladkich :) pozdrawiam starych kafeteriuszy :P

Gość Gimgówienko jestes głąbem
vera jest ładna kobieta ciulasie;Jak w realu znasz same pasztety wspólczuje ci:D

Gość ajemajaje
Mój jest owłosiony jak małpa tzn na nogach ciemne i geste wlosy, na klacie tez, ramiona, plecy, okolice intymne, kocham go i mi to nie przeszkadza, facet to musi być facet a nie jakiś metrosesualny wypierdek! Jedyne co mi przeszkadza to zarost ale u mojego szybko rośnie bo ogoli się rano a po południu juz drapie.

Gość IMO13850
vera to stare kurwiszcze. :classic_cool:

Gość Ekspert Philips
Witaj, To, w jakich miejscach mężczyzna powinien usuwać owłosienie jest kwestią indywidualnego wyboru zarówno jego, jak i partnerki. Nie ulega jednak wątpliwości, że coraz częściej mężczyźni usuwają zbędne owłosienie ze strefy intymnej i spod pach. Według ostatnich badań przyznaje się do tego odpowiedni: 57 i 55% panów. Jeśli interesuje Cię ten temat, pozwolę sobie zwrócić uwagę na urządzenia, które ułatwiają bogygrooming. Mam na myśli bodygroomery marki Philips. Np. model TT2030 pozwala zarówno zgolić, jak i przyciąć włoski na wybraną długość. Gdybyś miał jakieś pytania służę radą. Napisz na ekspert@philips.com. ___________________ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.